Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

canım bu aralar ne güzel bol bol çeyiz alışverişi yapıyorsun aldıklarında çok güzell:) yatak örtüsü sorunu ortadan kalkmış :)nişanlın neyse de kayınvaliden karışmasınn bakayım fazlaaa:p benim de neredeyse her şeyim pembee :KK43: zavallım da alıştı artık mecbur napsın o da artık bana hediye alırkn pembe alıyor:) ama ben de dengeyi tutturmak adına dikkat edicem mavi bi 4 mevsim set aldım. bi de bardağa çanağa dikkat edicem artık koca koca adamlara pembe bardaktan pembe kupadan çay kahve içirmek olmaz:)

Ben bayıldımm tek kelimeyle :KK16: Tekstillerimi tamamladığım için elimi sürmüyorum English Home'daki bu güzelliklere, yoksa alıcam kendimi tutamaayıp o da israf olacak almıyorum o yüzden :KK31:

Değiştirme sakın canım hatta kayınvaliden size geldiğinde inadına ört bu örtüyü her seferinde :KK53:

Bu ciciler de çok güzel kuzum güle güle kullan,

Takı organizerden ben de aldım, o kadar çok kolyem var ki artık karışıyorlardı birbirine,

Şimdi derlendi toplandı bu zımbırtı sayesinde ama bölmeleri çok dayanıklı değil bazılarının içine çok az ağır bir kolye koyunca hemen yapışkanı açılıverdi ben de poligom mudur ne zıkkımdır o yapıştırıcıyla tekrar yapıştırdım şuan misler gibi kullanıyorum :KK9:

Tinkercim valla dediğinde haklısın kuzum düşünsene adam maç izliyor elinde pembe kupa pembe tabakta abur cuburlar :KK9:

Neyse ki ben mutfakta bu dengeyi kurdum herşeyim pembe değil ama ev pembeden geçilmeyecek o kesin :KK53:

yatak örtün çok güzel canım güle güle kullan..kayınvalidene deseydin, daha az güllüsünü aldım diye :)

bir tane de polo tarzı spor bir yatak örtüsü alırsın nişanlın için olur biter..hiçbir erkek sevmez ki kuşlu böcekli kelebekli şeyleri hehee :) yalnız değilsin yani..ortak dert :KK1:

İyi bakalım böyle ufak pürüzler tuzu biberi kullandıkça aklınıza gelir gülümsersiniz :KK37::KK31:

Benimkini englısh home ilk soktuğum da minik çiçekli bi nevresim takımı beğenmiştim, haha annemin yıllar önce giydiği paçaları lastikli donlarına benziyor demişti. :KK53::KK52:

Erkekler böyle, eskitme, çiçekli şeyler olduğunda boşuna para vermişsin gibi düşünüyorlar ama öyle değil aslında..
Ben her renkten eşya alıyorum, mavi, pembe, yeşil, tabii tarzımın dışına çıkmadan mesela hiç modern çizgilerde nevresimim yoktur, almayı da düşünmüyorum çünkü tarzım dışı, araya karıştırırsam karmaşadan başka birşeye sebep olmaz.

Üstelik senin şuan beğendiğin nevresim gayet sade, benim anamın herşeyi çiçekli, dantellliydi yahu, babam intihar etseymiş o zaman.. :KK1:

Özlemim ben o yüzden birden yüklenmiyorum hiç birşeye, tek tek alıyorum gerçi nevresimden zarar gelmez, ama evleneceğim güne kadar daha güzelleri çıkar diyip pas geçiyorum.. :KK31:
Benim düşüncem evlendiğimdeki gibi evimin kalması, hani bişey eskimedikçe üstüne almayım, ki zaman içinde ev curcuna olmasın.
Yıllarca eve çalışmak istemiyorum yahu giyicem, gezicem tozucam.. :KK52:

Kizlar iyiki sizleri tanimisim hepiciginiz iyiki varsiniz valla ilac gibisiniz bozulan morallere iyi geliyorsunuz hepicinize cook tesekkur ederim.

