- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
-
- Konu Sahibi sosyolog07
çook güzel çeyizlerinizzzz cupcakeler bi harikaaşkla kullanın
Allah allah neden olmuyorki anlamadım profil ayarlarınızdan falanmı kaynaklanıyor :26:
selam canım aldıklarının hepsi çok güzel :) ben de yeni başlıyorum çeyiz hazırlıklarına.meslektaşız aynı zamanda özeldeyim bende matematik öğretmeniyim.birbirimize fikir vermiş oluyoruz.kadınlar klübünü çok seviyorum bu yüzden :)kolay gelsin hepimize
Merhaba canım meslektaş birini kk de görmek çok süper meslekle ilgili sıkıntılarımı en iyi sen anlarsın o yüzden kadınlar klubu stres atmaya birebir çeyiz hazırlıkları çok eğlenceli sende şuan tatlı bir telaş vardır. Hemen senin çeyiz topiğnine bakmaya koşuyorum şimdi bakalım ne cicilerin varmış
Evet :) çok zor gerçekten zaman yok maddi yönden sıkıntı çok...rabbim yardımcımız olsun.birbirimize fikir vereliim eksik bişeycik kalmasıın :) ben istanbuldan hataya gelin gidicem inşallah sen nerdesin
Kesinlikle canım:) ben Antalyadayım
Aranızda yeniyim resim eklemeyi konu açmayı vs. ilk defa deniyorum . Haziranda kısmetse evleneceğim . Çeyiz bölümündeki arkadaşların konularını gördükçe bende heveslendim. Benide aranıza alırsanız sevinirim:) Kusurumuz olursa affola. Bende kendimi tanıtayım adım Duygu 27 yaşındayım öğretmenim uzun zamandır kadınlar kulubunu takip ediyorum. Buradan o kadar çok şey öğrendimki... Ve en önemlisi burada aile ortamı oluşmuş .Kan bağı olmamasına rağmen herkes kardeş gibi olmuş. Bu kardeşlik duygusunu tatmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bende nacizane paylaşımda bulunmak istedim. iyi yada kötü her türlü fikrinizi eleştirinizi bekiyorum.Umarım beğenirsiniz şimdilik bulabildiklerimi ekliyorum. Maaşallah demeyi unutmayalım
Eki Görüntüle 837081 Eki Görüntüle 837090 Eki Görüntüle 837065 Eki Görüntüle 837071 Eki Görüntüle 837068 Eki Görüntüle 837067 Eki Görüntüle 837066 Eki Görüntüle 837075 Eki Görüntüle 837074
aldıkların çok güzel canım güle güle kullanman dileğiyle
Herşey çok güzel cnm güle güle iyi günlerde kullanırsın inş.
Dondurma kapları ve angry birds ler, kalpli detaylar çok şeker gerçekten
aramıza hoşgeldin..Maşallah canım rabbim mutlu ve huzurlu şekilde kullanmayı nasip etsin
Zevkli olduğun belli her şeyin çok şirin zevkle inceledim vallagüle güle kullan canım. bu arada ben de sosyoloğum atanamamış olsam da bu açıdan meslektaş sayılırız
:) sıcak nemleket seninki de