canim çok teşekkür ederim uğraşın için ama onada baktım 1 tek beğenisi bile yok düşün msjda attım fake galiba buda
Bu ekledigin siteler ne sitesi ?
Bide link paylasmak yasak diye biliyorum
bende öyle bir face hesabı varki 5000 kişi dolmuş bir okadar takipci var :) ticari ve bilinen bir şirketin hesabı oldugu için :) ee liste kabarık olunca istediğim gibi bulabiliyorum azcık daha arasam gerçek bir hesabı varsa bulurum
Ayisigi88 tessekurler..
Angelseda helal
teşekkür ederim ben yapamadım :)
Resimdekiler ayni kisiler degil sanki biri esmer biri sarisin..
Mankenlik yapiyor olabilir arkadas..bu kadar fake hesabi normal vatandas icin acmazlar
Resimdekiler ayni kisiler degil sanki biri esmer biri sarisin..
Mankenlik yapiyor olabilir arkadas..bu kadar fake hesabi normal vatandas icin acmazlar
yoksa bu sensınde kendı reklamınımı yapıosun burda??
biri daha var hatta 1 nisanda resim eklemiş andırıyor ama resim çok yakın değil emin olamadım
Hmm, gayet yakisikliymis adam.
Havali da
Bana da mankenmis gibi geldi. Ille de unlu biri olacak diye birsey yok, kendi hayran kitlesini olusturmustur iste.
Facebookta kendin de bulursun ya, nasil bulamadin anlamadim. kolay gelsin yine.
birde adam kendi yapiyomus sirf burda bayanlar çok yakisiklii diye iltifat yagdirsin diye
hersey olabilir kk bu
Özelden veya burdan linkini atabilir misin acaba :)
o değil galiba :) ne kadar çok berke efe varmış bu arada ay neyse ben yatıyorum sana iyi araştırmalar inşallah hakkında hayırlısı olsun
birde adam kendi yapiyomus sirf burda bayanlar çok yakisiklii diye iltifat yagdirsin diye
hersey olabilir kk bu
hem istanbulda yolda denk gelip hem de internette garip bi sitede mi denk geldin? cidden merak ettim nasıl oldu da aynı sahıs internette karşına çıktı?
googlea ismini yazdım bi de bu resim çıktı o dediğin kişi mi bu da
Eki Görüntüle 687666
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?