Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim sn moralini yuksek tut rabbim yardimcin olsun. Uc tanidigim var losemi degil ama erken digum yapan biri 25biri 28biri 32 de ucununde bebisi bir sure hastanede kaldi tabi ama rabbim annelerine bagisladi simdi hepsi kocaman oldular.
Insallah sende bebisini hem kendin hemde o saglikliyken kucagina alacaksin inan buna.
insalalh sende en yakın zaamnda ıyılesırsın bebegınde saglıkla dünyaya gelır
Canım benim senin için dua edeceğim, Allah tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah. Kendini değil, bebeğini düşünüyor olman nasıl bir fedakarlıktır...Hastalığın ne durumda, hangi aşamada ilerliyor?
Allah ikinize de sağlık versin, sizi birbirinize bağışlasın...
cok sagol canım bende buna ınanmak istıyorum bebegım saglıklı olsun ben kendım ıcın uzulmuyorum acıya katlanırım ama o cok küçük daha dayanamam bebegıme bırsey olmasına lütfen dualarınızı esırgemeyin buna cok ıhtıyacım var
çok sagol canım az önce dogum doktorumla konustum 2 ay sonra bebegı alacaklar oysa daha doguma 3 ay 10 gun var bebegım ıyı olsun bana yeter.hastalıgım kronık faz oldugu için yavaş yavaş gidiyordu ama bu ay %31 ilerlemiş ve iliklerime kadar inmiş dualarınıza ıhtıyacım var lütfen dualarınız benımle ve bebegımle olsun .
Canim senin icin moral cok onemli hici moralini bozma o iyi olacak sende onun icin iyi olacaksin
Biraz kuvezde kalir o kuvezdeyken sende kendini toparlarsin ikinizde buyuk birer yol katedipnkavusursunuz allahin izniyle
Nerede yasuyorsun nerede tedavi goruyorsun?
Yüce Rabbim yar ve yardımcın olsun inş şafi ismiyle şifalar versin minik meleğinide sağlıkla kucağına alıcaksın inancını yitirme sen güçlü ve inançlı ol ki bebeğin daha sıkı tutunsun yaşama mevlam ona ömür vermişse hiç bişi engel olmaz eğer O dilerse olmayacaklar olur sağlıklı uzun ömürleriniz olsun birlikte
Ben istanbulda yaşıyorum okmeydanı araştırmada tedavı goruyorum ama kadın dogum dıktorum özel hastanede iyi biri umarım ona olan güvenimi boşa çıkarmaz.
arkadaşlar lösemiyim ve 6 aylık hamileyim benim gibi olupda erken dogum ve saglıklı bebek dünyaya getiren varmııı (