Ben ilacı bırakalı yaklaşık 4 ay oluyor gayet iyiyim şu an.Bende travmatik bir olay sonucu oluşan anksiyete ve ağır depresyon vardı. net bir olay vardı yani aşmaya çalıştığımız.Öncelikle herkesin hastalığı farklı ve farklı tedaviler gerekiyor o yüzden en doğrusu uzman doktorun söylediklerini yapmak.Benim size tavsiyem ne kadar kötü hissederseniz hissedin kendinize bu geçecek deyin lütfen.Emin olun geçecek,geçiyorda.Tedavinizi asla yarım bırakmayın, ben ilaca doktor kontrolünde başladım ve doktor kontrolünde bıraktım.Doktorunuz mutlaka sizin güven duyduğunuz, yanında olduğunuzda kendinizi iyi hissettiğiniz biri olsun, ben doktorumu çok seviyordum.Ne kadar süredir yaşıyorsunuz bu durumu bilemiyorum, yada tetikleyen bir travma,bir olay,durum varmı?Mutlaka doktorunuz size ilaçlar dışında tavsiyelerde bulunmuştur, kendinizi en mutlu hissettiğiniz, herşeyi unuttuğunuz birşey varsa o anları çoğaltmayı deneyin.Birde sürekli hastalığınızı düşünmemenizi öneririm.Kendinize yüklenmeyin,bu geçici bir durum,kabul edin ve sürece bırakın kendinizi.Nasıl fiziksel bir hastalığımız varken kendimize yüklenmek yerine iyi bakmaya çalışıyoruz, işte bundada aynısını yapmalıyız.Size geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız.