• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri Doğum tablosu

bdt: 17 ekim erkek Selim.. İnşallah normal doğum bekliyoruz.

canım ne tesadüf bizde adını selim koyacağz inşallah:) 4. aydan beri selim diye sesleniyoruz kuzucuğumuza umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

benimde normal doğum görünüyor inşallah adı selim bdt 10 ekim bizide eklerseniz sevinirim:)

dogum 26 ekim kız normal geçen hafta kilosu 2600 isim daha bulamadık benide eklerseniz sevinirim

canım ne tesadüf bizde adını selim koyacağz inşallah:) 4. aydan beri selim diye sesleniyoruz kuzucuğumuza umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Amin, inşallah.. Sağlıkla gelsinler de, hayırlısıyla büyütelim onları inşallah..

benide ekleyn kızlar 4 ekim sezeryan.:51::51::51::51::51::51::51:
erkek kilo 4 kg üstü adı koray

Son düzenleme:
camoka'cım benide normal doğum arasına ekle canım :) bdt:16 Ekim isimde Mehmet Tuna

Canım beni de ekleyebilirsin. BDT 16 Ekim'di, 25 Eylül'de saat 16:05'te sezaryen ile oğlumuz Can Yusuf 2930 gr olarak 49 cm boy ile dünyaya geldi.Darısı diğer annelerin başına...

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............

23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu

24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu

25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun

27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun

28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...

28 Eylül Cuma..........Lara.....Yarın (ikiz)

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

1 Ekim Pazartesi............Duygu981...

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

2 Ekim Salı............Gamsu

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

14 Ekim Pazar..........Luna82....

Son düzenleme:
Benide yazın kızlar :)) bdt 14 ekim kızımız geliyor
:nazar::nazar::nazar:
ama eli kulağında 2 cm açılmam varmışşş :D ne zaman doğururum ki ben Ne sancımmmmmmmmmmmm varrrrrrr ne ağrım ne sızımmmmmmmm

Benide eklermisin BDT 6ekim dogum tarihi 26 Eylül saat 14:11 ismi alperen sezaryanla doğdu 3440 kg 50 cm :)))))))

Arkadaşlar ekim annesi olamadım malesefff:D bebeğim 29.09.2012 de dünyaya geldi...yani 25 gün önce...3160 gr 50 cm doğdu...İsmi Tuna ...zorunlu sezaryen oldum...şidddetli kanama ile gittik doktora...plasenta perevia totalis olduğum için oldu...ama çok şükür şimdi evdeyiz ve iyiyiz...Darısı tüm bekleyenlerin başına...Ama gidiş şekliniz değil sonucunuz bizim gibi olsun.

beni düzltirmisin canım. meleğimin doğum tarihi 29 eylül kilo 3,470 boy 51cm normal doğum. :nazar:

kızım Alya, 50 cm, 3.690 gr olarak 29 eylül saat 9.59 da doğdu teyzeleri bizi de ekleyin tablomuza...

kızım 26 eylül salı saat 15:50 3200 gr 52 cm sezeryanla dünyaya geldi. bizi de eklerseniz seviniriz annişler..

Back