Kızlar selam
Arapça bilen var mı bir yazıyı çevirebilecek olan çok acil
Evet ama doğru çevirmiyor bir dua gibi bir şey bilmiyorum net onun çevirisi lazım nedir diyeGoogle lensle taratıp, çevirmeyi denediniz mi ?
Bir dua gibi bir şey var gerçekten dua mı tanıdığım biri verdi evimde bulundurmak istemiyorum dua olduğundan emin olmam lazımMuska büyü gibi bir şey mi buldunuz evde, gece gece neden acil?
Evet ama doğru çevirmiyor bir dua gibi bir şey bilmiyorum net onun çevirisi lazım nedir diye
Kağıtta yazan ile aynı kontrol ettim ama çevirmediYazılan metin doğru değildir belki.
Bir dua gibi bir şey var gerçekten dua mı tanıdığım biri verdi evimde bulundurmak istemiyorum dua olduğundan emin olmam lazım
Atın buraya bakalım
Ya güvenmemek değil ama bana emin olmak istiyorumTanıdığınıza güvenmiyorsunuz. İçinize de belli ki niyetiyle ilgili şüphe düşmüş. Bu durumda evinizde bulundurmamanız en doğrusu olur.
Attım bakabilir misinizYazıyı atın büyü mü değil mi anlarım tek tek çevirmesemde.
Yazıyı atın büyü mü değil mi anlarım tek tek çevirmesemde.
Ashabı kehfin isimleri bunlar. Dua niyetine okunur ya da yazılı olarak taşınır. Ashabı kehfin isimleri fazileti diye googllayalirsiniz. Zararsız yani
Evet kıtmirKöpeğin ismi de yazıyor yanlış okumuyorum değil mi?
Evet kıtmir
Ay teşekkür ediyorumAshabı kehfin isimleri bunlar. Dua niyetine okunur ya da yazılı olarak taşınır. Ashabı kehfin isimleri fazileti diye googllayalirsiniz. Zararsız yani