Aranızda fotoğraftaki insanı tanıyan var mı çok önemli lütfen !!!

canim çok teşekkür ederim uğraşın için ama onada baktım 1 tek beğenisi bile yok düşün msjda attım fake galiba buda

bende öyle bir face hesabı varki 5000 kişi dolmuş bir okadar takipci var :) ticari ve bilinen bir şirketin hesabı oldugu için :) ee liste kabarık olunca istediğim gibi bulabiliyorum azcık daha arasam gerçek bir hesabı varsa bulurum

Resimdekiler ayni kisiler degil sanki biri esmer biri sarisin..
Mankenlik yapiyor olabilir arkadas..bu kadar fake hesabi normal vatandas icin acmazlar

ya benim için yapar mısın bunuuuuu :)

biri daha var hatta 1 nisanda resim eklemiş andırıyor ama resim çok yakın değil emin olamadım

Hmm, gayet yakisikliymis adam.
Havali da
Bana da mankenmis gibi geldi. Ille de unlu biri olacak diye birsey yok, kendi hayran kitlesini olusturmustur iste.
Facebookta kendin de bulursun ya, nasil bulamadin anlamadim. kolay gelsin yine.

Hmm, gayet yakisikliymis adam.
Havali da
Bana da mankenmis gibi geldi. Ille de unlu biri olacak diye birsey yok, kendi hayran kitlesini olusturmustur iste.
Facebookta kendin de bulursun ya, nasil bulamadin anlamadim. kolay gelsin yine.

vallahi yok bende şaşırıyorum ıyıce takıntı haline gelmeye başladı çok teşekkür ederim:)

Özelden veya burdan linkini atabilir misin acaba :)

o değil galiba :) ne kadar çok berke efe varmış bu arada ay neyse ben yatıyorum sana iyi araştırmalar inşallah hakkında hayırlısı olsun

hem istanbulda yolda denk gelip hem de internette garip bi sitede mi denk geldin? cidden merak ettim nasıl oldu da aynı sahıs internette karşına çıktı?

hem istanbulda yolda denk gelip hem de internette garip bi sitede mi denk geldin? cidden merak ettim nasıl oldu da aynı sahıs internette karşına çıktı?

3.cü söyleyişim olacak merak etmişssin cevaplayayım arkadaşım.İstanbula beraber gittiğimiz kız arkdşmla beraber görmüştük oda nette gezinirken bulmuş :)

googlea ismini yazdım bi de bu resim çıktı o dediğin kişi mi bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…