Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Kızlar bir akıl verin bugün Englishhome dan yatak örtüsü aldım nişanlımın annnesi gördü Aaa bu çiçekli sade birşey alsaydın keşke dedi, Nişanlımda beğenmedim bunu babannemin yatak örtüsü gibi 50 sene öncesi şeyleri alma dedi boşuna para vermişşin dedi .Çok moralim bozuldu ,bu model çok mu kötü napim iade mi edeyim ama kampanyalı üründe iade olmuyormuş ne yapsam ki:2:

Nişanlım bu ara deli ediyor beni o istedi diye tüm mutfak eşyalarım siyah beyaz kırmızı tonlarındayaptım bana pembeli kuşlu böcekli kelebekli şeyler alma diyor sevmiyormuş

Eki Görüntüle 897134 :18:

Son düzenleme:

Ahh enişte bey ahh niye üzüyorsun sen bakiyim arkadaşımızı, yakışıyor mu hiç sana

Yaa kuzum sıkma canını erkekler ev eşyalarından hiç anlamıyorlar, zevksiz bir çoğu

Hem koca gün sen olucaksın evde, sen kulanıcaksın mutfağı en çok, bence en önemlisi senin kendini mutlu hissettiğin şekilde olması

Ya hem kayınvaliden de karışmasaymış keşke, sonuçta senin zevkin beğenmiş almışsın

İnşallah hatalarını anlarlar tez zamanda, seni üzmelerine izin verme, nişanlınla da başbaşa konuş hislerini paylaş, rahatsızlık duyduğın noktaları nazikçe dile getir tatlım

Umarım aranızdaki bu sıkıntılar bir an önce çözülür

inşallah canım ya ama anlamadım gitti nedir bu pembeli canlı seker renklere takıntısı sadelik taraftarı benimki gülü sevdik dikeninede katlanıcam artık

değiştirmelimiyim sence bu yatak örtüsü nasıl off ikizler burcuyum bende tam kararsız:)

Canım aynı yatak örtüsünden bende aldım ve biz çok beğendik. Beğenmemiş olabilirler ancak sana bu kadar değiştir dicek kadar karışmamalılar. Sen beğendiysen değiştirme bence

Zahmet olmuş özür dilemek !
Erkeklerin böyle şeylere karışmasına gıcık oluyorum ya
Güle güle kullan herşeyin çok güzell
Benim aşkım ne yapsın herşey pembe

Bende gicik oluyorum valla
ne guzel iste seninki pembe seviyor

canım bu aralar ne güzel bol bol çeyiz alışverişi yapıyorsun aldıklarında çok güzell:) yatak örtüsü sorunu ortadan kalkmış :)nişanlın neyse de kayınvaliden karışmasınn bakayım fazlaaa benim de neredeyse her şeyim pembee zavallım da alıştı artık mecbur napsın o da artık bana hediye alırkn pembe alıyor:) ama ben de dengeyi tutturmak adına dikkat edicem mavi bi 4 mevsim set aldım. bi de bardağa çanağa dikkat edicem artık koca koca adamlara pembe bardaktan pembe kupadan çay kahve içirmek olmaz:)

Ben bayıldımm tek kelimeyle Tekstillerimi tamamladığım için elimi sürmüyorum English Home'daki bu güzelliklere, yoksa alıcam kendimi tutamaayıp o da israf olacak almıyorum o yüzden

Değiştirme sakın canım hatta kayınvaliden size geldiğinde inadına ört bu örtüyü her seferinde

Bu ciciler de çok güzel kuzum güle güle kullan,

Takı organizerden ben de aldım, o kadar çok kolyem var ki artık karışıyorlardı birbirine,

Şimdi derlendi toplandı bu zımbırtı sayesinde ama bölmeleri çok dayanıklı değil bazılarının içine çok az ağır bir kolye koyunca hemen yapışkanı açılıverdi ben de poligom mudur ne zıkkımdır o yapıştırıcıyla tekrar yapıştırdım şuan misler gibi kullanıyorum

Tinkercim valla dediğinde haklısın kuzum düşünsene adam maç izliyor elinde pembe kupa pembe tabakta abur cuburlar

Neyse ki ben mutfakta bu dengeyi kurdum herşeyim pembe değil ama ev pembeden geçilmeyecek o kesin

yatak örtün çok güzel canım güle güle kullan..kayınvalidene deseydin, daha az güllüsünü aldım diye :)

bir tane de polo tarzı spor bir yatak örtüsü alırsın nişanlın için olur biter..hiçbir erkek sevmez ki kuşlu böcekli kelebekli şeyleri hehee :) yalnız değilsin yani..ortak dert

Benimkini englısh home ilk soktuğum da minik çiçekli bi nevresim takımı beğenmiştim, haha annemin yıllar önce giydiği paçaları lastikli donlarına benziyor demişti.

Erkekler böyle, eskitme, çiçekli şeyler olduğunda boşuna para vermişsin gibi düşünüyorlar ama öyle değil aslında..
Ben her renkten eşya alıyorum, mavi, pembe, yeşil, tabii tarzımın dışına çıkmadan mesela hiç modern çizgilerde nevresimim yoktur, almayı da düşünmüyorum çünkü tarzım dışı, araya karıştırırsam karmaşadan başka birşeye sebep olmaz.

Üstelik senin şuan beğendiğin nevresim gayet sade, benim anamın herşeyi çiçekli, dantellliydi yahu, babam intihar etseymiş o zaman..

Özlemim ben o yüzden birden yüklenmiyorum hiç birşeye, tek tek alıyorum gerçi nevresimden zarar gelmez, ama evleneceğim güne kadar daha güzelleri çıkar diyip pas geçiyorum..
Benim düşüncem evlendiğimdeki gibi evimin kalması, hani bişey eskimedikçe üstüne almayım, ki zaman içinde ev curcuna olmasın.
Yıllarca eve çalışmak istemiyorum yahu giyicem, gezicem tozucam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…