- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
Ama yaaa!!
Ben baya kullandım peki ne gibi zararı varmış?
Cok takilma uzulme gebeligin ilk aylari haric 4. 5. Aydan sonra kolay kolay cilde sürülen hiçbir sey bebege zarar vermez dedi bana doktorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yaaa!!
Aynen benim cildim de kuru normalde,hamilelik daha da kuruttu :)
O yüzden en iyi gelen şey vazelin zaten. En iyi o nenlendiriyor..
O kaşıntıyı bişekilde engelle canım.yoksa çatlaklar oluşur.kaşınır kaşınmaz hemen bişeyler sür ister vazelin ister doğal yağlar.ben son ayımda 3 dört defa sürdüğümü biliyorum.hayırlı doğumlar.
Badem yagi kullandim ben ve hic catlakta olmadi. Korkuyosan bence krem bile kullanma doktorlar bol su ic yeter diyolar. Yine doktoruna sor istersen vazelinde nekadar zararli olabilirki sonucta derinin disinda kaliyo.
Annem kullanmis hic catlagi yok digerleri hikaye benceBi bakayım ona da onu denemedim hiç.
Margarin mı sürsem acep![]()
Cok takilma uzulme gebeligin ilk aylari haric 4. 5. Aydan sonra kolay kolay cilde sürülen hiçbir sey bebege zarar vermez dedi bana doktorum.
Annem kullanmis hic catlagi yok digerleri hikaye bence
Hindistan cevizi yağı kullandım ben sıfır çatlak şu an :)
evet yapar ama çok sürmez öyke aşırı rahatsız edici bi kaşınma olmamıştı bendeKaşıntı yapıyor muydu peki? Bende bol sürüyorum ama sonra hemen kalınmaya başlıyor yarım saat sonrasında
evet yapar ama çok sürmez öyke aşırı rahatsız edici bi kaşınma olmamıştı bende
Vazelinin ham maddesi petroldur. Kullanmamanizi öneririm. Bol su ve badem yağı. Bir de kalsiyum eksikliği çatlak olmasina sebep olur
hayir kakao yagi![]()
Ama yaaa!!
Petrolden yapılıyor zararlı biz tavsiye etmiyoruz, yasaklanması gerek aslında dedi![]()