• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

canım benim üzüldüm bak şimdi sen böyle üzülünce :( sıkıntılı günler geçirmişsin gerçekten ama üzülme gelinlik 5 ayda hallediilmeyecek bir şey değil. nasıl olsa istanbula geliyorsun annenle gezip bakarsınız almayacaksanız bile model belirlersiniz yaşadığın yerde de diktirirsin ya da ona benzer bir şey alırsın. 1 sene önceden gelinlik alıncak hali yok kuzum en makbulu zaten bu zamanlar hiç üzme kendini sen bakma öyle diyenlere. iş ile alakalı üzülmekte haklısın bebeğim sonuçta o kadar okuyoruz emek veriyoruz belki karşına bir iş imkanı çıkar gönlünü temiz tut. Bak düğününüze 5 ay kalmış yanyana olunca sıkıntılar aşılıp gider eşinin iş arkadaşları çalışırsan senin iş arkadaşların komşular falan filan derken bir sürü kişiyi tanırsınız karışanınız olmadan aşk yuvanızın tadını çıkarırsın:16::16:

Duygucum vardır herşeyde bir hayır, henüz gelecekte ne bekliyor seni bilmeden karaları bağlama, muhakkak ki Rabbim bir kapıyı açmadan diğerini kapamaz. Kim bilir ne güzelliklere gebedir senin için. Hayır dediğimizde şer, şer dediğimizde hayır vardır. Kalbini ferah tut ve sakın o güzel kalbini yorma.. Biz de bol bol dua edelim senin için... Rabbim sana böyle tereyağından kıl çeker gibi gelinlik bulmayı, tüm evlilik telaşlarını halledebilmeyi nasip etsin.. Umarım herşey umduğundan da güzel olur bitanem lütfen sıkma bunaltma kendini, henüz gelmemiş gelecek için sabrını tüketme sakın :54:

Özlemcim tinkicim çok sağolun canlarım iyiki varsınız bu ara gerçekten bunaldım patlamak üzereyim rabbim sankli beni sınıyor benim ev taşınırken çeyizlerimden iki koli kaybolmuş nasıl oldu nasıl kayboldu hiçbir fikrim yok dün fark ettik mutafak robotum vs baya sey vardı içinde . kolileri saymamıştım ama baya bir kolim vardı çeyiz namına zaten taşınırken çok hastaydım ben başlarında duramadım nişanlım vardı ama oda son parcalarda eve cıkmıstı oda bakmamıs kimsenin günahını almak istemiyorum ama hala taşınırken nakliyeciler koca kolileri nasıl kaybetti anlamış değilim:((

Canım merhabaa çeyizlerine şöle bi baktım çok güzel şeyler seçmişsin. Tuğralı çay bardaklarından, salata kurutucun ve uğur böcüklü gırgırından ben de var. Hepsini severek kullanıyorum, huzurlu, mutlu yuvanda bütün çeyizlerini kullanabilmeni dilerim. Tek tavsiyem kesme tahtalarını cam alsaymışsın güzel olurmuş. Bende senin gibi tahta aldım ve bi zaman sonra ne kadar dikkat etsen de kötü oluyor. Tabi bi de sağlık açısından cam daha elverişli. Çeşit olsun diye alacak olursan aklında bulunsun canım. Az da kalmış düğününe. Konuşmaların tamamını okuyamadım da evi tuttunuz mu mobilyalarını aldın mı merak ettim:52::52::52:

Camda var canım benim çok sağol tavsiyen için bu ara hayatım roman gibi ordan oraya sıkıntılı bir süreçteyim mobilyayı bırak daha nikah günü bile alamadımki ben :18::18::43:

Allahın izniyle nikah günümüzü bugün aldım

$20140128_153732.jpg

Canım herşey çok güzel güle güle kullan nikah gününüzde hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin.:nazar:

canımcımmm hayırlı uğurlu olsun:16: özletiyorsun kendini inş sıkıntıların biraz hafiflemiştir
Bende sızleri cok ozledım canım benım en buyuk sıkıntım nıkahtı onu dun Hallettım ama baya bır ugrastım . Sırada gelınlık balayı vs var bıraz daha ıyıyım anneciğimi görmek o kadar iyi geldiki bana darısı senin başına kuzum benim :16:

tatlisimm hosgeldin aramızaa :16:
çeyizine bir masallah,iyi günlerde kullan insallahh :16:
:49::49:

canımcımmm hayırlı uğurlu olsun:16: özletiyorsun kendini inş sıkıntıların biraz hafiflemiştir

Hayırlı olsun nikah tarihi de alınmışşş :16:

Herşey bir bir hallolur hiç skıntı yapma... Yapabileceğim bir şey varsa özel mesajla bildirmen yeter Duygucum... Elimden birşey gelirse mutlu olurum :)

Hayırlı olsun nikah tarihi de alınmışşş :16:

Herşey bir bir hallolur hiç skıntı yapma... Yapabileceğim bir şey varsa özel mesajla bildirmen yeter Duygucum... Elimden birşey gelirse mutlu olurum :)

çok sağol canım benimmmm ne kadar mutlu oldum düşünmen bile yeter:21: özelden atacağım mesajlarım var zaten

bir görünüp bir kaybolan ben yeniden geldim benim için çeyiz ufak tefek şeyler hariç bitmiş durumda mobilyalar alınacak gelinlik daha bakılamadı:( olsun Allah büyük

çeyiz setimin hepsini hisar aldım anacığımı dinleyerek yemek takımı, çatal bıçak kaşık seti, tencere seti, düdüklü, 3'lü sahan seti , cezve seti, ve güvenlikli çaydanlığım
günlük yemek takımı olarak sade birşey aldım oda güral porselen oldu 6 kişilik ama resmını bulamadım

$cfghx.jpg $HISAR-MILANO-SATEN-89-PARCA-C-K-B-SET-SANDIKLI__45917229_1.jpg $[img][5][1][2000x2743].jpg $gyuý.jpg $mercurysedefduduklu_k.jpg $2008302_345.jpeg $819_buyuk_zoom.jpg $FB,97099,77,hisar-bahama-sedef-cezve-takimi.jpg

bir görünüp bir kaybolan ben yeniden geldim benim için çeyiz ufak tefek şeyler hariç bitmiş durumda mobilyalar alınacak gelinlik daha bakılamadı:( olsun Allah büyük

çeyiz setimin hepsini hisar aldım anacığımı dinleyerek yemek takımı, çatal bıçak kaşık seti, tencere seti, düdüklü, 3'lü sahan seti , cezve seti, ve güvenlikli çaydanlığım
günlük yemek takımı olarak sade birşey aldım oda güral porselen oldu 6 kişilik ama resmını bulamadım

Eki Görüntüle 966759 Eki Görüntüle 966755 Eki Görüntüle 966756 Eki Görüntüle 966758 Eki Görüntüle 966754 Eki Görüntüle 966753 Eki Görüntüle 966751 Eki Görüntüle 966752

Duygucum ne kadar güzel çeyizler almışsın böyle, hepsi de kalite kokuyor :16:

Güzel günlerde güzel güzel masalar hazırla inşallah bunlarla :16:

Bunlarda günlük olan takımlar ben 6 çorba kasesi 6 servis tabağı 6 yemek tabagı 6 tatlı tabağı 2 ufak boy kayık tabak 1 orta boy kayık tabak aldım günlük yeterli geldi zaten misafir çok olursa misafir takımını çıkarırım diye düşündüm
$10452PF.jpg
$10431PF.jpg

hepsi çok güzel canım mutlulukla kullan antalyadamısın bu arada 07 görünce merak ettim:)

cupcake lerine bayıldım ya çok ciciler güle güle kullan canım herşeyn çok güzel çok zevkli:nazar: braun seti ve esse tencerelerden bizde kullanıyoruz çok güzeller

Back