- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
-
- Konu Sahibi sosyolog07
bi dönem kirazcıydım şimdi lojmancı:) yani kendi evmde oturma ihtmalim şimdilk yok benm evimde şu an bi aksesuar bi biblo vs hiç bişey yok hepsi kolide vitrin gümüşlük onları kitaplık yaptık yemek masası da hem yemek hem çalışma masası oldu:) mobilya alırken aklınzda bulunsun çok abartmayın kibar az parçalı şeyleri tercih edin...
tabiki....................Tavsiyen icinn coooook tesekkur ederim sanirim sana soracak sorularim olabilir bundan sonrasorabilirmiyim
Dayanamadım hem kalpliydi hemde kırmızı
Cikolata renginde hem buz hemde cikolata kalıbı olarak kullanılabilen kalıbım , spatulam ve nihalem ikiside kalpli hatta ucude
Eki Görüntüle 863719
Eki Görüntüle 863720
Eki Görüntüle 863721
çok güzeller canım güle güle kullann:)
Çok güzeller... Güle güle kullanın eşyalarınızıAntalya da en az İstanbul kadar güzeldir ben çok merak ediyorum Antalya'yı hiç gitmek kısmet olmadı :26:
Teşekkür ederim canim gel ben seni misafir edeyim
Duygucum güle güle kullan çeyizleriniHepsi birbirinden güzel
Sana ufak bir tavsiye vereceğim sadece. Sayfandaki ilk mesajı tekrar düzenleyip fotoğraf ekleyebiliyorsun.
:18:ben bu ılk sayfa duzenleme ısını beceremedım:2::2::2: kızlar içinizden bilen biri açıklanaybilirmi nasıl olduğunu
Güle güle kullan canım
çok tesekkur ederım canımGüle güle kullan canım
İlk yazdıgınız yazının,resimlerinizin altında mesaj düzenleme paneli var sağ kısımda oraya tıkladıgınızda yeni cicilerinizi ekleyip kaydete tıklayabilirsiniz eklenecektir
cok tesekkur ederim sanırım ben yapamıyorum ekle seçeneğini seçince erişiminiz yok diyor yapamadım bir türlü:26::44: