- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.541
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Kaşık çok özelArkadaşlar kaşığı yeterince gözünüze sokmuş muyum azsa biraz daha yükleyebilirim.
Eşimin ninesinin kaşıkları.Kaşık çok özel
Hastaneden bildiriyorum,görme yetimi kaybettimArkadaşlar kaşığı yeterince gözünüze sokmuş muyum azsa biraz daha yükleyebilirim.
Artık fasulye değil aşkom hızlı giriş yaptıHastaneden bildiriyorum,görme yetimi kaybettimEllerine sağlık kuşum,çok beğendim ben fasulye de olsan yarismada bol sanslar
Adres veriyorumEşimin ninesinin kaşıkları.
Kaşıktan kurtarmışsınArkadaşlar kaşığı yeterince gözünüze sokmuş muyum azsa biraz daha yükleyebilirim.
Ooo,değilse buralar karışır aşkomArtık fasulye değil aşkom hızlı giriş yaptıPişti boşaltalım
Teşekkürler bebeyim. Damardan gireyim dedim sjdkdkKaşıktan kurtarmışsınEllerine sağlık güzel olmuş.
Bayılzıysan ne yapacağını biliyorsun kuşum.Ooo,değilse buralar karışır aşkomBen bayıldım
Gereken neyse yapılacak kuşum, fasulye de değilmişsin zatenBayılzıysan ne yapacağını biliyorsun kuşum.
YenimahalleshksjsksksAdres veriyorum
Sen neden hastanedesin? Fakültede misin?Gereken neyse yapılacak kuşum, fasulye de değilmişsin zaten
Zaten biliyorum diyorsunYenimahalleshksjsksks
Hastanede değilim ben ,gidince oraya gidiyorum ama evetSen neden hastanedesin? Fakültede misin?
Zaman ne hızlı geçiyorArtık fasulye değil aşkom hızlı giriş yaptıPişti boşaltalım