öyle dogru bişey yazmıssın ki bebeğim ve ben ilk aylarda düşük tehlıkesı gecırdık bebegım öyle tutulmuskı bana doktorum hemen serklaj yaptı ben bu bebege nasıl kıyarım hasta olmak önemlı degıl ben sadece bebegımı görmek onu kendi ellerımle buyutmek ıstıyorum ben bu hastalıgı çekerım ama bebegıme bırsey olmasın .
Benim gibi olan hastaların yaşadıkları bana umut verıyor burda yazdıklarınız da umudum oluyor allah razı olsun..
Canim benim anlamadigim bebek olmadan önce de mi hastaydin? eger öyle ise sendeki kanserli hücreler otomatikman ona da gecmis olmuyor mu? yoksa hamile kaldikten sonra mi ögrendin hastalgini. Allah isterse tabiiki de bebegin saglikla gelir dünyaya ve de saglikla büyür insallah. ama ben bunu merak ettim sadece.
Allah yardimcin olsun .. dualarimda zaten hep hastalara caresiz durumdakilere yer veriyorum .
Umudunu yitirme sakin. hep gül. mutlu ol ki iyi hücreler kötü hücrelere karsi daha cok savassin.
inan yazdıkların beni maffeti canım işşallah rabbim sana evladını evladınıda sana bagışlar canım ben kdogumcuları biliyorum orda 3 bebegimi kaybedincerabbim bir daha acı göstermesin işşalah bizlere dualarımdasın seni takip edicem ona göre kemoterapi bebege zarar veriyomuki bilemicem doktorun ne derse onu yap canım ben evlatsız kaldım bebeginde annesiz kalmasın işşallah acısı çok zor çünkü 3 kere yıkım yaşadım tekmelerinbi hissettim hayallere daldım herseferinde kaybettim doguurpta kucagına alamamak işte o koyuyo insana benim cennette 3 melegim var tek temennim öteki tarafta işşallah şeffatçi olurlar tek temennim bu
çok sagol canım az önce dogum doktorumla konustum 2 ay sonra bebegı alacaklar oysa daha doguma 3 ay 10 gun var bebegım ıyı olsun bana yeter.hastalıgım kronık faz oldugu için yavaş yavaş gidiyordu ama bu ay %31 ilerlemiş ve iliklerime kadar inmiş dualarınıza ıhtıyacım var lütfen dualarınız benımle ve bebegımle olsun .
Ben 7 yıldır lösemi hastasıyım doktor kontrolü ile hamile kaldım ama hastalık ilacı bırakınca daha hızlı ilerledi bebege gecmıyor bu hastalık benım korkum bebegımı saglıcakla kucagıma alacakmıyım dıye. onun için erken doguma karar verıldı .sezaryen de kanama olasılıgı cok fazla benım durumum ıcın ya bır daha uyanamazsam(
ben 7 yıldır lösemi hastasıyım doktor kontrolü ile hamile kaldım ama hastalık ilacı bırakınca daha hızlı ilerledi bebege gecmıyor bu hastalık benım korkum bebegımı saglıcakla kucagıma alacakmıyım dıye. Onun için erken doguma karar verıldı .sezaryen de kanama olasılıgı cok fazla benım durumum ıcın ya bır daha uyanamazsam(
Ben 7 yıldır lösemi hastasıyım doktor kontrolü ile hamile kaldım ama hastalık ilacı bırakınca daha hızlı ilerledi bebege gecmıyor bu hastalık benım korkum bebegımı saglıcakla kucagıma alacakmıyım dıye. onun için erken doguma karar verıldı .sezaryen de kanama olasılıgı cok fazla benım durumum ıcın ya bır daha uyanamazsam(
ben hematoloji doktoru demet aydının hastasıyım doktorum cok ıyı bırı 7 yıldır kızı gıbı ılgılenıyor benımle ama bebek için endişeleniyorum 28 haftadan sonra kemoterapi alacagım
bende bebege zararı olacak dıye korkuyorum gün gectıkce halsızlesıyor ve yoruluyorum bu gidişle kemoterapıyı kabul edıcem yoksa bebegımı görmeden ölebılırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?