Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim her gün annesini arar birkaç dakika nasılsınız iyi misiniz der kapatır. Ben de bizimkilerle konuşurum mesela. Belki annesi de bekliyor olabilir. Bence sizlik hiçbir şey yok bu arada. Anne oğul kendi arasında halletsinHerkese merhaba
Eşim bana bugün annesiyle tartıştığını konununda annesinin onu neden beni herhün aramıyosun diyerek onla kavga ettiğini söyledi . Aynı apartmanda oturuyoruz eşim çalışıyor zaten haftada bir görüşürüz ya biz gider ya davet ederiz . Eşim eve gelir dinlenir vs . Kv kendisine evlendikten sonra çok değiltiğini onu herhün araması gerektiğini onu çok ihmal ettiğini ve arayı soğuttuğunu söylemiş . Gerçekten aranızda bunu yapan ve normal karşılayan insanlar varmı ? Eşime birşey demedim ama kafamı kurcalado bu konuda tavrım ne olsa kestiremiyorum .
Eşine bırak bu durumu. Benim eşimde böyle her gün konuşurdu. Ama sıkıntı ne biliyor musun annesine beni kötülemiş evde konuştuğumuz her şeyi anlatmış şimdi boşanmak üzereyim. Eşimle hiç birbirimizi anlayamıyoruz bem a diyorum b anlıyo daha bide beni suçlar her şeye. Evinin senin fırsatını vermiyosa annesine bırak istediği gibi konuşsunHerkese merhaba
Eşim bana bugün annesiyle tartıştığını konununda annesinin onu neden beni herhün aramıyosun diyerek onla kavga ettiğini söyledi . Aynı apartmanda oturuyoruz eşim çalışıyor zaten haftada bir görüşürüz ya biz gider ya davet ederiz . Eşim eve gelir dinlenir vs . Kv kendisine evlendikten sonra çok değiltiğini onu herhün araması gerektiğini onu çok ihmal ettiğini ve arayı soğuttuğunu söylemiş . Gerçekten aranızda bunu yapan ve normal karşılayan insanlar varmı ? Eşime birşey demedim ama kafamı kurcalado bu konuda tavrım ne olsa kestiremiyorum .
Soğuk değil olması gereken bu. Ev len miş ler. Herkesin kabullenmesi gerek. Ana kuzuları erkekler alışamıyolar ne yazık kiSiz soğuksunuz
ANasını 3 günde bir arayan soğuktur. Dilerseniz biraz daha heceleyebilirsiniz.Soğuk değil olması gereken bu. Ev len miş ler. Herkesin kabullenmesi gerek. Ana kuzuları erkekler alışamıyolar ne yazık ki
Normal değil tabi ki. Eşiniz arasın annesini size ne. Ben kv olsam oğlum aramiyorsa ben ararım seni özledim evladım der tatlı tatlı konuşurum. Maksat çocuğunun sesini duymakHerkese merhaba
Niye soğuk olsun gereken durumda her gün de aranabilir ama sürekli sürekli aramak mantıklı değil. Evlenince eşler birbirine odaklanmalı anne babalar da gereken seviye de ilgilenilmeli. Mesafe eşittir saygı. Bu sefer evdeki her şeyden haberleri oluyo. Kaç yuva yıkılıyo haberiniz yok sizin. Basit gibi geliyo ama çok etken bir durum. Ha kimse bişey yansıtmıyosa o ayrı herkes ailesine istediği gibi davranmakta özgür.ANasını 3 günde bir arayan soğuktur. Dilerseniz biraz daha heceleyebilirsiniz.
Zaten anneler çöp demiyorum ki . Benimde annem var kendisi için ölürüm bile ama onu hergün aramanın bir gereklilik olduğunu düşünmüyorum bu bence görev bilinciyle yapılıcak birşey değil istemeyle yapılacak birşey
Bunu duymaya bile alıştık yeminle ben geçen şey duydum oğlum beni yıkasana diyen varmışVar ben
Müstakbel kaynanayım yani bir oğlum olursa gelinle aralarına geçip yatıcam2
Abartın biraz daha buyrun. Günde 5 dk anamızı arayınca yıkılacak yuva zaten olmasın.Niye soğuk olsun gereken durumda her gün de aranabilir ama sürekli sürekli aramak mantıklı değil. Evlenince eşler birbirine odaklanmalı anne babalar da gereken seviye de ilgilenilmeli. Mesafe eşittir saygı. Bu sefer evdeki her şeyden haberleri oluyo. Kaç yuva yıkılıyo haberiniz yok sizin. Basit gibi geliyo ama çok etken bir durum. Ha kimse bişey yansıtmıyosa o ayrı herkes ailesine istediği gibi davranmakta özgür.
Benim meselem değil eşim bana akıl danıştığı için bende düşündüm . fakat bu işin ucunun bana dokunacağını düşünüyorum . Çünkü eşim kendisi bile arayığ sormasa karın yüzünden diye ben suçlu görülüyorumBu konu beni düşündürdü. Annesini her gün arayan biri değilim. Ama bebeklerim arasın her gün diye darlar mıyım bilmiyorum. Bu konu gelini ilgilendirir mi onu da bilmiyorum gelin bunu mesele etse canım sıkılırdı ama
Hahahahah hayır ben zaten kayınvalidemle aramı seviyeli tutmaya çalışıyorum . Belirli sebeplerden . Bu işin ucu da bana dokunacak eminim bu yüzden düşünüyorum bi iş olduğunda enine boyuna . Eşime de söylüyorum annesini seviyorum ya da sevmiyorum diyemem ortadayım ailenke olan şeyleri bana yansıtma diye . Kimsenin derdiyle uğraşmak istemiyorum .Yok ya bu bahaneyle kaynanama küssem mi trip mi alsam kendime nasıl yontabilirim bu durumu diye soruyor üstü kapalı. Konu sahibi tehlikeli bence
Teşekkür ederiz noktayı koydunuz vallaAynı apartmanda kapıdan uğrayıp anasının hatrını sormayan adamdan ne evlat olur, ne koca, ne baba.
Yok ediyordu evliliğimin daha ilk haftasından kendisinde geceye kadar kalmamızı bekliyordu . Sonra bir kaç olay oldu . Ben arama mesafe koymak durumunda kaldım . Alışık değilimKv sizd bir şey demiyorsa bence eşinizi sakinleştirmek için sen de ara hayatım nolacak falan diyin. Zaten aynı apartmandasınuz ama anladığım kadarıyla zırt zırt rahatsız eden biri deiil. Keyfinizi kaçıracak bir şey yok.