Ama şöyle bir yan etkisi oldu ki, acı çektiğim zamanları unuttum. Yani hafızam tahrip oldu sanırım. O yıllara dair fotoğraflar olmasa hemen hemen hiçbirşey hatırlamıyorum diyebilirim. Hatırladıklarım da sisli, dumanlı. Şu an da olayları ve nesneleri hafızamda tutmakta zorlanıyorum yani hafızam bir miktar hasar gördü. Tabii bunun suçlusu ilaç mı yoksa yaşadığım ağır psikolojik çöküntü mi o da ayrı mesele.
Sevgiler.
NOT: Bir ara sabah - akşam düzenlemesi yapmıştım ama nasıldı hatırlamıyorum. Sanırım gündüz içtiğimde midem bulanıyordu ben de gece almaya başlamıştım. Ya da tam tersiDedim ya unuttum o dönemki şeyleri :)
benim de eski erkek arkadasımda aynı şeyler vardı. acayip aşırı sinirli. agzına geleni söyelen biri günde iki adet içiyor ve ilaçlarını almadığında bana sarmamak için bugun görüşmeyelim bile diyordu yani o derece mallaştırıyor insanı. ben de içmek istiyorum. takmamak için gergin gergin gezmemek için işe yarıyor mu bu yönde arkadaşlar ?Bahsetıgınız antıdepresan kuzenım obsesıf kompulsıf tedavısınde kullanıyor,kuzenımde ıstah ve kılo artısı. Yogun derecede uyku ,ısteksızlık ,bıde asırı dercede ofke patlamsı yasıyor.
Yaninda baska ilacta kullanmismiydinizben de kullanıyorum 20 gün oldu başlayalı.. ilaç etkisini tam olarak 3 hafta sonra gösterirmiş zaten, ben şuan için çok memnunum.. aşırı bir yan etkisini de görmedim, ilk günler biraz mide bulantısı ve uyku yapmıştı ama bi şikayetim olmadı
50 mg içiyorum bu arada, hayata karşı daha fazla gülebildiğimi farkediyorum yavaş yavaş :)
Baskanilacta kullanmismiydinizGeçen yıl yaşadığım çok kötü bir olaydan sonra uzun süren anksiyete ve depresyon sonucu psikiyatr gittim ve başladım.Açıkcası 1 ay sonra tüm kötü düşüncelerim gitmiş,sakinleşmiş ve kendime gelmiştim.Hala devam ediyorum bir iki ay sonra bırakmaya başlıycaz dedi doktorum.Ben çok memnun kaldım ,umarım bırakırkende sorun yaşamam.Bu tarz ilaçları kafamıza göre alıp bırakmamalıyız.İnsanları anlayamıyorum örneğin kanser olsanız bu ilaç bana iyi gelmiyor diye kafanıza göre ilaçalarınızı bırakıp yolunuza devam edebilirmisiniz?Doktor kontrolünde ilaçla ilgili yaşadığınız herşeyi anlatarak devam etmelisiniz.Psikolojik rahatsızlık bütün hastalıklarınnen kötüsü bence.Güvendiğiniz bir doktorunuz varsa sözünden çıkmayın derim
doktora ilk başvurduğumda uyku uyayamıyordum ve anksiyetem çok fazlaydı.uyuyabilmem için destek amaçlı bir ilaç yazmıştı ama onu 2 hafta içinde bıraktım, gerek kalmadığı için.şimdi lustralın dozunu azaltıyoruz yavaş yavaş.Yaşadığınız rahatsızlığa göre farklı destek ilaçlar vermiş olabilir doktor,sonuçta hepimizin rahatsızlığı farklı.Baskanilacta kullanmismiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?