• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

Evet canım ya zor biz 2 hafta aradık en sonunda bulduk inşallah bulursunuz

inşallah ya interneti talan ettim ama bütün ilanlardakiler tutulmuş gidip gezmemiz lazım nişanlımında zamanı uymuyor millet bizim yerimize ev arıyor bakalım neler olucak :) sen başlamışsındır temizliğe artık :)

inşallah ya interneti talan ettim ama bütün ilanlardakiler tutulmuş gidip gezmemiz lazım nişanlımında zamanı uymuyor millet bizim yerimize ev arıyor bakalım neler olucak :) sen başlamışsındır temizliğe artık :)

yok canım başlayamadım boya yapılacak önümüzdeki hafta, bayramdan sonra temizliğe girişicem :21:

yok canım başlayamadım boya yapılacak önümüzdeki hafta, bayramdan sonra temizliğe girişicem :21:

süper ya inşallah bende bulurum hemen :( sen böyle bişeyleri yaptıkça yazda benimde bilgim olsun atlamıyım birşeyi nereden başlamak lazım hiç bilmiyorum herkez farklı birşeyler söylüyor çünkü

süper ya inşallah bende bulurum hemen :( sen böyle bişeyleri yaptıkça yazda benimde bilgim olsun atlamıyım birşeyi nereden başlamak lazım hiç bilmiyorum herkez farklı birşeyler söylüyor çünkü

tamam yazarım, gelinlik ne durumda baktın mı karar verdin mi... ben siparişini verdim ayakkabımıda aldım ama provaya çağırmadılar zaman var diye sallıyolar galiba:100:

tamam yazarım, gelinlik ne durumda baktın mı karar verdin mi... ben siparişini verdim ayakkabımıda aldım ama provaya çağırmadılar zaman var diye sallıyolar galiba:100:

benim gelinliğim çokkkktan hazır çünkü normalde benim düğün 9 hazirandı ama ertelendi gelinlik içinde stres yapma çünkü provaya çağırdıklarında neredeyse bitmiş haliyle deniyorsun o yüzden korkma sakın

kızlar bizde eşyalarımızı aldık. ama size şunu söyleyim biran önce bakın.
çünkü normalde 3 hafta içinde gelecekti aldıklarımız ama koltuk takımı 6 haftayı bulur dediler.
e bizim de vaktimiz var, şimdilik sorun yok yani. aynı sorunları yaşamayın diye gidin eşya bakın, kaporanızı verin derim.
bizim oturacağımız evin boşalması, temizlenip boyanması zaten 3 haftayı bulur, eşyalarda ona göre denk gelir dedik.
tabi herkesin durumu farklı, aldıklarımı nette bulayım, resimleri yüklerim kızlar.

selam kızlar daha önce yazmıştım ailem düğünümün geç olmasını istiyor diye ama artık onlarda ekimde düğün olacak diye ama artık ekim 14 gibi düşünülüyor iki hafta sonra kesin tarih yazacam sizlere

$2012035-2-500x500.jpg Eki Görüntüle 486024 $IMG_8688-500x500.jpg

kızlar gelin ayakkabım bu olcak, peki hangi çiçeği almalıyım. 1. mi? 2. mi?
ben 1. diyorum ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.

selam kızlar daha önce yazmıştım ailem düğünümün geç olmasını istiyor diye ama artık onlarda ekimde düğün olacak diye ama artık ekim 14 gibi düşünülüyor iki hafta sonra kesin tarih yazacam sizlere

oo süper haber canım bekliyoruz tarihini :34:

Eki Görüntüle 486023 Eki Görüntüle 486024 Eki Görüntüle 486025

kızlar gelin ayakkabım bu olcak, peki hangi çiçeği almalıyım. 1. mi? 2. mi?
ben 1. diyorum ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.

cnm bencede 1

2 biraz ayakkabıya göre sönük kalmış :34:

Back