Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Başta kendi öğretmenlerim, Öğretmen arkadaşlarım olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Son düzenleme:
Yeni ciciler istanbul serime eklenen 6tili pasta tabağı 1adet buyuk servis tabagi zeytinlik 6tili istanbul su bardağı,

Kirmizi sepetim 3lu kavonuzum 4adet bicagim

selam canım aldıklarının hepsi çok güzel :) ben de yeni başlıyorum çeyiz hazırlıklarına.meslektaşız aynı zamanda özeldeyim bende matematik öğretmeniyim.birbirimize fikir vermiş oluyoruz.kadınlar klübünü çok seviyorum bu yüzden :) kolay gelsin hepimize

Merhaba canım meslektaş birini kk de görmek çok süper meslekle ilgili sıkıntılarımı en iyi sen anlarsın o yüzden kadınlar klubu stres atmaya birebir çeyiz hazırlıkları çok eğlenceli sende şuan tatlı bir telaş vardır. Hemen senin çeyiz topiğnine bakmaya koşuyorum şimdi bakalım ne cicilerin varmış

tupperware almak isteyenler tamamen karsız geliş fiyatından veriyorum ilgilenenler özeldem msj atabilir

Evet :) çok zor gerçekten zaman yok maddi yönden sıkıntı çok...rabbim yardımcımız olsun.birbirimize fikir vereliim eksik bişeycik kalmasıın :) ben istanbuldan hataya gelin gidicem inşallah sen nerdesin

aldıkların çok güzel canım güle güle kullanman dileğiyle

Herşey çok güzel cnm güle güle iyi günlerde kullanırsın inş.
Dondurma kapları ve angry birds ler, kalpli detaylar çok şeker gerçekten

aramıza hoşgeldin..Maşallah canım rabbim mutlu ve huzurlu şekilde kullanmayı nasip etsin

aldıkların çok güzel canım güle güle kullanman dileğiyle

Herşey çok güzel cnm güle güle iyi günlerde kullanırsın inş.
Dondurma kapları ve angry birds ler, kalpli detaylar çok şeker gerçekten

aramıza hoşgeldin..Maşallah canım rabbim mutlu ve huzurlu şekilde kullanmayı nasip etsin

hoşbuldum :) amin hepimiz ağız tadıyla güzel günlerde kullanırız ınsallah
cok tesekkur ederım kızlar begenmenıze cok sevındım:) daha guzellerı sızlerın olsun ınsallah

Ivır zıvırlara devam mini çöp kovam, ikili fırın kaplarım , 6'tılı gürallar iznik serisi kaselerim kahve yanı su bardağım ve meşrubat bardaklarım,hasır sepetlerim,nihalem ,hediye gelen kıbrıslı tepsi ve nihalem,banyo yada balkon su giderini kapamak için aldığım nazar boncuklu kapatıcılarım,peçetelerim ve ikili kurulama bezlerim

Zevkli olduğun belli her şeyin çok şirin zevkle inceledim valla güle güle kullan canım. bu arada ben de sosyoloğum atanamamış olsam da bu açıdan meslektaş sayılırız

Zevkli olduğun belli her şeyin çok şirin zevkle inceledim valla güle güle kullan canım. bu arada ben de sosyoloğum atanamamış olsam da bu açıdan meslektaş sayılırız

begenmene çok sevindim canım bende atanamadım bu gidişlede zor görünüyor zaten azıcık kadro veriyor ondada puan cok atanmak zor mulakat var torpıl donuyor. Ozeldeyim ozelide kapamaya çalışıyorlar benım gıbı senın gıbı bu bolum mezunları ne yapacak hıc dusunen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…