- 23 Şubat 2011
- 78
- 3
- 35
-
- Konu Sahibi sosyolog07
burada paylasayım aklımdakılerı resım ekleyeyım belkı senınde fıkrın olur conversı yorulunca gıyıcem bende:) hoplamalı zıplamalı kısımda converse gıyerım artık:)
kesinlikle taşlı modeller diyorum canım o pembeliye özellikle bayıldımm çok hoş olucaktır eminimbende kendime yaparsam yada alırsam bulursam taşlıdan yana kullanıcam kararımı..yani sonuctaa hoplama zıplamaya o platformları geçtim ayağımızın halini hiçbişekilde düşünemiyorum aman Allah korusun :))
duyguuuuuu duy sesimi gekinliğini merak ediyorummm
hepsi çok güzeller :) benimde seramik tencerelerim esse den inşallah memnun kalırız
Evet bunların dışında beni de çok takip eden var bende kim olduklarını bilmiyorum. Arkideşlerim yazın sizlerle de tanışalım
Ben de 2 diyorum ama daha orijinal bir şey beklerdim senden canım
çok şekerler canım yaa özellikle yumurtalıklara bayıldım nereden aldın hepsini benimde almam lazım artık ufak ufak başlamam lazımAllah güle güle kullandırmayı nasip etsin
Yumurtalıklarım
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende bunların mavisinden aldım 6 tane, aynı model miniik tabaklardan da aldımgÜle gÜle kullan.
bende tabaklardan alayım diyorum kaldıysa yumurtalığı altıya tamamlasammı tamamlamasammı bılemedım ıkı kısılık aldım:) evde yer kalmayacak sende gule gule kullan tatlım
Kalpli leğenlerim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi