- Konu Sahibi sosyolog07
canım benim üzüldüm bak şimdi sen böyle üzülünce sıkıntılı günler geçirmişsin gerçekten ama üzülme gelinlik 5 ayda hallediilmeyecek bir şey değil. nasıl olsa istanbula geliyorsun annenle gezip bakarsınız almayacaksanız bile model belirlersiniz yaşadığın yerde de diktirirsin ya da ona benzer bir şey alırsın. 1 sene önceden gelinlik alıncak hali yok kuzum en makbulu zaten bu zamanlar hiç üzme kendini sen bakma öyle diyenlere. iş ile alakalı üzülmekte haklısın bebeğim sonuçta o kadar okuyoruz emek veriyoruz belki karşına bir iş imkanı çıkar gönlünü temiz tut. Bak düğününüze 5 ay kalmış yanyana olunca sıkıntılar aşılıp gider eşinin iş arkadaşları çalışırsan senin iş arkadaşların komşular falan filan derken bir sürü kişiyi tanırsınız karışanınız olmadan aşk yuvanızın tadını çıkarırsın
Duygucum vardır herşeyde bir hayır, henüz gelecekte ne bekliyor seni bilmeden karaları bağlama, muhakkak ki Rabbim bir kapıyı açmadan diğerini kapamaz. Kim bilir ne güzelliklere gebedir senin için. Hayır dediğimizde şer, şer dediğimizde hayır vardır. Kalbini ferah tut ve sakın o güzel kalbini yorma.. Biz de bol bol dua edelim senin için... Rabbim sana böyle tereyağından kıl çeker gibi gelinlik bulmayı, tüm evlilik telaşlarını halledebilmeyi nasip etsin.. Umarım herşey umduğundan da güzel olur bitanem lütfen sıkma bunaltma kendini, henüz gelmemiş gelecek için sabrını tüketme sakın
Özlemcim tinkicim çok sağolun canlarım iyiki varsınız bu ara gerçekten bunaldım patlamak üzereyim rabbim sankli beni sınıyor benim ev taşınırken çeyizlerimden iki koli kaybolmuş nasıl oldu nasıl kayboldu hiçbir fikrim yok dün fark ettik mutafak robotum vs baya sey vardı içinde . kolileri saymamıştım ama baya bir kolim vardı çeyiz namına zaten taşınırken çok hastaydım ben başlarında duramadım nişanlım vardı ama oda son parcalarda eve cıkmıstı oda bakmamıs kimsenin günahını almak istemiyorum ama hala taşınırken nakliyeciler koca kolileri nasıl kaybetti anlamış değilim(