- 13 Aralık 2017
- 143
- 155
- 18
- 28
Harıl harıl satılıyor valla yasaklanmıyor. Resmen paramızla hasta oluyoruz :)
Şaka gibi..
Aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harıl harıl satılıyor valla yasaklanmıyor. Resmen paramızla hasta oluyoruz :)
Şaka gibi..
Aynenhiç aklıma da gelmezdi bi de zararlı olduğu
Vazelin kasindiriyorsa baska birsey dene. Dogal yaglari dene badem yağı onermisti benim dr um. Ben bebe yagi kullanmistim. Biraz da genetik birsey tedbir al tabiiki ama aileende yoksa sen hicbirsey kullanmasa da catlamiyor.
Vazelin kaşındırmayan tek şey :)ama o da zararlıymış.
Zeytinyağı hindistan cevizi yağı kaşındırıyor.
Annemde hiç olmadı bitane bile çatlak yok kadında :)
Benim annemde de hic yok pamuk gibi. Bende de olmadi. Bence sende de olmayabilir. Yine de kullan birseyler. Bana babannem zeytinyagi demisti![]()
Catlaklari önleyemezsin. Ister en pahali yagi al, fayda etmez. Catlaklarin olup olmamasi tamamen kendi vücüdüna, cildine bagli.
Kasinti icin doktorun ile yada dermatolog ile bir göruüs derim. Ancak vaselin kullanmazdim yerinde olsam.
Canım vazelinin faydası var ama zararı da var. Petrolün damıtılmasından üretiliyor. Vazelinin likit hali de parafin olarak geçer zaten kullandığımız kremlerin çoğunda ve bebe yağlarında da bu var. Fazla kullanılması karaciğeri yorar diye biliyorum. Özellikle hamileyken kullanma bence. Genetikçi tavsiyesi![]()
Zaten fazla kullanılması zararlı, her şeyin fazlası zararDaha kullanmam zaten.. bilmiyordum ben bunu vazelin doğal nemlendirici diye biliyordum halbuki..
Zaten fazla kullanılması zararlı, her şeyin fazlası zarar
Çok haklısın sen doğal yağları dene umarım iyi olursun. Bebişe de sevgilerŞu zamanda zararsız hiç birşey de yok zaten. Yediğimiz içtiğimiz ne kadar sağlıklı ki :)
Çok haklısın sen doğal yağları dene umarım iyi olursun. Bebişe de sevgiler![]()
Yapmayın bebek derinin hemen altında mı sanki ? :) onun kendıne ait dunyası var tum etkenlerden korunduğu...Ben hiçbir şey kullanmıyorum, 5 buçuk aylığız biz de ama korkuyorum deriden geçer diye. Varsın vücudum çatlasın, razıyım :)
Çatlak olacaksa her türlü olur zaten. Ama önlem de almak lazım sonuçta :)
Doktorum da bio oil verdi işte. Kullandım yeni bitti bende doğal şehler kullanıyorum. Vazelin de sözde doğal nemlendirici ama zararlıymış. Şimdiye kadar kullandım çünkü bilmiyordum zararlı olduğunu..
zeytin yağına devam ederim artık..
Müne konuyu buraya açıyorum çünkü diğer yerlerde cvp veren olmuyor bir süre konumu taşımazsan sevinirim
Kızlar 6 aylık hamişimbugüne kadar hep bio oil ve vazelin kullandım çatlak için. 2 haftadır vazelini bıraktım bir yerde zararlı olduğunu duydum,zeytinyağı,bebek yağı,hindistan cevizi yağı filan sürüyorum ama sanırım vazelin gibi hiç birşey nemlendirmiyor. Vazelin sürdüğümde hiç kaşıntım olmuyordu şimdi sürekli yağ sürsem de yarım saatte bir kaşınmaya başlıyorum.
Aranızla vazelin kullanan var mı çatlak için?
Birçok yerde okudum vazelin iyi geliyor diye ama bikaç yerde de zararlı yazıyordu. Bilen varsa beni aydınlatın lütfen![]()
Canım ben eczaneden krem alıyordum hiç çatlağım olmadı çok şükür ama kaşındığımı hatırlıyorum. Hatta çatlayacaksın ondan kaşınıyorsun diyorlardı.vazelini bilmem ama bana kremlerin de bebeğe zararı olur demişlerdi ben bir yan etkisini görmedim. Aksine doktorumun önerdiği markaları aldım. Zararlı olsa önermezdi. Bence doktoruna danış. Baktın ki kaşıntı tutuyor bebe yağıyla takviye et bence.Müne konuyu buraya açıyorum çünkü diğer yerlerde cvp veren olmuyor bir süre konumu taşımazsan sevinirim
Kızlar 6 aylık hamişimbugüne kadar hep bio oil ve vazelin kullandım çatlak için. 2 haftadır vazelini bıraktım bir yerde zararlı olduğunu duydum,zeytinyağı,bebek yağı,hindistan cevizi yağı filan sürüyorum ama sanırım vazelin gibi hiç birşey nemlendirmiyor. Vazelin sürdüğümde hiç kaşıntım olmuyordu şimdi sürekli yağ sürsem de yarım saatte bir kaşınmaya başlıyorum.
Aranızla vazelin kullanan var mı çatlak için?
Birçok yerde okudum vazelin iyi geliyor diye ama bikaç yerde de zararlı yazıyordu. Bilen varsa beni aydınlatın lütfen![]()