Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Duygucum ne güzel ciciler almışsın hepsine bayıldım Pembe puantiyeli çkb ler ve cupcake pijama takımın nerden diye sorsam ayıp olur mu :26:

özlemim instagram kullanmıyorsun canım demı ınstagramdan aldım ıstıosan ozelden arkadasın numarasını yazayım cupcakelı bır suru sey var tatlım

ayakkabın harika bende bu tarzı severim hemde platformu rahat tutar ayrıca babetin de çok güzel süper bi fikir güle güle giy canım

Hoşmuş, Allah bir yastıkta kocatsın Mutluluklar..

ayakkabın harika bende bu tarzı severim hemde platformu rahat tutar ayrıca babetin de çok güzel süper bi fikir güle güle giy canım

cok tesekkur edıyorum bayanlar daha ıyılerı sızın olsun ınsallah:)

nurbale canım ılk defa olumlu bır yorum aldım herkes aa topugu cok yuksek nasıl yuruyeceksın sen bunla dıyordu moralım bozulmustu senın yorumun ıyı geldı:)

bence moralini hiç bozma platform diğerleri gibi yormuyo. hem yürürsün nolcak varsın yorsun değmez mi yani hem sevdiceğin düşünmüş babetini de almış daha ne olsun. bakma sen onlara

esse seramik setinden benim çeyizimde de war çok yakın bir arkadaşım doğumgünümde getirmişti paketi açınca en çok sewdiğim renklerden çıkmasına o kadar çok sewindim ki :)ama platform ayakkabıların ve özellikle babetlerin çokk güzel gayet rahat kullanırsın o platformlar kadar rahat ayakkabı yoktur eminimm bende bi yandan gelinlik ayakkabımı converse düşünüyorum ama annemden yana felaket bir illaki platform giyiceksin baskısı war napıcam bilmiyorum hayırlısı olsun canım herşeyin eksiksiz görünüyor Allah ceyizlerini güle güle kullandırmak nasip etsin güle güle kullan inş.

cok tesekkur ederım daha guzellerı senın olur ınsallah canım bendede tam tersı herkes napıcan platformu dıyıp duruyor:) inciden aldım platformları sade ve sık bu ozel serı zaten oraya bakabılırsın cok sevınıyorum yorumlara canım benım platform ve babetın dısında gelın conversımde olacak conversenın topugu 5 cm resmını yuklerım kendımız suslıcez

Son düzenleme:
bence moralini hiç bozma platform diğerleri gibi yormuyo. hem yürürsün nolcak varsın yorsun değmez mi yani hem sevdiceğin düşünmüş babetini de almış daha ne olsun. bakma sen onlara

ay canım ya ilaç gibi geldi valla yorumların Allah seninde gönlüne göre verir inşallah

Bu arada istagramda da ceyız yapan arkadasları takıp edıyorum bazılarının ceyızlerını buradakılerınkıne o kadar cok benzetıyorum kı ama kımın kım oldugunu bılemıyorum:) birkaç arkadaş var onları biliyorum onun dışında instagramı olupta takıp ettıgım yada benı eden varsa kım oldğunu yazabilirmi :) kullanıcı adım duygununcicileri

Busranınceyizi

yok sen o herkese bakma platformsuz olmaz bence canım bende yorulurum oynamaktan falan diye giymek düşüncesindeyim conversi düğün boyunca evet altında yazı yazma bölümü falan gayet düşünülmüş süper wallahi..ben bi kaç konuda gördüm çok güzel süsleyen olmuşş aklında warmı nasıl yapacağın hakkında model olarak peki

burada paylasayım aklımdakılerı resım ekleyeyım belkı senınde fıkrın olur conversı yorulunca gıyıcem bende:) hoplamalı zıplamalı kısımda converse gıyerım artık:)

Bu arada ayakkabılarına bayıldımmm

Platform konusunda biras canını sıkmışlar sanırım ama hiç kulak verme onlara. Bence gelin dediğin biraz gösterecek kendini. Giydiğin gelinliğin, boyun posun kuğu gibi süzülmelisin ve o ayakkabılarda tamda bunun için var. Ben çok beğendim. Tam bir gelin ayakkabısı. Sanırım gelinler için üretilmiş bir ayakkabı

Hiç moralini bozma ve kesinlikle rahat edeceğine adın kadar emin ol. Bilekten bağlamalı olmasıda ayrı bir avantajın Fotoğraf çekiminde falan çok çok rahat edersin canım benimm Ayağından çıkma gibi bir durum olmas

benim converse bu asagidaki modellerden birini yapabilirim diye dusundum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

çok sağol canım benim ayağımdan çıkmasın diye bilekten bağlamalı o yüzden istedim gelinliğim tamamen dantel olacak o yuzden sade ama şık bir ayakkabı olsun istedim renkli tercih etmedim ayakkabımı arkadaşım düğününde inciden almıştı sende bak dedi bende bunu beğendim:)

Kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin canım. Güle güle kullan inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…