- 16 Mayıs 2013
- 981
- 426
-
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
3 sene oldu :) kismetse evlenicez inşallah :) ailen biliyor mu durumu?ah negüzellll kısa zamanda bnmki de oğrenir inşallah :) nekadardır birliktesiniz?
Sıkıntı cikarmamalari güzel. Biz çok sıkıntılı dönem geçirdik. Hâlâ da devam ediyor. Kabullenmediler Ne yazık ki ..hayırlısıı olsunn, biliyor 1 yıldır birlikteyiz bizde biz birbirimizin ailesiyle tanıstık bi sorun yok sukur fakat bizim 2 aile birbiriyle henüz tanısmadı. oda nasıl olucak bilmiyor ailelerimizin konusabildiiği ortak bir dil yok
kültür farkınız cok mu? yemeni bilmiyorum ama halep kulturu aynı türk yemeklere kadar sadecde tek fark türk erkeğine göre 2 kat fazla kıskanc. müslümanda bizim tek farkımız 2 ayrı anadilimizin olması sadece. Sizde asarsınız umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Yemek konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Farklı yemekleri var, sevdim ben. Sürekli Arap lokantalarindayiz :) bazen beraber pisiriyoruz. Kıskançlık konusu doğru. Ben 3 sene önce Tayt, strablez, etek herseyi giyerdim. Şimdi arkası uzun tunikler giyiyorum :) erkeklere sadece el ver geç diyor. Facebook'ta falan yüzümü kimseye göstermez " alın bu benim karım, bakın ne güzel " demek olurmuş, ayipmis :) aynı evde yaşamaya başlayınca neler görcez bakalım :)
Sanırım :):)))) gercekten hepsi aynı sanırım :)))))
Fassenin ki hangi ülkeden?
sanki benimkinden bahsettinYemek konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Farklı yemekleri var, sevdim ben. Sürekli Arap lokantalarindayiz :) bazen beraber pisiriyoruz. Kıskançlık konusu doğru. Ben 3 sene önce Tayt, strablez, etek herseyi giyerdim. Şimdi arkası uzun tunikler giyiyorum :) erkeklere sadece el ver geç diyor. Facebook'ta falan yüzümü kimseye göstermez " alın bu benim karım, bakın ne güzel " demek olurmuş, ayipmis :) aynı evde yaşamaya başlayınca neler görcez bakalım :)
afedersin ama ben durumu anlamadim ne oldu? ayrildinizmi ? cozemedimde durumuHâlâ gerçekten aldattı mi aldatmadi mi bilmiyorum, konduramiyorum. Bilmiyorum hissettiğim ne ama şu an inada bindirdik. İnat ilişkinin düşmanı. Umarım doğru yapmisimdir
yok canım cozuldu konu, suan için yok bi sıkıntımızafedersin ama ben durumu anlamadim ne oldu? ayrildinizmi ? cozemedimde durumu
Geçen hafta " aldatildim mi acaba" diye düşünüyordum. Kanitli, ispatli öğrendim çok şükür yokmuş öyle birşeyafedersin ama ben durumu anlamadim ne oldu? ayrildinizmi ? cozemedimde durumu
Seninkide mi böylesanki benimkinden bahsettin
Oooo sükür benim okadar değil :) kıyafetime karısmaz ama mini etek fln giydiysem o fotoyu sosyal mesyaya koydurmaz kendini sergiliosun gibi derSeninkide mi böyleilk zamanlar fotoğraf koymuyor diye çok kizardim, alıştım artık :)
Yok, benimki karışır :) o arka kapalı olcak yoksa dışarı çıkmak eziyet bize :) sıkı instagram kullanicisiyim şimdi ona homurdanmaya başladı :) Güzellik uzmanıyım maske tarifleri falan veriyorum ordan arada fotograglarimi atıyorum. Maskeli olan fotograflarima izin varmış, diğerlerine yokmuş :)) ilk zamanlar çok zorlandım ama su an alıştımOooo sükür benim okadar değil :) kıyafetime karısmaz ama mini etek fln giydiysem o fotoyu sosyal mesyaya koydurmaz kendini sergiliosun gibi der
ohh sevindim canimGeçen hafta " aldatildim mi acaba" diye düşünüyordum. Kanitli, ispatli öğrendim çok şükür yokmuş öyle birşey
ayy benimde en iyi yaptigim sey instagram takip edebilmek :Yok, benimki karışır :) o arka kapalı olcak yoksa dışarı çıkmak eziyet bize :) sıkı instagram kullanicisiyim şimdi ona homurdanmaya başladı :) Güzellik uzmanıyım maske tarifleri falan veriyorum ordan arada fotograglarimi atıyorum. Maskeli olan fotograflarima izin varmış, diğerlerine yokmuş :)) ilk zamanlar çok zorlandım ama su an alıştım
Özelden atıyorumayy benimde en iyi yaptigim sey instagram takip edebilmek :
adini yazda seni takip edeyim seni guzellik uzmaniymisin ilgimi ceker :)
bana da banada :)Özelden atıyorum
Tamambana da banada :)