- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
-
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Cevap geldi canımBaş kurtarıcı :)
Cevap geldiAtamadan banlandi mineden acaba,çok merak ettim hemen konuyu izlemeye aldim ama tuhh
ev onun hep yaşadığı ev ama dimi?
bekar evi yani....
kendince haklı olabilir bi yere kadar
ama benim aklımı kurcalayan bütün eşyaları değiştirelim teklifi... bir erkek o kadar büyük düşünmez...ha sen eşyalardan tiksindim deyip durduysan o ayrı...
arkadaşın sevgilisimiymiş o kız?
eğer değilse % 90 masum değil...
arkadaşla nasıl bir bağlantısı var kızın?
Cevap 6. Sayfada kizlarAaaaahemen bizle paylas lutfeeeennnnnnn
OwwwKızlar arkadaş gönderdi mesajı bu adamın eski sevgilisinin mesajı
2/5 altı yıl önce hatırlarmısın çok güzel günlerdi ve seni bütün kalbimle çok sevmiştim ve seni kaybetmek istememiştim ama sen bunu takdir etmedin ve umursamadın. her şeyi unuttun , sen çok bencil birisin kendinden başkasını sevmiyorsun, seninle geçirdiğim o kadar güzel günler vardı ki ..ve şimdi sana en ihtiyaç duyduğum bu zor günlerimde yoksun, beni bıraktın ve en önemlisi şimdi annemin o kötü hastalığı ortaya çıkınca gittin ....çok bencilsin ama neyse senden bi şey istemiyorum sadece içimdekilerini söylemek istemiştim ve sana allah var(allah büyüktür),,, sana iyi şans diliyorum
Helal olsun küçük enisteyeBu da adamin cevabi
Allah şifasını versin ,,,, kısmet işte, allahın takdiri ..bay
okuyunca farkettim yanlıs ifade etmişim nişanlı eski ama konusmalar yeni.
Ahhaahhhaaa bu iyiydiHelal olsun küçük enisteye
Evet canım benimki ortaya karısık :) ama araplığı daha ağırBakalım ikna çabalarında. yeni oldu olaylar. Sağolsunmeryemd yardım etti bana da :) seninki de Arap mı?
Nereli? :)Evet canım benimki ortaya karısık :) ama araplığı daha ağır
Nereli? :)
slm benimde erkek arkadasim arap :) turklukle alakasi yokanne rus baba arap sülale de türklükte var ama :) seninki nereli??
anne rus baba arap sülale de türklükte var ama :) seninki nereli??
Ülke olarak nereli demek istemiştim. Yemen'li :)
ooo nekadar cok varmıs arap sevgilisi olan burda.. :)slm benimde erkek arkadasim arap :) turklukle alakasi yok
aramizda fransizca konusuyoruz ve ayni isyerinde calisiyoruz
senin ki hangi ülkeden?slm benimde erkek arkadasim arap :) turklukle alakasi yok
aramizda fransizca konusuyoruz ve ayni isyerinde calisiyoruz
hı suriye halepten burda üniversite okuyor. türkçe biliyo öu senin kinasıl anlasıyorsunuz?
ah negüzellll kısa zamanda bnmki de oğrenir inşallah :) nekadardır birliktesiniz?Biliyor tabi :) 6 senedir burada :)