- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
- Konu Sahibi sosyolog07
Çoook güzel canım nerden buldun süperler
Canım kipadan aldım bu sevimli şeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook güzel canım nerden buldun süperler
üç davetiye arasında kararsız kaldım bana yardım edin
1.Eki Görüntüle 1063751
2.Eki Görüntüle 1063753
3. Eki Görüntüle 1063752
Bunlari bulmak icin 3.5 saatlik yol yaptim ve trafik cabasi ama değdi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağ salim gelirmiydi bilmiyorum ama haberim olaydı mavisini kargoya eklerdim kuzumm
kesinliklie 2 çok sirin :)üç davetiye arasında kararsız kaldım bana yardım edin
1.Eki Görüntüle 1063751
2.Eki Görüntüle 1063753
3. Eki Görüntüle 1063752
Bu arada istagramda da ceyız yapan arkadasları takıp edıyorum bazılarının ceyızlerını buradakılerınkıne o kadar cok benzetıyorum kı ama kımın kım oldugunu bılemıyorum:) birkaç arkadaş var onları biliyorum onun dışında instagramı olupta takıp ettıgım yada benı eden varsa kım oldğunu yazabilirmi :) kullanıcı adım duygununcicileri
sizi de takip ediyorum sanırım tam hatırlamıyorum ama :SEvet bunların dışında beni de çok takip eden var bende kim olduklarını bilmiyorum. Arkideşlerim yazın sizlerle de tanışalım
Canım bende iki istedim ama herkes bu sene anlaşmış gibi onu yapmış eve geldi birkaç davetiye düşün sonra ikiden soğudum üç olsun dedim sanki bize mühürlü gibi oldu he birde karikatür istersen seçenek çok iki gibi çok davetiye var piyasada
Duygucum ne güzel ciciler almışsın yine, herbirine ayrı ayrı bayıldım
kesinliklie 2 çok sirin :)
sumyranıncicileri ismim çook da severek takip edyorum cicilerinizi :):)
sizi de takip ediyorum sanırım tam hatırlamıyorum ama :S
seni yerim ben çok sağol canım benim bende sendeki cupcakeli böyle ucu süslü olan servise bayıldım nerden almıstın onu kuzum
üç davetiye arasında kararsız kaldım bana yardım edin
1.Eki Görüntüle 1063751
2.Eki Görüntüle 1063753
3. Eki Görüntüle 1063752
kesinliklie 2 çok sirin :)
sumyranıncicileri ismim çook da severek takip edyorum cicilerinizi :):)
sizi de takip ediyorum sanırım tam hatırlamıyorum ama :S
Evet kuzum takipleşiyorus Adımı değiştirdim ama ben busrahuseyinn oldu
Evet canım fark ettim degistigini iyi ki takip ediyorum sizleri ya cook şey öğrendim fikirlerim değişti :)
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dimi benimde değişen şeyler oldu canım. İnsan farklı şeyler görünce tarzının ne olduğunu daha iyi seçebiliyor
Aynen öyle ben çiçekli şeyleri sevmezdm şimdi ise çiçekli olsun diye düşünüyorum
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi