• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kullanan var mı?

Ben, badem yağı,kakao yağı ve zeytin yağı karışımı yapıp sürmüştüm.hiç çatlak oluşmadı.bacaklarımada vazelin sürüyordum.çatlak oluşmasın diye.cildim çok kuru.halende vazelini sürüyorum bacaklarıma her banyo sonrası.

Bebe yağı bebeklere de sürülüyor ama :bicak:
Kakao yağı da deniyim bakalım kaşıntım geçer mı :110:
Zararli icerik iceeiyor.Iste hic dusunmuyorlar az maliyetle cok para derdinler.
Mustela ve kakao yagli bir marka var temiz icerikli.

weleda yagsi yok iyi diyorlar? onu dene istersen bende aldim ama hep unuttum sürmeyi sise hala duruyo :110:

Hmm baktım da 189 tl fiyatı varmış :oha:
O kadar para vermeye gerek yok ben karşıyım bu kadarına :)) bide işe yaramazsa ? :olamaz:

Vazelin'in petrol türevi olduğunu biliyorum.
Kaşıntıların da artık karnınızın bu aylarda fazlasıyla büyümeye başladığından normal olduğunu düşünüyorum.
Siz yinede doğal ürünlerle sık sık nemlendirin doğumdan sonra karnınızda fazla çatlak olmasin

Ben, badem yağı,kakao yağı ve zeytin yağı karışımı yapıp sürmüştüm.hiç çatlak oluşmadı.bacaklarımada vazelin sürüyordum.çatlak oluşmasın diye.cildim çok kuru.halende vazelini sürüyorum bacaklarıma her banyo sonrası.

Aynen benim cildim de kuru normalde,hamilelik daha da kuruttu :)
O yüzden en iyi gelen şey vazelin zaten. En iyi o nenlendiriyor..

Vazelin'in petrol türevi olduğunu biliyorum.
Kaşıntıların da artık karnınızın bu aylarda fazlasıyla büyümeye başladığından normal olduğunu düşünüyorum.
Siz yinede doğal ürünlerle sık sık nemlendirin doğumdan sonra karnınızda fazla çatlak olmasin

Zeytin yağına devam diyosun yani :silah:

bi cok seviliyor. anus icinde yagsi var dogum aninda yirtik olmasin diye. cogu kisi memnun ben cok üsengectim

Eklentiler

• CC57B176-1278-4C9F-BBDA-CA9413D701F2.webp
    CC57B176-1278-4C9F-BBDA-CA9413D701F2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 72
Hmm baktım da 189 tl fiyatı varmış :oha:
O kadar para vermeye gerek yok ben karşıyım bu kadarına :)) bide işe yaramazsa ? :olamaz:

onun icine altin mi koymuslar. burda 13 euro filan. almanyada akraban vardi sanirim alsin yollasin

Hayır onu denemedim ama yağlar da pek fayda etmiyor gibi işte..
yine de denerim :) öneri için teşekkürederim :KK68:
Tatlı badem yağı tüylenme yapıyor ben vazelin kullandım ama uzun süre değil birkaç defa bende hiçbirşey işe yaramadı çatlak konusunda o ayrı

onun icine altin mi koymuslar. burda 13 euro filan. almanyada akraban vardi sanirim alsin yollasin

Almanyada yok akrabam malesef. Başka ülkelerde var. Sorarım belki oralarda fiyatı farklıdır. İşte yurt dışından gelen herşey burda fazla fiyatlı oluyor malesef :)

Vazelin her türlü zararlıymış. Odadam da ebelik okuyan arkadaş var da ona sordum :)

Back
X