Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Nerden aldıın çok beğendiim :) boyutları küçük biraz heralde ama olsun kurabiye yapmak için değil mi

internetten aldım daha gelmedıler canım boyutlarını bılmıyorum ama kurabıyede olabılır ben onları kasar peynırı, karpuz vs sekıllendırmek ıcın dusundum gorsel acıdan ama kurabıyede yapılabılır. Nette resmini buldum bu sekıllendırıcıyle yapılmıs kurabıyenin

Ben de şeker hamuruyla kurabiye yapıyorum da belki onun için kullanırım diye düşündüm ama senin fikrin de çok güzelmiş.Ben de alayım o zaman :) hangi siteden almıştın canım

Allahım bu nasıl güzel bir şey

kaşar peynirinin böyle şekillendiği bir kahvaltı sofrası ben de istiyorum verdiğin siteyi inceleyeyim ben hemen

Allahım bu nasıl güzel bir şey

kaşar peynirinin böyle şekillendiği bir kahvaltı sofrası ben de istiyorum verdiğin siteyi inceleyeyim ben hemen

Bencede almalisin bunlarla guzel seyler olur yaraticiliga kalmis mesela yazin karpuzlari kavunlari elmalari bunlarla sekillendirip servis etmeyi dusunuyorum ben minik aparatifler

Şu fackelmann mıdır ne halttır, bursada ailemin evinin dibinde metro var, ne zaman gitsem görüyorum ama bir nasip olmadı almak, buradan alayım bari

Paylaşım için teşekkürler canımcım

yaaa bu süper bişeye benziyoo.. bende istiyorum.. net sitesini önerirsin dimi.. başka neler alınabilir bu siteden önerin varmı.. sipariş vermeyi düşünüyorumda

Valla canim ben nette bir bu sitede buldum baskada bulamadim pastacilik vs bir suru sey var istersen bir bak belki ihtiyacin olan seyler vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…