Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

burada paylasayım aklımdakılerı resım ekleyeyım belkı senınde fıkrın olur conversı yorulunca gıyıcem bende:) hoplamalı zıplamalı kısımda converse gıyerım artık:)

kesinlikle taşlı modeller diyorum canım o pembeliye özellikle bayıldımm çok hoş olucaktır eminim bende kendime yaparsam yada alırsam bulursam taşlıdan yana kullanıcam kararımı..yani sonuctaa hoplama zıplamaya o platformları geçtim ayağımızın halini hiçbişekilde düşünemiyorum aman Allah korusun :))

duyguuuuuu duy sesimi gekinliğini merak ediyorummm

hepsi çok güzeller :) benimde seramik tencerelerim esse den inşallah memnun kalırız

tinkerbellcim valla bende gelinliğimi merak ediyorum daha 2. provaya yenı gıttım:)

Piikachu valla esse hem uygun hemde çok güzel geldi arkadaşım 6 aydır kullanıyor cok memnun

didoshh taşlıyı bende cok begendim seninde aklına fikir gelirse paylas canım

Evet bunların dışında beni de çok takip eden var bende kim olduklarını bilmiyorum. Arkideşlerim yazın sizlerle de tanışalım

aynen ya benide takıp eden var hatta benım takıp ettıgım resımlerıne bakıp kk denmısınız dıye soruyorum evt deyınce hos bır surprız oluyor ama kım oldugunu bılsem onceden daha ıyı sankı

Ben de 2 diyorum ama daha orijinal bir şey beklerdim senden canım

canım bende benden değişik bir davetiye beklerdim ama malesef evlilik sürecinde herşeyi nişanlımla ben yapmaya çalışıyoruz duğün davetiyem en az 650 tane basılcak orjınal değişik davetiyelerin meblaları biraz yüksek bütçemizi aşıyor ne yazıkkı

cupcake cam kesme panom

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
çok şekerler canım yaa özellikle yumurtalıklara bayıldım nereden aldın hepsini benimde almam lazım artık ufak ufak başlamam lazım Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin

bende bunların mavisinden aldım 6 tane, aynı model miniik tabaklardan da aldım gÜle gÜle kullan.

bende tabaklardan alayım diyorum kaldıysa yumurtalığı altıya tamamlasammı tamamlamasammı bılemedım ıkı kısılık aldım:) evde yer kalmayacak sende gule gule kullan tatlım

Son düzenleme:
bende tabaklardan alayım diyorum kaldıysa yumurtalığı altıya tamamlasammı tamamlamasammı bılemedım ıkı kısılık aldım:) evde yer kalmayacak sende gule gule kullan tatlım

sağol canım çok tatlı ama ben çok beğenerek aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…