- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
-
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Yazışmaları atar misin canımKızlar merhaba,
1 yıldır biriyle birlikteyim erkek arkadasım yabancı ( baba arap anne rus). 1 yıldır cok güzel giden bi ilişkimiz var. Kendisi nişanlıydı eskiden bugğn faceine girdim ve kızla yazısmalarını gördüm ona daha biley soylemedim cünkü işine gelmezse doğru cevirmeZ, arapça bilen var mı aranızda ?
Yazışmaları atar misin canım
Canım daha çok felaket tellali gibi oluyor :):)Baş kurtarıcı :)
Canım daha çok felaket tellali gibi o
Canım daha çok felaket tellali gibi oluyor :):)
Biz kasiniyoruz ama :)Cakmamarliyn bence geçmişin peşine düşme, geçmiş sonuçta. Sadece kendine zarar verirsin. Sen bilirsin tabi
Doğru. Hayatım mahfoldu. 3 senem gitti. Sevdiğim, evlenecegim, cocuklarimin babası olsun dediğim adam gitti .. guvenmistim. .Çok haklısın ama sucumuz güvenmek
Senin durumuna gerçekten çok üzüldüm kendi başıma geldiğini hayal ettim de gerçekten çok zorDoğru. Hayatım mahfoldu. 3 senem gitti. Sevdiğim, evlenecegim, cocuklarimin babası olsun dediğim adam gitti .. guvenmistim. .
Senin durumuna gerçekten çok üzüldüm kendi başıma geldiğini hayal ettim de gerçekten çok zor
Ama seni takdir ediyorum bunu kabullenmedin
Hayır bak buraya konu aç göreceksin aldatmadi diyen çıkmaz bile sen aşık olduğun için biraz şüpheli yaklaşıyorsun ama üzgünüm aldattığı çok netHâlâ gerçekten aldattı mi aldatmadi mi bilmiyorum, konduramiyorum. Bilmiyorum hissettiğim ne ama şu an inada bindirdik. İnat ilişkinin düşmanı. Umarım doğru yapmisimdir
Hayır bak buraya konu aç göreceksin aldatmadi diyen çıkmaz bile sen aşık olduğun için biraz şüpheli yaklaşıyorsun ama üzgünüm aldattığı çok net
Sorun senin Yuvam diyeceğin evde öyle bi oP.... nun olmasiDüşündüm konu açmayı ama bi şeyler yazacak halim bile yok. Yemin ettireyim diyorum ama ona bile guvenemiyorum artık. O gün yemin etti gerçi, hem de sağlam bi yemindi ama güven gitti işte
Sorun senin Yuvam diyeceğin evde öyle bi oP.... nun olmasi
bu saatten sonrası bence önemli bile değil canım
Bence bu adam bir şekilde kanina girecek gibi duruyorDoğru .. evi ve eşyaları değiştirmeyi teklif etti. Zaten girmezdim o eve. Gün içinde 10000 tane fikir değiştiriyorum işte.
hiiii! eve kız mı attı
hımm yani bu ddediğinde sorun yok gibiTek değildi, arkadaşları varmış. Var yani, sonradan gördüm Olduklarini.meryemd yok kız konuşmuyoruz.
hımm yani bu ddediğinde sorun yok gibi
ama detaylar önemli...
Aaaaa banlandi mi? Niye ki?Konu sahibi neden banlandi? Meryemmmm msjlarda ne yaziyoduuu (merakli smiley)