• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

Kızlar Merhaba,

Benim düğünümde 6 Ekim de :)
Çok az kaldı ben git gide tutuşmaya başladım :(
Uzun uğraşlar sonucu pazar günü evimizi kiraladım malesef kendi evimiz yok şimdilik ama onu alıcaz bigün inşallah.. Yannıs ev bakmak ne zor işmiş ya...Metrekaresi uysa içi kötü içi güzel olsa fiyatlar uçuyo :( ama sonunda gönlümüze göre hemde sıfır bir daire bulduk.. 100 metrekare kutu gibi çok şirin.. özenerek aldığım eşyalarımı biran evvel yerleştirmek için deliriyorum ...
Bu da benim çeyiz topiğim.. henüz oraya eklenmemiş son zamanlarda aldığım bir sürü şey var ama onları eve göndermek için kolileri açtığımda çekip yüklicem.. Allahım tüm gelin adaylarına yaşatsın bu heyecanı inşallah...

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...9-2012-gelini-buselincikin-ilk-ceyizleri.html

Bu arada benim gelinliğim bitmek üzere bu ay son provaya gideceğim.. Balayı tatilimizi taa mart sonunda almıştık oda aradan çıktı.. Şimdi geriye kına yeri ve malzemeleri, mobilyaların siparişi ıvır zıvırlar evle ilgili ve nikah şekeri davetiye kaldı.. inşallah yetişiriz...
Cumartesi günü de evimi temizlicez... hayatımda yaptığım en keyifli temizlik olucak sanırım :)

Son düzenleme:
benimkide nasipse 14 ekimde ama ev konusu için erken değilmi? şimdiden kiralamak biz bir türlü karar veremiyoruzda

benimkide nasipse 14 ekimde ama ev konusu için erken değilmi? şimdiden kiralamak biz bir türlü karar veremiyoruzda

Valla açıkcası bende erken diye düşünüyordum ama değilmiş.. Ben çalışıyorum sadece haftasonları bişiler yapabiliyorum.. Bir dünya ıvır zıvır iş var en azından ev tutulsunki eşyaları içien atıp yerleştirelim biran evvel istedik.. Çünkü illaki evdede yapılcak bişiler çıkıo.. bizim sıfır olmasına rağmen yapılacak değişiklikler bu hafta anca bitiyo..
Ha deyincede ev bulunmuoda...bence sizde çok geçe kalmayın ;)

Kızlar Merhaba,

Benim düğünümde 6 Ekim de :)
Çok az kaldı ben git gide tutuşmaya başladım :(
Uzun uğraşlar sonucu pazar günü evimizi kiraladım malesef kendi evimiz yok şimdilik ama onu alıcaz bigün inşallah.. Yannıs ev bakmak ne zor işmiş ya...Metrekaresi uysa içi kötü içi güzel olsa fiyatlar uçuyo :( ama sonunda gönlümüze göre hemde sıfır bir daire bulduk.. 100 metrekare kutu gibi çok şirin.. özenerek aldığım eşyalarımı biran evvel yerleştirmek için deliriyorum ...
Bu da benim çeyiz topiğim.. henüz oraya eklenmemiş son zamanlarda aldığım bir sürü şey var ama onları eve göndermek için kolileri açtığımda çekip yüklicem.. Allahım tüm gelin adaylarına yaşatsın bu heyecanı inşallah...

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...9-2012-gelini-buselincikin-ilk-ceyizleri.html

Bu arada benim gelinliğim bitmek üzere bu ay son provaya gideceğim.. Balayı tatilimizi taa mart sonunda almıştık oda aradan çıktı.. Şimdi geriye kına yeri ve malzemeleri, mobilyaların siparişi ıvır zıvırlar evle ilgili ve nikah şekeri davetiye kaldı.. inşallah yetişiriz...
Cumartesi günü de evimi temizlicez... hayatımda yaptığım en keyifli temizlik olucak sanırım :)

maşallah cnm nerdeyse çoğu bitmiş.
ayrıca çeyizin için aldıkalrın çok güzelelr güle güle kullan :16:

Valla açıkcası bende erken diye düşünüyordum ama değilmiş.. Ben çalışıyorum sadece haftasonları bişiler yapabiliyorum.. Bir dünya ıvır zıvır iş var en azından ev tutulsunki eşyaları içien atıp yerleştirelim biran evvel istedik.. Çünkü illaki evdede yapılcak bişiler çıkıo.. bizim sıfır olmasına rağmen yapılacak değişiklikler bu hafta anca bitiyo..
Ha deyincede ev bulunmuoda...bence sizde çok geçe kalmayın ;)

evi bizde tuttuk ama Eylül de teslim edecekler kirasıda eylülde başlıycak inş.

