Ben de öyle ilk iki gün değişik bir uyku yaptı. Ama dün ve bugün iyiydim . Uykum gitti. Mide bulantısı arada yapıyor. Bir de ben de iştahsızlık var. Ama daha iyiyim galiba.
Mesela bugün ilacı biraz geç aldım. 1 saat kadar. O bir saat başladım ağlamaya.
Dün babamla tartıştım ve genellikle tartışırken hıçkıra hıçkıra ağlayan ben, hiç ağlamadım.
Bir sona doğru azcık ağladım.
Ağlatmıyor bu ilaç. Gözlerim doluyor , öyle kalıyor :S
Teşekkür ediyorum güzel ve uzun cevabınız için :)
Peki, sizde unutkanlık yaptı mı ? Ben de biraz unutkanlık var ?
merhaba. ben lustral değil ama aynı gruptan başka bir antidepresan kullandım (ssri grubundan, cipralex). uzunca bir süre kullandım. burda bahsedilen yan etkilerle aynı yan etkilere sahipti o da. bir anda bırakmamak lazım gerçekten de, çok feci baş dönmesi, dengesizlik yapar. iştah açmıştı bende ve gece uyuyamıyordum. bu mesajınızı görünce dedim ki, demek ki bu ağlayamama durumu bir tek bende olmamış. antidepresan gerçekten de biraz bastırıyor duyguları. bir de mesela tartışamıyorsunuz eskisi gibi, sinirlenemiyorsunuz.
bende de unutkanlık yapmıştı kullandığım antidepresan
Teşekkür ediyorum güzel ve uzun cevabınız için :)
Peki, sizde unutkanlık yaptı mı ? Ben de biraz unutkanlık var ?
bu sabah ilk kullandım
günüm o kadar berbattı ki
gözlerimi açamadım esneyip durdum
ve acayip mide bulantısı vardı
umarım yarın aynı şeyler olmaz
ben hep unutkanımdır aslında. bundan şikayetçiyimdir de üstelik. ama ilaçtan kaynaklandığını sanmıyorum.
Ben 3 yıl kullandım.
İlacın etkisini anca 15gün sonra görebilirsin.
100mg kullandım süperdi etkisini gösterdiği zamanlar çok iyiydim. Doktora danışmadan bıraktığım için hastalık tekrarladı şuan başka bi hap kullanıyorum. Bu ilaçları önemli olan doğru şekilde bırakabilmektir. Tekrarlamaması için buna çok dikkat edin kızlar.
Ben de yan etkisi olmadı. Ama 3yılda 10 kilo aldım bilmem ilacın etkisi mi yoksa kendi iştahımdan mı
Bahsetıgınız antıdepresan kuzenım obsesıf kompulsıf tedavısınde kullanıyor,kuzenımde ıstah ve kılo artısı. Yogun derecede uyku ,ısteksızlık ,bıde asırı dercede ofke patlamsı yasıyor.
Ben 3 yıl kullandım.
İlacın etkisini anca 15gün sonra görebilirsin.
100mg kullandım süperdi etkisini gösterdiği zamanlar çok iyiydim. Doktora danışmadan bıraktığım için hastalık tekrarladı şuan başka bi hap kullanıyorum. Bu ilaçları önemli olan doğru şekilde bırakabilmektir. Tekrarlamaması için buna çok dikkat edin kızlar.
Ben de yan etkisi olmadı. Ama 3yılda 10 kilo aldım bilmem ilacın etkisi mi yoksa kendi iştahımdan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?