- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
-
- Konu Sahibi sosyolog07
diplomada sosyolog:) ama atanmadım ben henüz sen atanmışşın ne güzel canım
Sonunda cupcakeli paspasım oldu ♥♥♥♥
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mutfak tablolarim metal
arkadaşlar nikah sekerime karar verdim ama rengine ve ufak detayına karar veremedim sizce hangisi
1.
Eki Görüntüle 1002129
2.
Eki Görüntüle 1002126
3.
Eki Görüntüle 1002127
4.
Eki Görüntüle 1002128
Utu masamida almis oldum
bayıldım buna cnmm çoook şekermiş bu yagüle güle kullan cnm aşkla mutlulukla kullan
cupcake cupcake yupbiiiifevkalade cnm bunlarya
benimde çok begendim nikah şekeri modellerinden birsisi cnm buydu halada çook istiyorumm bunalrıı ama fiyatları biraz tuzlu bakalım ne olacakben en sondakinii çook begendim cnm bide en baştaki çook şirrin
güle güle kullan cnm ütü masalarımız aynı hatta bazı eşyalarımız aynı diye bilirmve nikah tarimizde aynı
Bu sevimli manikür setinide aldım cantası olduğu için
ay çok şekersakıncası yoksa nerden aldığını ve fiyatını öğrenebilir miyim canım?
hadi ya ne güzel aynı gün evleniyoruz:)çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım bende senin sayfana bakıcam şimdi bakalım nelerimiz aynı
niye sakıncası olsun canım güzellikler paylaşılmak içindir :) watsonstan aldım 13tlye
çook teşekkür ederim tatlım, seçtiğin ürünlerden ne kadar zevkli biri olduğun anlaşılıyor. Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah
çorbacım çok kullanışlı ya bayılıyorum. Dondurmalıkların da bir harika güle güle kullan
Çok pratik herseyi hazırlayıp koyuyorsun o halledıyor :) ben 4 bes defa kullandım mercimek corbası cok guzel oluyor
Bu masa ile aşk yaşıyorum sanırım alıcaz sizce nasıl
Bu masa ile aşk yaşıyorum sanırım alıcaz sizce nasıl