- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
-
- Konu Sahibi sosyolog07
Cok tesekkur ederım canım ben bu cupcakelerı markafonıden almıstım gecen yaz ama gecen gun gene gelmıstı quens kıtchen dı markası bakabılırsın
Tamam canım çok teşekkür ederim. benim çeyiz topiğimede beklerim seni
Hemen bakiyorum canim taze ceyiz gormek cok eglenceli
Hemen bakiyorum canim taze ceyiz gormek cok eglenceli
Tesekkur ederım Özlemım bendede 1. agır basıyor sankı:) ınstagram hesabın varmı kuzum senın
tesekkur ederım canım bende senı takıbe aldım:)
resimler instagramdan yukledım net olmayabılır son zamanlarda aldıklarımdan bazıları:)
Eki Görüntüle 1013463
Eki Görüntüle 1013467
Eki Görüntüle 1013464
Eki Görüntüle 1013465
Eki Görüntüle 1013466
Eki Görüntüle 1013468
Ama bunlar çok şekerler yaaHepsi birbirinden güzeller. Renkleri iç açıyor
ahh ahhh bu sekerlıklerı yuzunden ıcımdekı ses al bunları baksana ne cıcı dıyor:) dayanamıyorum nereye sıgdıracaksam bunları alıp duruyorum stres atıyorum aldıkca
Sorma kuzum ya. Senin 3 ay var düğününe benim daha çokk var ben bile dayanamıyorum artık düğünüme kadar ne olur bilmiyorum. Ama napalım onlarda bu kadar şeker olmasalarmışş dimii
Hımm şey bide biz seninle instagramdan takipleşiyoruz. Biliyosun mu benim kim olduğumu
Aynen canım ; bilmez olurmuyum hiç biliyorum tabikide kim olduğunu kuzum :) guvercin:)
çok sevindim bilmeneBuradaki nickim yazmadığı için bilemeyebiliyorlar :26:
canım dugun ne zaman senın kısmetse bu arada kınalar cok tatlı olmuş:)
teşekkür ederim canım ilk defa yaptırdım bende çok beğendim
Düğünüm seneye ağustos-eylül gibi :26:
çookkk var daha
daha cok varmıs o zmana bır suru cıcıler alırsın sen:)
evet canım o yönden bakınca çok iyi epey vaktim olacak istediğimi alırım pahalıda olsa zaman var öderim diye alırım ama bir yandan da uzun zaman olması üzülüyor beni
Gerçi mecburuz ondan dolayı bu kadar uzun oldu. Nişanlımın askerliğiyle ilgili aksilikler oldu şubatta gidecekti gidemedi. Mayısa kaldı. çok fazla başvuru olduğu için almadılar. Mayıs celbine kaldığını söylediler. Inşallah bu seferde aksilik olmazda gider gelir. :26:
Bu süre zarfında da benim ailem için çektiğim kredi borcum var o bitecek nisan 2015 te. Yinede rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum. 6 sene bekledik 1 sene daha bekleriz diyorum
kuzum seni o kadar iyi anlıyorumki ben iki sene nişanlı bekledim 7 yıllık beraberlğimiz var anca oldu Allah buyuk ıcını ferah tut gec olsun guc olmasın