Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Kendileri minik cop kovasiydi ben onu mandallik yapmaya karar verdim
se9y6ynu.jpg

u5ama2eh.jpg

ugaru4a9.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlari bulmak icin 3.5 saatlik yol yaptim ve trafik cabasi ama değdi

ebaradu9.jpg

eja4amy4.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üç davetiye arasında kararsız kaldım bana yardım edin

1.Eki Görüntüle 1063751

2.Eki Görüntüle 1063753

3. Eki Görüntüle 1063752
kesinliklie 2 çok sirin :)

Bu arada istagramda da ceyız yapan arkadasları takıp edıyorum bazılarının ceyızlerını buradakılerınkıne o kadar cok benzetıyorum kı ama kımın kım oldugunu bılemıyorum:) birkaç arkadaş var onları biliyorum onun dışında instagramı olupta takıp ettıgım yada benı eden varsa kım oldğunu yazabilirmi :) kullanıcı adım duygununcicileri

sumyranıncicileri ismim çook da severek takip edyorum cicilerinizi :):)

Evet bunların dışında beni de çok takip eden var bende kim olduklarını bilmiyorum. Arkideşlerim yazın sizlerle de tanışalım :KK12:
sizi de takip ediyorum sanırım tam hatırlamıyorum ama :S

Canım bende iki istedim ama herkes bu sene anlaşmış gibi onu yapmış eve geldi birkaç davetiye düşün sonra ikiden soğudum üç olsun dedim sanki bize mühürlü gibi oldu he birde karikatür istersen seçenek çok iki gibi çok davetiye var piyasada

Canım bende iki istedim ama herkes bu sene anlaşmış gibi onu yapmış eve geldi birkaç davetiye düşün sonra ikiden soğudum üç olsun dedim sanki bize mühürlü gibi oldu he birde karikatür istersen seçenek çok iki gibi çok davetiye var piyasada

Seninkini en çok beğendim ben canım bende 3. olsun dıyorum sade ama sık bir davetiye sen davetiyeni istanbulda nereye yaptırdın canım bende davetiye ve nikah sekerini istanbulda yaptırıcam uygun fiyatlı bir yer arıyorum Antalya pahalı ya

Evet canım fark ettim degistigini iyi ki takip ediyorum sizleri ya cook şey öğrendim fikirlerim değişti :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dimi :KK12: benimde değişen şeyler oldu canım. İnsan farklı şeyler görünce tarzının ne olduğunu daha iyi seçebiliyor :KK16:

Aynen öyle ben çiçekli şeyleri sevmezdm şimdi ise çiçekli olsun diye düşünüyorum

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:KK9::KK9::KK9:

Aynen bende öyleyim canım. Annem hep ona yönlendirirdi beni o ne öyle derdim hep. Ama daha dün gittim çiçekli yemek takımı aldım :KK9:

X