- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
-
- Konu Sahibi sosyolog07
Bu masa ile aşk yaşıyorum sanırım alıcaz sizce nasıl
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok sirin çok güzel
Ama fiyatı çoookmuşş
canım cizilebilir mi resimler çıkabilir mi bunları incele bence
Çok beğendim insanın iştahı açılır
cupcake varsa gerisi teferruattırben çok beğendim duygucum
canım tabaklarınla karışık olabilir belkii sen takımlarını iyi biliyorsundur onlara göre değerlendir ama çok cici
canı hepsi harika güle güle kullan inşallah :)
Masa gerçekten çok tatlııııama ben iyi düşünmeni tavsiye ederim. Çünkü amerikan servistir renkli tabaklardır bunları kullanırsan ortaya karışık bir görüntü çıklabilir:18: hevesini kaçırmam inşallah nacizane bir yorum sadece...
Merhabalar gelincikler Englishhome ganimetlerimden kendisi pek sevdim
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :) bu masayı karar veremedım ve en sona bıraktım bakalım kısmet artık cupcakeli cok sırın ama tabaklarla karısık olabılır gıbı geldı bana da hala dusunme asamasındayım
Ayyy ben de bu home ve love yazılarını arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım hangi mağazadan aldın acaba
Güzel gunlerde kullannn
merhaba cok tesekkur ederım ben bunu Antalya ERASTAAVM de englishhome var oradan aldım. Bulamadıysan söyle yap canım evıne yakın bır englishhome mağazasına git deki bu home love vs . geldiğinde bilgilendirilmek istiyorum ararmısınız telefonunu bırak gelince arıyorlar canım bende home yazısını oyle bulmustum
Ayyy ben de bu home ve love yazılarını arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım hangi mağazadan aldın acaba
Güzel gunlerde kullannn
Aaaa arıyorlar mı tatlım süpermişHome yazısını geçen hafta kardeşim buldu, sıra Love de o zamannn
ben cupcake paspasımıda o sekılde aldım canım:) onuda mesaj atmıslar mesela ıstegınız urun stoklarımıza gelmıstır magazamıza beklerız dıye
hatta ayırtan bıle oluyormus mesela ayse hanım rezervee yazıyordu home yazısında:)
Bu ara yine alışverişe sardım
Dondurma kasıklarım
Cupcake pjama takimim