- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
- Konu Sahibi Margaret Hale
Yok aşkom ,değilim öyle bir şey mi dedim ?Jenna16 aşkom cidden hastanede misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aşkom ,değilim öyle bir şey mi dedim ?Jenna16 aşkom cidden hastanede misin
Ay ben onu anlamamışım hahhahahaha dönüp bir daha okuyunca idrak ettimHastanede değilim ben ,gidince oraya gidiyorum ama evet
Ortalığı karıştırdın kuşum,ben de bir an baktım,hastanede değilimAy ben onu anlamamışım hahhahahaha dönüp bir daha okuyunca idrak ettim
Yok aşkom ,değilim öyle bir şey mi dedim ?
Dışarıdayım mazur görün.Hastaneden bildiriyorum,görme yetimi kaybettimEllerine sağlık kuşum,çok beğendim ben fasulye de olsan yarismada bol sanslar
AffettikDışarıdayım mazur görün.
Ufak bir yanlış anlamaAma ben değil Margaret yanlış anladıYok aşkom ,değilim öyle bir şey mi dedim ?
E hastanedeyim demişsin?????Ortalığı karıştırdın kuşum,ben de bir an baktım,hastanede değilim
İroni yaptı ben anladımE hastanedeyim demişsin?????
Sen de mi dışarıdasın kuşumE hastanedeyim demişsin?????
Üffff anladık Nevoş biliyoz herhal ironi yaptığını.İroni yaptı ben anladım
Yok kuşum tövbe ne dışarısı.sjsjsj bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi hahhahhay hahhahhay dinliyoruz Eşlikçimiz de patlamış mısır.Sen de mi dışarıdasın kuşum
Olsun aşkom ,en azından manayla hastanede olmadığıma sukrettikUfak bir yanlış anlamaAma ben değil Margaret yanlış anladı
Allah beni napmasin ,demisim artıkE hastanedeyim demişsin?????
Bütün kuşlar uçuşta ahahahahSen de mi dışarıdasın kuşum
Soğuk esprilerini de al ve burayı terk et yallah!Kuş cenneti
küstüm sanaSoğuk esprilerini de al ve burayı terk et yallah!
Aylık gaz dozumu da aldım çok şükür.Şu yemeğin zaten lezzetsiz olma ihtimali 1000'de 0 kadın kaşık koysa güzel gözüküyor yaw ,ara meselesi muhteşem gözüküyor, uyum yıkılıyor eline sağlık askolettam