Arapça bilen?

Benüm bir tanıdığım vardı ..maddi durumu gayet iyidi
ve böyle biraz farklı ve aşırı hatunlarla takılırdı,kıskanmazdı...bu ona zevk verirdi sevgililerin gereğinden fazla gösterişli olmasına...

madii durum konusunda
sevgilinin değil,diğer erkek arkadaş için demiştim...
ve eğer kız bu işi para karşılığı yapmıyorsa
(bunu bi şekilde öğren derim)büyük ihtimalle sevgilin haklıdır ...
ama böyle kızları getiren arkadaşı sinir bozucu :)

Para karşılığı yapıyor, cok eminim. Bi çok arkadaşı var böyle. Bi kacindan haberim var. Her seferinde sorun çıkarıp aylarca soylendigim için soylememis bana. " söylesem aylarca konusurdun arkadaşımı da kiramadim " dedi. Adam burda yasamiyo zaten.

Belki bi ihtimal diyelim olmadı...
ama bu nasıl çevre ,arkadaş...
yine en iyi sen tanırsın elbet..
para karşılığı yapıyorsa arkadaşı yapıyordur yani...midesiz değillerse o kadar...
pff bu nasıl çevre ya...

Belki bi ihtimal diyelim olmadı...
ama bu nasıl çevre ,arkadaş...
yine en iyi sen tanırsın elbet..
para karşılığı yapıyorsa arkadaşı yapıyordur yani...midesiz değillerse o kadar...
pff bu nasıl çevre ya...

Kimse kıza dokunmadi diye çok büyük yeminler etti. İnsan o kadar büyük yemin eder mi? Kuru ekmeğe muhtaç kalayim, annemin, Allah in üstüne yemin ederim dedi. Ki " kuru ekmeğe muhtaç kalmak " en korktuğu bedduadir

Kimse kıza dokunmadi diye çok büyük yeminler etti. İnsan o kadar büyük yemin eder mi? Kuru ekmeğe muhtaç kalayim, annemin, Allah in üstüne yemin ederim dedi. Ki " kuru ekmeğe muhtaç kalmak " en korktuğu bedduadir
yapmamış olabilir( ki inan bende kıskancımdır) içime öyle doğdu ...
arkadaşı yurt dışından geliyor bir hatunla takılıyor...sapıklık yoksa içlerinde o.... dahi paylaşılmaz o şekilde anladın sen..
belli adam takılıyor onunla...ama bence o günden daha önemli şeyler var...
bu adamın çevresi ...

yapmamış olabilir( ki inan bende kıskancımdır) içime öyle doğdu ...
arkadaşı yurt dışından geliyor bir hatunla takılıyor...sapıklık yoksa içlerinde o.... dahi paylaşılmaz o şekilde anladın sen..
belli adam takılıyor onunla...ama bence o günden daha önemli şeyler var...
bu adamın çevresi ...

Kendisi de memnun değil bu durumdan zaten. Uzun zamandır söylüyordu. Ama birine bişey demez. Yapısı öyle. Kendi kendini yer, alttan laf sokar ama direk diyemez. Arkadasi geldi 2 hafta kaldı sinirden olcekti, bi yalan uydurup çıkardı evden, böyle bi tip yani. Aile hayatını çok isteyen biriydi. Normalde geceye kadar çalışır ben evdeysem koşarak erkenden gelirdi. Bilmiyorum haksızlık mı ettim. Ama çok kirginim. Çok ağır laflar ettik birbirimize.

Ve tabi ki o evde kimse dokunmamıştır kıza
adam para karşılığı takıldığı hatunu
'elit' yerlere götürür ki maddi durumu güçlü dediğine göre...yurtdışından gelmiş paralı
adamın amacı boy göstermek...erkekleri bilirsin işte...sevgilin suçsuzdur bpyük ihtimal...ana durum sinir bozucu..böyle çevresi olan adamla şahsen evlenmezdim

Ve tabi ki o evde kimse dokunmamıştır kıza
adam para karşılığı takıldığı hatunu
'elit' yerlere götürür ki maddi durumu güçlü dediğine göre...yurtdışından gelmiş paralı
adamın amacı boy göstermek...erkekleri bilirsin işte...sevgilin suçsuzdur bpyük ihtimal...ana durum sinir bozucu..böyle çevresi olan adamla şahsen evlenmezdim
Oofff ooff bilmiyorum. Düşünemez hale geldim

Ne desem bilemedim...sonuçta onu sen tanıyorsun ve gururlu bir kızsın bir o kadar da uyanık...herşeye rağmen bağrına taşı basabiliyorsun..bu güçlü olduğunun kanıtı
ve iyi birşey...
eğer çevresinden sıyrılabilirse olabilir
ve bu konuyu biraz daha araştır derim...
Kendisi de memnun değil bu durumdan zaten. Uzun zamandır söylüyordu. Ama birine bişey demez. Yapısı öyle. Kendi kendini yer, alttan laf sokar ama direk diyemez. Arkadasi geldi 2 hafta kaldı sinirden olcekti, bi yalan uydurup çıkardı evden, böyle bi tip yani. Aile hayatını çok isteyen biriydi. Normalde geceye kadar çalışır ben evdeysem koşarak erkenden gelirdi. Bilmiyorum haksızlık mı ettim. Ama çok kirginim. Çok ağır laflar ettik birbirimize.

