Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Canum bi suredir yoktum buralarda topicin baya zenginlesmis mutlu oldum meslektasiz ne de olsa:) yeni ceyizlwrin ve nikah gunun hayrli olsun canim mutluluklar dilerim

hosgeldın canım benım epeydır yoktun sen gorusmeyelı nasılsın neler yaptın bakalım:) ıssız kalıyorum yakında ben benım dershane kapanıyor maalesef canım ya bu arada ınstagram kullanıyorsan ordan eklıyeyım senı ben optum cokca

Hosbuldum canim iyyim cok şükür son hikac aydir benimde yogunluklarim oldu fazla zamanim olmadi buarasi icin ama cok sukur hersey yolunda tekrardan araniza donemk keyifli:) is olayina uzuldum canim hangi dershanedey ki kapanio daha sure var aslinda kapanmalari icin ama uzulme belki baska bi sektorde is kapisi acilir sana dershanecilik zaten cekilcek bi is degil kacan kurtuluyo:) ama tabi ki gonlundem gecen ne ise olur insallah. Düğünü n de yaklasmis cok sevindim ona ayrica ne mutlu:)

Canım çok beğendimm seçimlerini Güle güle güzel günlerde kullan inşallah : )
Cupcake şeklindeki o kavanozlardan ben neden bulamadım hala ya of almazsam çeyizim eksik kalacak benimde olmalı

Cupcake şeklindeki o kavanozlardan ben neden bulamadım hala ya of almazsam çeyizim eksik kalacak benimde olmalı

Daha bu gün tantitonideydim milyon model yeni sezon cupcake kavanozları vardı cennet gibiydi.Konu sahibi kusuruma bakmasın lütfen konusunu işgal ettim bu arada güzel çeyiz mutlu günlerde kullan

Daha bu gün tantitonideydim milyon model yeni sezon cupcake kavanozları vardı cennet gibiydi.Konu sahibi kusuruma bakmasın lütfen konusunu işgal ettim bu arada güzel çeyiz mutlu günlerde kullan

Şu anki bulundğum ilde yok malesef netten sipariş vercem artik dokunmadan almak biraz zor olcak benim için

valla patron kapatma kararı aldı sbs kısmını ama lıse kısmı ıle davam edecek bırde akademık lıse acma durumu var benı ıkısınden bırıne rehber ogretmen olarak atayacakmıs baklaım mayısta bellı olacak senıde tekrardan gormek cok guzel canım benım

cok tesekkur ederım canım mıgrosun sanal market kısmı varya netten oraya bır bak ıstersen oradada varmıs yoksa eger bır daha denk gelırse ben alır yollarım sana

estağfurllah sorun degıl kızlar her zaman beklerım :9 tesekkur ederım begenmenıze sevındım

cok tesekkur ederım canım mıgrosun sanal market kısmı varya netten oraya bır bak ıstersen oradada varmıs yoksa eger bır daha denk gelırse ben alır yollarım sana

Evet kuzum var ama 40 tl. Dün akşam bende cupcake baharatlıklardan almaya karar verdim ve bu sabah bi baktım mailime bir güzellik düşmüş

Markafonide 4 lü baharatlık 29 tl. Ama aynı baharatlık 25 tl oluyor bazen. Bu nedenle şimdilik almadım vaktim olduğu için. Markafoniyi takibe alın derim

vavv supermıs markafonıye bır bakmak gerek kavonozların buyuklerınden ıstıyorum bende canım buyugude varmıydı

Örgü battaniyeli nevresim takımımı aldım:)

Eki Görüntüle 1017821
KARACA HOME

ÖRGÜ BATTANİYE TAKIMI

BOLD OKYANUS

ÇİFT KİŞİLİK

Örgü Battaniye : 220x240 cm

Biyeli Nevresim : 200x220 cm

Yatak Çarşafı : 240x260 cm

Biyeli Düğmeli Yastık Kılıfı : 50x70 cm (2 adet)

Volanlı Yastık Kılıfı : 50x70 cm (2 adet)

İçerik:​
%100 pamuk

Güle gule kullan canim harika icim acildi cok ferah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…