- 19 Temmuz 2024
- 77
- -43
- 3
- 25
- Konu Sahibi bitmeyencilem
Merhaba bayanlar. Eşimde psikolojik rahatsızlık olduğunu düşünüyorum hatta çok ciddi boyutta ama kimseyi inandıramıyorum kendisi dahil buna ikna olmuyor. Ağzımdan çıkmayan kelimeleri çıkıyor gibi yansıtıyor ve bunu böyle başkalarına da anlatıyor. Örnek ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum, ama görüşmesine de engel olmuyorum. Geçen gün annesi eşime laf söyledi beni arayıp sormuyosun kardeşlerini aramıyorsun diye, direk benim üstüme attı ben arattırmıyormuşum gibi konuştu. Şoka girdim. Netten bişey sipariş vercektim tamam maaşım yatınca alırız dedi. Maaşını yatınca hatırlattım ben ona o kadar para mı vercem diye kızdı bana. Ben sana alırım demedim belki alırım dedim dedi. Vallahi mesajı bile duruyor telefonda alırım dediğine dair. Birde sürekli benim yapmadığım şeyleri yapıyor gibi konuşuyor söylemediğim şeyleri söylüyorum gibi konuşuyor ve birde bunu insanlara anlatıyor. Psikoloğa gitmesini söylüyorum bende bir hastalık yok diyor ve asla kabul etmiyor. İçi hep kötü düşünüyor senin ağzından çıkan her sözü yanlış yere çekiyor. İçin de hep bı kötü düşünce bir artniyet var. Bu hastalığın bir tanısı var mı?