Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

canım hepsi çok güzel şu son kalpli minik tabaklara bayıldım nerden aldın :)

ahh ahhh bu sekerlıklerı yuzunden ıcımdekı ses al bunları baksana ne cıcı dıyor:) dayanamıyorum nereye sıgdıracaksam bunları alıp duruyorum stres atıyorum aldıkca

Sorma kuzum ya. Senin 3 ay var düğününe benim daha çokk var ben bile dayanamıyorum artık düğünüme kadar ne olur bilmiyorum. Ama napalım onlarda bu kadar şeker olmasalarmışş dimii

Hımm şey bide biz seninle instagramdan takipleşiyoruz. Biliyosun mu benim kim olduğumu

Son düzenleme:

Aynen canım ; bilmez olurmuyum hiç biliyorum tabikide kim olduğunu kuzum :) guvercin:)

daha cok varmıs o zmana bır suru cıcıler alırsın sen:)

Evet canım o yönden bakınca çok iyi epey vaktim olacak istediğimi alırım pahalıda olsa zaman var öderim diye alırım ama bir yandan da uzun zaman olması üzülüyor beni

Gerçi mecburuz ondan dolayı bu kadar uzun oldu. Nişanlımın askerliğiyle ilgili aksilikler oldu şubatta gidecekti gidemedi. Mayısa kaldı. Çok fazla başvuru olduğu için almadılar. Mayıs celbine kaldığını söylediler. İnşallah bu seferde aksilik olmazda gider gelir. :26:

Bu süre zarfında da benim ailem için çektiğim kredi borcum var o bitecek Nisan 2015 te. Yinede Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum. 6 sene bekledik 1 sene daha bekleriz diyorum

kuzum seni o kadar iyi anlıyorumki ben iki sene nişanlı bekledim 7 yıllık beraberlğimiz var anca oldu Allah buyuk ıcını ferah tut gec olsun guc olmasın

Son düzenleme:
kuzum seni o kadar iyi anlıyorumki ben iki sene nişanlı bekledim 7 yıllık beraberlğimiz var anca oldu Allah buyuk ıcını ferah tut gec olsun guc olmasın

Gönlümü nasıl ferahlattın anlatamam. Sadece böyle ben miyim diye düşünüyordum. Bende her zaman öyle diyorum. Acele işi sevmiyorum. Ne zaman kısmetse bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum

Canum bi suredir yoktum buralarda topicin baya zenginlesmis mutlu oldum meslektasiz ne de olsa:) yeni ceyizlwrin ve nikah gunun hayrli olsun canim mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…