Bence bu ceyiz kosesine ceyiz tamamlarken yasanan stresler sıkıntılar diye konu basligi acilmali hazir elimizde psikologumuzda var

Son düzenleme:
günlük kullanım için 6 kişilik bu yemek takımı nasıl sizce fiyatı 179 tl

$94-264872-big.jpg

günlük kullanım için 6 kişilik bu yemek takımı nasıl sizce fiyatı 179 tl

Eki Görüntüle 900513

canım uyku seti kalmış mı şimdiye kadar keşke bende alsaydımmmmm:) güle güle kullan:)

canım yanlış anlamayacağını düüşünerek beğenmedim diyorum:KK43: çok şirin ama ben her gün yemek yiyeceğim tabak da kuş görmek istemezdim galiba bayağı büyük deseni

canım uyku seti kalmış mı şimdiye kadar keşke bende alsaydımmmmm:) güle güle kullan:)

canım yanlış anlamayacağını düüşünerek beğenmedim diyorum:KK43: çok şirin ama ben her gün yemek yiyeceğim tabak da kuş görmek istemezdim galiba bayağı büyük deseni

Kuzum niye yanlis anlayayim bende vazgectimm cunku ceyizseti alinca gunluk yemek takimi hediye oluyormus bosuna masraf etmiyim dedim bu arada uyku seti icin bence bime bir bak bende dun aldim renleri cok canli tam senlik

Son düzenleme:
Özlemim ben o yüzden birden yüklenmiyorum hiç birşeye, tek tek alıyorum gerçi nevresimden zarar gelmez, ama evleneceğim güne kadar daha güzelleri çıkar diyip pas geçiyorum.. :KK31:
Benim düşüncem evlendiğimdeki gibi evimin kalması, hani bişey eskimedikçe üstüne almayım, ki zaman içinde ev curcuna olmasın.
Yıllarca eve çalışmak istemiyorum yahu giyicem, gezicem tozucam.. :KK52:

İyi yapmışsın hayatım bak şimdi ben beğensem de alamıyorum :KK9:
Ama bir açıdan da iyi ki almışım diyorum çünkü şimdi temel ihtiyaçlarımı alamadım kaygısı kalmadı bende, hem aldığım modellerin hepsini çok beğenerek severek almıştım, inşallah eskiyene kadar kullanmak nasip olur :KK16:

Kizlar iyiki sizleri tanimisim hepiciginiz iyiki varsiniz valla ilac gibisiniz bozulan morallere iyi geliyorsunuz hepicinize cook tesekkur ederim.

Bence bu ceyiz kosesine ceyiz tamamlarken yasanan stresler sıkıntılar diye konu basligi acilmali hazir elimizde psikologumuzda var

Kuzumm teşekkür ederimm :KK54:

Birbirimizi tanımasak da kalplerimiz bir, hepimiz aşkla alıyoruz çeyizlerimizi ve aşkla kullanacağımız günlerin hayalini kuruyoruz :KK16:

Bu yolda yürürken herkes birbirine destek oluyor, fikir alışverişi yapıyoruz. Mesela ben buraya üye olduğumda henüz hiçbirşeyim yoktu ama okuya okuya öğrendim birçok şeyi. Şimdi çeyiz serüvenimin sonuna geldim ben de bildiklerimi paylaşıyorum nacizane :KK31:

Kuzum niye yanlis anlayayim bende vazgectimm cunku ceyizseti alinca gunluk yemek takimi hediye oluyormus bosuna masraf etmiyim dedim bu arada uyku seti icin bence bime bir bak bende dun aldim renleri cok canli tam senlik

iyi yapmışsın canımm yemek takımı beğendin mii işin en eğlenceli kısmı yemek takımı almak:KK31: ben de bakayım şansımı deneyeyim en iyisi çok seviyorum bu renkleri:)

Canım çok karışık geldi bana renkleri desenleri falan, daha canlı daha cıvıl cıvıl birşey tercih edebilirsin :KK31:

Tabii sonuçta senin zevkin, son karar senindir. İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanırsın aldıklarını :KK16:

Vazgectim annem dediki istoc a bakalim sen istanbula gelince somestrda istanbula gidince bakicam bol bol cesit vardir orda nasilsa

Biri bana biri nişanlıma içiçe geçen aşk fincanıymış bunlar minik minik kedicikler var içerisinde resimde çok belli değil ama birde 1 taşla iki kuş vurdum kek kalıbım olmuş oldu kırmızı:KK9:

$20131218_185043.jpg $20131218_185051.jpg

$2013-12-18 21.50.10.jpg $2013-12-18 21.50.42.jpg

Son düzenleme:
çokk cici şeyler almışsınn yine canımm bayıldım sorması ayıp askıları ne kadra aldın canımm:KK9: a101 e de gelmiş de uygunsa fiyatı gidip alaym

tatlım bende zaten askıları bugün A101'den aldım resmını cekmeye usendım ınternette aynısının resmını bulunca koydum 4.95 falandı askının fıyatı 5'li si

Son düzenleme:
X