Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Tinkercim valla dediğinde haklısın kuzum düşünsene adam maç izliyor elinde pembe kupa pembe tabakta abur cuburlar

Neyse ki ben mutfakta bu dengeyi kurdum herşeyim pembe değil ama ev pembeden geçilmeyecek o kesin

İyi bakalım böyle ufak pürüzler tuzu biberi kullandıkça aklınıza gelir gülümsersiniz

Kizlar iyiki sizleri tanimisim hepiciginiz iyiki varsiniz valla ilac gibisiniz bozulan morallere iyi geliyorsunuz hepicinize cook tesekkur ederim.

Bence bu ceyiz kosesine ceyiz tamamlarken yasanan stresler sıkıntılar diye konu basligi acilmali hazir elimizde psikologumuzda var

Son düzenleme:
günlük kullanım için 6 kişilik bu yemek takımı nasıl sizce fiyatı 179 tl

Eki Görüntüle 900513

canım uyku seti kalmış mı şimdiye kadar keşke bende alsaydımmmmm:) güle güle kullan:)

canım yanlış anlamayacağını düüşünerek beğenmedim diyorum çok şirin ama ben her gün yemek yiyeceğim tabak da kuş görmek istemezdim galiba bayağı büyük deseni

Kuzum niye yanlis anlayayim bende vazgectimm cunku ceyizseti alinca gunluk yemek takimi hediye oluyormus bosuna masraf etmiyim dedim bu arada uyku seti icin bence bime bir bak bende dun aldim renleri cok canli tam senlik

Son düzenleme:

İyi yapmışsın hayatım bak şimdi ben beğensem de alamıyorum
Ama bir açıdan da iyi ki almışım diyorum çünkü şimdi temel ihtiyaçlarımı alamadım kaygısı kalmadı bende, hem aldığım modellerin hepsini çok beğenerek severek almıştım, inşallah eskiyene kadar kullanmak nasip olur

Kuzumm teşekkür ederimm

Birbirimizi tanımasak da kalplerimiz bir, hepimiz aşkla alıyoruz çeyizlerimizi ve aşkla kullanacağımız günlerin hayalini kuruyoruz

Bu yolda yürürken herkes birbirine destek oluyor, fikir alışverişi yapıyoruz. Mesela ben buraya üye olduğumda henüz hiçbirşeyim yoktu ama okuya okuya öğrendim birçok şeyi. Şimdi çeyiz serüvenimin sonuna geldim ben de bildiklerimi paylaşıyorum nacizane

Kuzum niye yanlis anlayayim bende vazgectimm cunku ceyizseti alinca gunluk yemek takimi hediye oluyormus bosuna masraf etmiyim dedim bu arada uyku seti icin bence bime bir bak bende dun aldim renleri cok canli tam senlik

iyi yapmışsın canımm yemek takımı beğendin mii işin en eğlenceli kısmı yemek takımı almak ben de bakayım şansımı deneyeyim en iyisi çok seviyorum bu renkleri:)

Vazgectim annem dediki istoc a bakalim sen istanbula gelince somestrda istanbula gidince bakicam bol bol cesit vardir orda nasilsa

Biri bana biri nişanlıma içiçe geçen aşk fincanıymış bunlar minik minik kedicikler var içerisinde resimde çok belli değil ama birde 1 taşla iki kuş vurdum kek kalıbım olmuş oldu kırmızı

Son düzenleme:
çokk cici şeyler almışsınn yine canımm bayıldım sorması ayıp askıları ne kadra aldın canımm a101 e de gelmiş de uygunsa fiyatı gidip alaym

tatlım bende zaten askıları bugün A101'den aldım resmını cekmeye usendım ınternette aynısının resmını bulunca koydum 4.95 falandı askının fıyatı 5'li si

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…