• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kullanan var mı?

Aynen benim cildim de kuru normalde,hamilelik daha da kuruttu :)
O yüzden en iyi gelen şey vazelin zaten. En iyi o nenlendiriyor..

O kaşıntıyı bişekilde engelle canım.yoksa çatlaklar oluşur.kaşınır kaşınmaz hemen bişeyler sür ister vazelin ister doğal yağlar.ben son ayımda 3 dört defa sürdüğümü biliyorum.hayırlı doğumlar.

Badem yagi kullandim ben ve hic catlakta olmadi. Korkuyosan bence krem bile kullanma doktorlar bol su ic yeter diyolar. Yine doktoruna sor istersen vazelinde nekadar zararli olabilirki sonucta derinin disinda kaliyo.

Badem yagi kullandim ben ve hic catlakta olmadi. Korkuyosan bence krem bile kullanma doktorlar bol su ic yeter diyolar. Yine doktoruna sor istersen vazelinde nekadar zararli olabilirki sonucta derinin disinda kaliyo.

O kadar çok su içiyorum ki 3 lt günde. Ama kaşıntı olduğu için sürmek lazım daha şimdi hafiften başladı üstelik.
Hiç sürmezsem kaşınmadan duramam.

Cok takilma uzulme gebeligin ilk aylari haric 4. 5. Aydan sonra kolay kolay cilde sürülen hiçbir sey bebege zarar vermez dedi bana doktorum.

İlk 3 ayda ben bio oil kullandım zaten onu da o zaman az kullandım. Sonra 4 aydan sonra kullanmaya başladım. Gerçi benim de karnım 5 buçuk aydan sonra başladı çıkmaya çok fazla da kullandığım söylenemez.

Ben ilk Gebelikte bal anadolu yağ kullandım. Her duş bitimi ıslakken sürdüm. Bir de her gece yatarken pregnacare. Az yırtık oluştu. Gerci 11 kilo almıştım.

Vazelinin ham maddesi petroldur. Kullanmamanizi öneririm. Bol su ve badem yağı. Bir de kalsiyum eksikliği çatlak olmasina sebep olur

Vazelinin ham maddesi petroldur. Kullanmamanizi öneririm. Bol su ve badem yağı. Bir de kalsiyum eksikliği çatlak olmasina sebep olur

Bol su içiyorum,o yüzden geceleri de zırt pırt uyanıyorum :)
Ona rağmen kaşıntım başladı. Ama o da normal galiba..

:mad: Ama yaaa!!
Ben baya kullandım peki ne gibi zararı varmış?

Petrolden yapılıyor zararlı biz tavsiye etmiyoruz, yasaklanması gerek aslında dedio_O Ne gibi zararı var bilmiyorum ki böyle dedi sadece sonra da ödev yapmaya gitti. Aklınızda bulunsun yine

Vazelin kasindiriyorsa baska birsey dene. Dogal yaglari dene badem yağı onermisti benim dr um. Ben bebe yagi kullanmistim. Biraz da genetik birsey tedbir al tabiiki ama aileende yoksa sen hicbirsey kullanmasa da catlamiyor.

Back
X