- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 34
-
- Konu Sahibi sosyolog07
senin gelin geleceğin yerde sıcak memleket canım hem yemeklerıde cok guzel
Nerden aldıın çok beğendiim :) boyutları küçük biraz heralde ama olsun kurabiye yapmak için değil miUzun zamandır almak istiyordum sonunda benim oldular
Eki Görüntüle 878959
Eki Görüntüle 878958
Eki Görüntüle 878960
Nerden aldıın çok beğendiim :) boyutları küçük biraz heralde ama olsun kurabiye yapmak için değil mi
Ben de şeker hamuruyla kurabiye yapıyorum da belki onun için kullanırım diye düşündüm ama senin fikrin de çok güzelmiş.Ben de alayım o zaman :) hangi siteden almıştın canıminternetten aldım daha gelmedıler canım boyutlarını bılmıyorum ama kurabıyede olabılır ben onları kasar peynırı, karpuz vs sekıllendırmek ıcın dusundum gorsel acıdan ama kurabıyede yapılabılır. Nette resmini buldum bu sekıllendırıcıyle yapılmıs kurabıyenin
Eki Görüntüle 878968
Eki Görüntüle 878969
Ben de şeker hamuruyla kurabiye yapıyorum da belki onun için kullanırım diye düşündüm ama senin fikrin de çok güzelmiş.Ben de alayım o zaman :) hangi siteden almıştın canım
Allahım bu nasıl güzel bir şey
kaşar peynirinin böyle şekillendiği bir kahvaltı sofrasıben de istiyorum verdiğin siteyi inceleyeyim ben hemen
canım bütün çeyizlerin çok güzelmiş.. umarım en kısa zamanda ağız tadıyla kullanmamız kısmet olur hepimize
Uzun zamandır almak istiyordum sonunda benim oldular
Eki Görüntüle 878959
Eki Görüntüle 878958
Eki Görüntüle 878960
Şu fackelmann mıdır ne halttır, bursada ailemin evinin dibinde metro var, ne zaman gitsem görüyorum ama bir nasip olmadı almak, buradan alayım bari
Paylaşım için teşekkürler canımcım
yaaa bu süper bişeye benziyoo.. bende istiyorum.. net sitesini önerirsin dimi.. başka neler alınabilir bu siteden önerin varmı.. sipariş vermeyi düşünüyorumda
Tatlım son çeyizciklerini güle güle kullan hepsi çok güzeller