Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

o çay bardağından 12 li takım yaptım ben zamanında bayılarak almıştım :) pijamalarında harika güle güle giyersin inşallah

çok tesekkur ederım canım bende bardakları 12 ye tamamlamak ıstedım ama satın aldıgım yerde kalmamıstı sadece 1 adet vardı baska bır yerden bulursam bende 12 ye tamamlıcam satın aldıgım yerdekı adam makınaya atmayın elde yıkayın bardakları rengı cıkabılır dedı senınde aklında olsun elde yıka canım

resimlerini bulamadığım bazı şeyleri buldukça ekliyorum bunlarda onlardan bazıları.Yazlık pjamam , uzayabilen nihalem ,tuzluğum, tek kısılık nevresım takımım, takılığım .Bu sayfa bittiğinde yeni sayfada tüm çeyizleri toplamak istiyorum bakalım yapabilirsem

Son düzenleme:
Bunlar bugün aldıklarım
Penti ev babetlerim

Angry birds saklama kaplarım

İstanbul serime aldığım peçeteliğim

Mudodan aldığım banyo seti

Çok amaçlı kırmızı süzgecim

ilk sayfada ki dondurma setini nerden aldın acaba çok hoşmuş bütün eşyalarını güle güle kullan

Güle güle kullan aldıklarını tatlım, hepsi çok güzel

Cok teskekkur ederim canim bu arada yazina cevap yazayim derken fark ettim megerse ben senin kadinlar klubunde oldugunu bilmeden blogunu takip ediyormusumsimdi farkettim . Herseyin cok guzel seninde canim blogunuda gayet basarili buldum ellerine saglik

[OTE=LoadedGun;32657324]Angry birds kaplarımız aynı çok güzeler güle güle kullan [/QUOTE]

Aaaa evet ikimizinde ayni ikimizdeguzel gunlerde kullanalim canim kaplar cok eglenceli dimi ama gorunce dayanamadim

canım aldıkların çok güzel güzel günlerde kullan ama acizane bi tavsiyem olacak anladığım kadarı işe tayincisinz helede kiracı olavaksanız yada neyle karşılaşacağınızı bilmediğnz lojmanlarda oturcaksanız eğer çok fazla ıvır zıvır ufak eşya alma kullanışlı uzun ömürlü ve olabildiğince ıncığı cıncığı olmayabn sade eşyalar almaya bak mobilya alırlkende dikkatli ol yoksa her taşınmada mahvoluyo gittiğin evlere uymuyo vsvs birsürü bişeyler oluyor yani aklının bi köşesinde kalsın bu dediklerim bak benm tüm eşyam kolilerde bekliyo şimdiaçacak yer yok oda yok küçücük mutfak minicik banyo vsvs

Kesinlikle cok haklisin bende almisimda almisim koliledim bir suru koli oldu kucuk bir ev tutarsam bilmiyorum nasil sigacak o yuzden mutfak alisverisi yapmiyorum daha bir yemek takimim kaldi catak bicakla onuda aldim mi tamam. Keske daha once biri deseydi cok sey alma diye ama almis bulundum maalesef:18: sen kiracimisin canim yoksa

bi dönem kirazcıydım şimdi lojmancı:) yani kendi evmde oturma ihtmalim şimdilk yok benm evimde şu an bi aksesuar bi biblo vs hiç bişey yok hepsi kolide vitrin gümüşlük onları kitaplık yaptık yemek masası da hem yemek hem çalışma masası oldu:) mobilya alırken aklınzda bulunsun çok abartmayın kibar az parçalı şeyleri tercih edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…