Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel ama hepsi photoshop bu resimlerin..
çook iddialı modeller hoş olmuş ama ben sadelikten
yanıyım
Mısıra gittiğimde bolca görmüştüm bu makyaj tarzını, full simsiyah örtünmüşler arkadaşlar, siyah çarşaf, ellerinde eldivenler, sadece gözleri açıkta kalmış, ama gözleri görmeniz lazım boya küpünden çıkmış gibi , fondöten altı okka, simsiyah sürmeler, farlar. Acaip bişeydi yani Hatta kahirede bir cafede otururken karşımızda çarşaflı bir kadın peçesini arada kaldırıp nargile çekiyor, onunla ilgilenince kalktı geldi yanımıza, trustiz ya, eldivenini çıkarıp ellerini göstermişti... ellerinde şekil şekil kınalar dövme gibi ama kınaydı, hatta sonra kendimde yaptırdım dönerken. yalnız simsiyah eldiveni taktıgı eline kınayı niye yaptırmış anlamak zor Yani anlatmak istediğim hakketten de arap makyajı bu.. evet Hanımlar herşey bir yana Hiçde zor değil Çarşaflara dolanmış kadınların o 2cm'lik açıklıktan görününen makyajları ile Kadınım Kadınım! diye bağırdıklarını hissetmeniz. Allah kaderimizi benzetmesin.