- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
-
- Konu Sahibi sosyolog07
Kızlar bir akıl verin bugün Englishhome dan yatak örtüsü aldım nişanlımın annnesi gördü Aaa bu çiçekli sade birşey alsaydın keşke dedi, Nişanlımda beğenmedim bunu babannemin yatak örtüsü gibi 50 sene öncesi şeyleri alma dedi boşuna para vermişşin dedi .Çok moralim bozuldu ,bu model çok mu kötü napim iade mi edeyim ama kampanyalı üründe iade olmuyormuş ne yapsam ki:2:
Nişanlım bu ara deli ediyor beni o istedi diye tüm mutfak eşyalarım siyah beyaz kırmızı tonlarındayaptım bana pembeli kuşlu böcekli kelebekli şeyler alma diyor sevmiyormuş
Eki Görüntüle 897134 :18:
Ahh enişte bey ahh niye üzüyorsun sen bakiyim arkadaşımızı, yakışıyor mu hiç sana
Yaa kuzum sıkma canını erkekler ev eşyalarından hiç anlamıyorlar, zevksiz bir çoğu
Hem koca gün sen olucaksın evde, sen kulanıcaksın mutfağı en çok, bence en önemlisi senin kendini mutlu hissettiğin şekilde olması
Ya hem kayınvaliden de karışmasaymış keşke, sonuçta senin zevkin beğenmiş almışsın
İnşallah hatalarını anlarlar tez zamanda, seni üzmelerine izin verme, nişanlınla da başbaşa konuş hislerini paylaş, rahatsızlık duyduğın noktaları nazikçe dile getir tatlım
Umarım aranızdaki bu sıkıntılar bir an önce çözülür
battaniyelerin çok güzel güle güle kullan
Kızlar bir akıl verin bugün Englishhome dan yatak örtüsü aldım nişanlımın annnesi gördü Aaa bu çiçekli sade birşey alsaydın keşke dedi, Nişanlımda beğenmedim bunu babannemin yatak örtüsü gibi 50 sene öncesi şeyleri alma dedi boşuna para vermişşin dedi .Çok moralim bozuldu ,bu model çok mu kötü napim iade mi edeyim ama kampanyalı üründe iade olmuyormuş ne yapsam ki:2:
Nişanlım bu ara deli ediyor beni o istedi diye tüm mutfak eşyalarım siyah beyaz kırmızı tonlarındayaptım bana pembeli kuşlu böcekli kelebekli şeyler alma diyor sevmiyormuş
Canım aynı yatak örtüsünden bende aldım ve biz çok beğendik. Beğenmemiş olabilirler ancak sana bu kadar değiştir dicek kadar karışmamalılar. Sen beğendiysen değiştirme bence
Zahmet olmuş özür dilemek !
Erkeklerin böyle şeylere karışmasına gıcık oluyorum ya
Güle güle kullan herşeyin çok güzell
Benim aşkım ne yapsın herşey pembe
Bende gicik oluyorum valla
ne guzel iste seninki pembe seviyor
inşallah canım ya ama anlamadım gitti nedir bu pembeli canlı seker renklere takıntısı sadelik taraftarı benimki gülü sevdik dikeninede katlanıcam artık
değiştirmelimiyim sence bu yatak örtüsü nasıl off ikizler burcuyum bende tam kararsız:)
Mutfak tartim , dolap ici duzenleyicim ve taki organizer im
Eki Görüntüle 898243 Eki Görüntüle 898241 Eki Görüntüle 898242
Mutfak tartim , dolap ici duzenleyicim ve taki organizer im
Eki Görüntüle 898243 Eki Görüntüle 898241 Eki Görüntüle 898242
canım bu aralar ne güzel bol bol çeyiz alışverişi yapıyorsun aldıklarında çok güzell:) yatak örtüsü sorunu ortadan kalkmış :)nişanlın neyse de kayınvaliden karışmasınn bakayım fazlaaabenim de neredeyse her şeyim pembee zavallım da alıştı artık mecbur napsın o da artık bana hediye alırkn pembe alıyor:) ama ben de dengeyi tutturmak adına dikkat edicem mavi bi 4 mevsim set aldım. bi de bardağa çanağa dikkat edicem artık koca koca adamlara pembe bardaktan pembe kupadan çay kahve içirmek olmaz:)
Degistirmedim canim zaten hatasini anladi nisanlim ozur diledi benden
Ben bayıldımm tek kelimeyleTekstillerimi tamamladığım için elimi sürmüyorum English Home'daki bu güzelliklere, yoksa alıcam kendimi tutamaayıp o da israf olacak almıyorum o yüzden
Değiştirme sakın canım hatta kayınvaliden size geldiğinde inadına ört bu örtüyü her seferinde