Ne desem bilemedim...sonuçta onu sen tanıyorsun ve gururlu bir kızsın bir o kadar da uyanık...herşeye rağmen bağrına taşı basabiliyorsun..bu güçlü olduğunun kanıtı
ve iyi birşey...
eğer çevresinden sıyrılabilirse olabilir
ve bu konuyu biraz daha araştır derim...

Çevresinden sıyrılır onu sorun etmiyorum ama tek aklıma takılan şu fah...e

Çevresinden sıyrılır onu sorun etmiyorum ama tek aklıma takılan şu fah...e
3 erkek 1 kız ...
yok ya...buna inanmak istemiyorum nedense...
anlattığın özelikte biri bunu yapmaz...
hayatı az çok biliyorsam...
onlar devamlı bir öküzlük içindedir
mümkün değil yani...çok nadir
3 erkek 3kız olsalardı hadi geçmiş oolsun derdim..ama birde cinsel hayatınız da aktif...
ihtimal veremedim şahsen...
fakat kabul ediyorum ki bende kıskançlıktan kafayı yerdim...kim yemez ki...

3 erkek 1 kız ...
yok ya...buna inanmak istemiyorum nedense...
anlattığın özelikte biri bunu yapmaz...
hayatı az çok biliyorsam...
onlar devamlı bir öküzlük içindedir
mümkün değil yani...çok nadir
3 erkek 3kız olsalardı hadi geçmiş oolsun derdim..ama birde cinsel hayatınız da aktif...
ihtimal veremedim şahsen...
fakat kabul ediyorum ki bende kıskançlıktan kafayı yerdim...kim yemez ki...

Ve su an bunla uğraştığım yetmezmiş gibi birde o birlikteligimizin sonuçları var. Psikolojim bozuk ondan mi bilmiyorum ama mide bulantilariyla uyanıyorum ve bi kaç şey daha var. Ama bunu ona söylemedim. Öyle bir şey varsa ne yaparım bilmiyorum. Hangisini önce ogreneyim, hangisinin peşine duseyim bilmiyorum.

Ve su an bunla uğraştığım yetmezmiş gibi birde o birlikteligimizin sonuçları var. Psikolojim bozuk ondan mi bilmiyorum ama mide bulantilariyla uyanıyorum ve bi kaç şey daha var. Ama bunu ona söylemedim. Öyle bir şey varsa ne yaparım bilmiyorum. Hangisini önce ogreneyim, hangisinin peşine duseyim bilmiyorum.
sinirdendir canım ya...kolay mı yaşadığın
güvensizlik kırklıkların...allah korusun
şu an senin ihtiyacın olan son şey bebek...
ne zamana belli olur?

sinirdendir canım ya...kolay mı yaşadığın
güvensizlik kırklıkların...allah korusun
şu an senin ihtiyacın olan son şey bebek...
ne zamana belli olur?

Bilmiyorum. Tek başıma cesaret edemedim. Jinekolojik şiddet yüzünden zaten hastaneye gidemiyorum ( bu konuyu acicam bi gün burda ) bu hafta test yapcam bakalım ne cikicak

Arkadaslar kuralları henğ bilmiyorumm daha once sadece okuyucu olarak giriyordum. İçerik silmek bedeniyle 1 gün ban yemişim :)

Bilmiyorum. Tek başıma cesaret edemedim. Jinekolojik şiddet yüzünden zaten hastaneye gidemiyorum ( bu konuyu acicam bi gün burda ) bu hafta test yapcam bakalım ne cikicak

Canım senin durumunuda okudum. Benim fikrimce şüphelenilcek bi durum değil, duygusal olarak değilde mantıkla yaklas olaya, erkek arkadasını en iyi sen tanırsın 3 erkek bi kızı yapcak kadar midesiz mi değil mi sen bilirsin bunu. Keske evin dusuna baksaydın saç telleri var mı ya da yataklara.

Kızlar arkadaş gönderdi mesajı bu adamın eski sevgilisinin mesajı

2/5 altı yıl önce hatırlarmısın çok güzel günlerdi ve seni bütün kalbimle çok sevmiştim ve seni kaybetmek istememiştim ama sen bunu takdir etmedin ve umursamadın. her şeyi unuttun , sen çok bencil birisin kendinden başkasını sevmiyorsun, seninle geçirdiğim o kadar güzel günler vardı ki ..ve şimdi sana en ihtiyaç duyduğum bu zor günlerimde yoksun, beni bıraktın ve en önemlisi şimdi annemin o kötü hastalığı ortaya çıkınca gittin ....çok bencilsin ama neyse senden bi şey istemiyorum sadece içimdekilerini söylemek istemiştim ve sana allah var(allah büyüktür),,, sana iyi şans diliyorum

X