Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan

evet canım bende antalyadayım :) düğünün nerde olcak

düğün evlenme olayına aileleri karıştırmadığımız için herşeyi nişanlımla ben yapmaya çalışıyoruz hayalimde hep bir otelin havuz başı vardı ama olmadı olsun bende öğretmenevinin havuz başı kısmı var orada yapacağız haziran 22 sinde ama nikah istanbulda seninki ne zaman canım

benim hayalimdede hep kır düğünü vardı ama iş ciddiye binince nedense isteklerimiz farklılık gösterebiliyo canım benimkide 19 haziran poyraz düğün salonunda olcak senden üç gün önce evlenmiş olucam nasip olursa :))

merhaba, genelde bu sitede topikleri geziyorum ama pek yorum yapmam okumayı tercih ediyorum senin konunda dertli olduğunu görünce yazmak istedim. sadece kendi sürecimi aktarayım. daha 4.5 aylık evliyim.

5 ayı dert etmişsin ama kesinlikle dert etme. benim toplam nişanlılık sürem 5 aydı. öncesinde söz olmadı ikisi birdi. ne olur ne olmaz belki olmaz diye temkinli davrandım çeyizde almamıştım. nişan bitti çok önemli bir sınavım vardı ona çalışmam lazım bohça gelip gidecek çeyiz alınacak dügün mekanı nikahı kınası evi varda vardı (annemde benden büyük ablamda olmadığı için herşeyimi kendim ve kardeşlerimle yapıyorum bu arada). üstelik bunlar yetmez gibi oturacağımız evdeki kiracı geç çıktı (ev kayınbabamın) hemde ev berbat durumda elektrik su tesisatı, kapı pencere, ince işçilik evin herşeyi yeniden yapılması gerekiyordu elle tutulur tek tarafı doğalgaz tesisatıydı ona dokunmadık herşey kırılıp döküldü. öncesinde ne gelinlik ne kına kıyafeti vardı. nişan tarihi belli olunca ona bir tek hazırlanmıştım.

ama rabbim o kadar büyükki hayırlı bir iş olurken sana kapılar açıyor elindeki para değerleniyor öyle bereketli oluyor ki. herşey yetişti mesela gelinliğimi şöyle aldım tesadüfen nişamlımı beklerken oleg cassini magazasına girdim yarım saatte bir gelinlik begendim nişanlım geldi oda begendi ee biz alalım dedik çıktık öncesinde dogru düzgün bir yere bakmamıştım (üstelik gelinlik benim için dikilmiş gibi üstüme oturdu). ama mesela gelinliğe uygun duvak bulamayıp onu çok aramıştım. lafı fazla uzatmıyım. diyeceğim 5 ay çok uzun bir süre herşey yetişir. ben 1,5 ayda ev yıkıp yeniden yaptım. rabbim o gücü kuvveti veriyor. çıkan aksilikleri dert etmem şeytan boş durmuyor yoluna engel çıkaracak tabi kalbini ferah tut şükrünü agzından düşürme herşey olur..

hayırlı olsun tatlım salonuna baktım cok hos bır yere benzıyor

cok tesekkur ederım bende sıkıntıda oldugum heran dua okuyorum ıcım rahatlıyor bıraz yazdıklarınız ıcın ayrıca tesekkur ederım ıcıme su serptınız

Sevgili kızçeler çok değerli arkadaşlarım kadınlar klubune cok sık giremiyorum ama intagramda kendime hesap açtım ordan paylaşıyorum resimleri henüz kadınlar klubune yukleyemedım yenı alınanları ama kısa sure sonra burayada ekleyecegım kısmetse instagram kullanan varsa ekleyebiliriz biribirimizi DUYGUNUNCİCİLERİ yada duygununcicileri yazarsanı ben çıkarım karşınıza öpüyorum hepinizi

Bu ara tüm maaşı çeyize yatırdım annem yeter artık alma mutfak eşyası eve sığamayacaksın diyor ama durduramıyorum kendimi bu ara daha çok instagramda takılıyorum aldıklarımdan bazıları : kahve yanı renklı su bardağı reçel kavanozlarım balık setime ikili balık tabak pembe peçetem ve inek yumurtalığım kırmızı ve fuşyamı desem pembe mi bilemedim 18 parca gunluk catal bıcak kasık takımlarım ve pembe kayık tabak

arkadaşlar nikah sekerime karar verdim ama rengine ve ufak detayına karar veremedim sizce hangisi

1.

2.

3.

4.

Son düzenleme:

Tatlım maşallah çok güzeller. ALLAH nazarlardan korusun şu cupcake kupaları ben bir türlü bulamadım acaba sen nereden aldın söyler misin? :26:

Tatlım maşallah çok güzeller. ALLAH nazarlardan korusun şu cupcake kupaları ben bir türlü bulamadım acaba sen nereden aldın söyler misin? :26: Nikah şekerlerindende 1. beğendim

Duygucum yeni cicilerin çok güzel mutlulukla kullan inşallah Ben nikah şekerlerinden en çok 1.ciyi ve 4. cüyü beğendim bu arada

Tatlım maşallah çok güzeller. ALLAH nazarlardan korusun şu cupcake kupaları ben bir türlü bulamadım acaba sen nereden aldın söyler misin? :26:

Cok tesekkur ederım canım ben bu cupcakelerı markafonıden almıstım gecen yaz ama gecen gun gene gelmıstı quens kıtchen dı markası bakabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…