Arapça bilen?

hayırlısıı olsunn, biliyor 1 yıldır birlikteyiz bizde biz birbirimizin ailesiyle tanıstık bi sorun yok sukur fakat bizim 2 aile birbiriyle henüz tanısmadı. oda nasıl olucak bilmiyor ailelerimizin konusabildiiği ortak bir dil yok

Sıkıntı cikarmamalari güzel. Biz çok sıkıntılı dönem geçirdik. Hâlâ da devam ediyor. Kabullenmediler Ne yazık ki ..

kültür farkınız cok mu? yemeni bilmiyorum ama halep kulturu aynı türk yemeklere kadar sadecde tek fark türk erkeğine göre 2 kat fazla kıskanc. müslümanda bizim tek farkımız 2 ayrı anadilimizin olması sadece. Sizde asarsınız umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Yemek konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Farklı yemekleri var, sevdim ben. Sürekli Arap lokantalarindayiz :) bazen beraber pisiriyoruz. Kıskançlık konusu doğru. Ben 3 sene önce Tayt, strablez, etek herseyi giyerdim. Şimdi arkası uzun tunikler giyiyorum :) erkeklere sadece el ver geç diyor. Facebook'ta falan yüzümü kimseye göstermez " alın bu benim karım, bakın ne güzel " demek olurmuş, ayipmis :) aynı evde yaşamaya başlayınca neler görcez bakalım :)

:)))) gercekten hepsi aynı sanırım :)))))

sanki benimkinden bahsettin

Oooo sükür benim okadar değil :) kıyafetime karısmaz ama mini etek fln giydiysem o fotoyu sosyal mesyaya koydurmaz kendini sergiliosun gibi der
Yok, benimki karışır :) o arka kapalı olcak yoksa dışarı çıkmak eziyet bize :) sıkı instagram kullanicisiyim şimdi ona homurdanmaya başladı :) Güzellik uzmanıyım maske tarifleri falan veriyorum ordan arada fotograglarimi atıyorum. Maskeli olan fotograflarima izin varmış, diğerlerine yokmuş :)) ilk zamanlar çok zorlandım ama su an alıştım

ayy benimde en iyi yaptigim sey instagram takip edebilmek :
adini yazda seni takip edeyim seni guzellik uzmaniymisin ilgimi ceker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…