- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
-
- Konu Sahibi sosyolog07
Canim topigin ve cryizlerin hayirli olsun aramiza hosgeldin. Çok güzel seyler yazmissin cok da guzel anlatmissin burayi.buarada meslektasiz seninle bende sosyoloji mezunuyum ve ogretmnlik yapiyrm:)
ne güzel meslektaşmışız:) ben devlete geçemedim henüz özeldeyim umarım sen geçmissindir. aynı meslekten birinin olması her konuda çok iyi oldu:) Ben hep kızkardeşim olsun istemişimdir ama yok. Olsun bu kulüp aracılığı ile bir sürü kardeşciğim olur inşallah
Amin rabbim cümlemize nasip eder inşallah çook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsunmerhaba aramıza hoş geldin aldıkların çok güzel ve baya çeyizciklerin varmışş maşallah güle güle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
Amin rabbim cümlemize nasip eder inşallah çook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsundaha çok eklenecek şey var artık bakalım fırsat buldukça koymaya çalışıcam
amin inşallah canım benimBunlar daha bir şey değil diyorsun yani, hadi ekle de göreliimmmm
bu çok iddialı olur canımo kadar çok değil ama kendi çapımda bişiler işte çoğu kızda olan şeyler . aslında ufak tefeği aldım büyükbaşlar duruyor hala:) çeyiz hazırlamak zormuş ben iki ay oldu başlayalı daha çook yolum var