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

sideorderoflife // 6 Ekim 2012

Buselincik // 6 Ekim 2012

moonlight_night // 7 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

sweetly // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

ilke84 // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

svdd // 20 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012

Son düzenleme:
maşallah cnm nerdeyse çoğu bitmiş.
ayrıca çeyizin için aldıkalrın çok güzelelr güle güle kullan :16:

evi bizde tuttuk ama Eylül de teslim edecekler kirasıda eylülde başlıycak inş.

İlke84 ve Buselencik sizide listeye ekledimm:34:

Teşekkürler, Bizde malesef ağustos kirasıda verdik ama sağlık olsun napalım.. Ayy hayatımda hiç temizlik yapacağım için bu kadar heycanlanmamıştım yoksa ben mi anormalim ne :D

Benimde 6 ekim ve biz evi kendimiz aldik 1 aydir onunla ugrasiyoruz ve yoruldum:(
Komple tadilat yapiyoruz.. (almanya)
Cok seviniyordum.. Ama bu kadar is oldugunu bilmiyordum..
Biktim..:( bitsede girip icinde otursam... :(

Benimde 6 ekim ve biz evi kendimiz aldik 1 aydir onunla ugrasiyoruz ve yoruldum:(
Komple tadilat yapiyoruz.. (almanya)
Cok seviniyordum.. Ama bu kadar is oldugunu bilmiyordum..
Biktim..:( bitsede girip icinde otursam... :(

Olsun cnm ya kendi evinmiş ne güzel güle güle oturun.

Bitirip yerleştiği zaman inan bu yorgunluğunu unutursunn :34:

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

sideorderoflife // 6 Ekim 2012

Buselincik // 6 Ekim 2012

xKaderimsin // 6 Ekim 2012

moonlight_night // 7 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

sweetly // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

ilke84 // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

svdd // 20 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012​

uzun olmaz olurmu beşinci yılımızı bitirmek üzereyizbu arada yaşım 26 yani çok erkende sayılmaz ama ailem için erken görünüyor sözüm daha yeni olduda

Baya olmuş.

Bence uzatmayın hiç sözün erken olabilir ama canım yeni tanımıyorsun ki aman birazdaha bekleyeyim huyunu suyunu öğreneyim diyesin 5 yıl olmuş zaten düğün için erken deil bence.

Ama tabi ailenin düşüncesi daha önemli :34:

18 saatlik bir mesafeye gelin gidecem bir yanım can atıyor artık kavuşayım sevdiğime bir yanımda biraz daha bekle kim bilir aileni tekrar nazaman göreceksin diyor

Baya olmuş.

Bence uzatmayın hiç sözün erken olabilir ama canım yeni tanımıyorsun ki aman birazdaha bekleyeyim huyunu suyunu öğreneyim diyesin 5 yıl olmuş zaten düğün için erken deil bence.

Ama tabi ailenin düşüncesi daha önemli :34:

18 saatlik bir mesafeye gelin gidecem bir yanım can atıyor artık kavuşayım sevdiğime bir yanımda biraz daha bekle kim bilir aileni tekrar nazaman göreceksin diyor

Merhaba kızlarr :3:
Ben de ekim 2012 geliniyim nasipse ama daha nikah günümüz belli değil :26:
Nişanlım yurtdışından gelecek ve vize işlemlerimi başlatmak için oda nikahı yapacağız. Tahmini olarak 10 Ekim gibi diyoruz bakalım nasipp..

18 saat mesafe bişey değil ayrıca ailenin dizinin dibinde mutsuz olacağına uzakta mutlu ol derim :16:
Ben nasipse uçakla 4 saat mesafeye gidicem..
bakalım öyle işte..

Merhaba kızlarr :3:
Ben de ekim 2012 geliniyim nasipse ama daha nikah günümüz belli değil :26:
Nişanlım yurtdışından gelecek ve vize işlemlerimi başlatmak için oda nikahı yapacağız. Tahmini olarak 10 Ekim gibi diyoruz bakalım nasipp..

18 saat mesafe bişey değil ayrıca ailenin dizinin dibinde mutsuz olacağına uzakta mutlu ol derim :16:
Ben nasipse uçakla 4 saat mesafeye gidicem..
bakalım öyle işte..

hayırlısı olsun mutluluklar size ben ünv bile ailemin yanında okudum en fazla 1 ay ayrı kaldım ailemden o zaman bile çok üzülüyor ve özlüyordum ailemi haklısınız sonuçta sevdiğime kavuşmasam aiilemin yanında da olsam mutsuz olcam bakalım büyük ihtimalle sözlümün dediği olacak yani benimde düğünüm ekimin ikinci haftası tabi nasip

Siz simdi boyle guzel guzel anlatinca heves ettim galiba bizde tutmaliyiz bir anca evimi bulmak icin sabirsizlaniyorum ins sizin gibi bende istedigim evi bulurum

Back