• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

Kızlar selam... sonunda koltuk takımımı aldım, cumada yemek odasının siparişini verdik mi mobilyalar tamamdır :)

Bunlarda koltuklarım :)

$FDA1245-800x390.jpg

şeker konusunda haklısında, ne bilim onu yemeğe çalışırken dağılırsa, ortada bişey kalmazsa :)))
ayy allahım neler düşünüyorum, kalmazsa kalmasın altı üstü şeker :)
kız aklı işte

evet ya şeker işte alt tarafı, bulduğun internet adresini bana mesaj atar mısın

kızlar nikah şekeri buldum, netten. tanesi 50 kuruşa, deniz kabuklu olan 60 kuruş. hangisi olsun kararsız kaldım.
aslında çok güzel nikah şekerleri var.
anlattığım sebeplerden ötürü, pahalısından yaptırmak istemiyorum, çünkü görüyorumki nişanlıma olan oluyor.
hem düşünüyorum, kimse benim kadar kıymet bilmez belki, çoluk çocuğun elinde oyuncak olur, boşver ucuz olsun diyorum.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
hoş ucuz dediğim bile 200 tane 100 tl tutuyor, daha ne olsun.
nişanlım diyoki, çikolata alıp dağıtalım daha ucuz :)))
Eki Görüntüle 490024 Eki Görüntüle 490025 Eki Görüntüle 490026

lavantalı ve mıknatıslı olsunki haıra saklanır belki diyorum.
şeker olunca yemeye kalkan olur belki :)

hepsi güzel canm.
ben olsam şekerli olmazdım senin gibi düşünüyorum ha şekerli olsa ne olurdu hiçbişi oda güzell :16:

Kızlar selam... sonunda koltuk takımımı aldım, cumada yemek odasının siparişini verdik mi mobilyalar tamamdır :)

Eki Görüntüle 490220

çok sade ve şık güle güle kullan

Eki Görüntüle 490220

çok güzel, güle güle kullan.
sende benim gibi açık renkçilerdensin, napcaz bilmiyorum :)
ben kendime güveniyorum, titizimdir ben bana göre sıkıntı yok, artık gelen misafir dikkat etsin bi zahmet.
kayınvalidem eşyalara maddi destek de bulunmadığı gibi bide açık renk alma diye bana öğüt veriyor, buna hakkı olduğunu düşünmüyorum
ben yaşıcam sonuçta benim zevkim.

ben kendime güveniyorum, titizimdir ben bana göre sıkıntı yok, artık gelen misafir dikkat etsin bi zahmet.
kayınvalidem eşyalara maddi destek de bulunmadığı gibi bide açık renk alma diye bana öğüt veriyor, buna hakkı olduğunu düşünmüyorum

Ayyyyy çok sinirlendim şimdi hem yararı yok hemde kaynanalık yapıyo:22:

Teşekkür ederim kızlar, evet valla bende açıkrenk ve sadeciyim :)
Benim kayınvalidem karışmadı geldi baktı gitti sadece umarım böyle devam eder :)
Ama sizin işiniz zor, bence tavrınızı baştan belli edin mesafenizi koyun ben en azından öyle yaptım çünkü biizm yaşam tarzlarımız kültürlerimiz düzenlerimiz zevklerimiz çok zıt bunu baştan belli etmeseydim işim zordu sanırım :( Allah yardımcınız olsun ...

açık renk çok şık duruyor gerçekden ayrı bir güzelliği var ama işte...

çocuklu misafir geldiği zaman heleki yemekli geldiğinde birde annesi vurdumduymazsa vay o takımların haline :18:

ama herşeye rağmen bende açık renk alıcam :9:

ayy sorma sorma :)) boşuna demedim size, kaynana neymiş düğün stresi neymiş anladım diye.
çünkü biz ayrı şehirlerdeyiz, e bizim kayınvalide de biraz donuk, öyle candan sıcak kanlı değil.
o yüzden bişeyini görmemiştim yani. taki bu hazırlıklara kadar.

Teşekkür ederim kızlar, evet valla bende açıkrenk ve sadeciyim :)
Benim kayınvalidem karışmadı geldi baktı gitti sadece umarım böyle devam eder :)
Ama sizin işiniz zor, bence tavrınızı baştan belli edin mesafenizi koyun ben en azından öyle yaptım çünkü biizm yaşam tarzlarımız kültürlerimiz düzenlerimiz zevklerimiz çok zıt bunu baştan belli etmeseydim işim zordu sanırım :( Allah yardımcınız olsun ...

yok bende tavrımı, durumumu belli ettim. ben klasik kahverengilerden istemiyorum dedim.
aslında olay şu kızlar. kendisi biraz dağınık ve pis (yani gözümle gördüm, biraz demek hafif kalır)
hiç benle alakası yok, ben temizlik düzen konusunda rahat olamam, batar bana öyle bir ev.
kaldıki ben kullancam, gelen misafirime ben disiplinimi kurcam sen değil.
dolayısıyla karışması mantıklı gelmedi. yani illa olmasın demedi ama olsun yine de zevkime karışmaya hakkı yok.
sadece bu değil mesela evindeki kullanmadığı parça parça mutfak eşyalarını vermeye kalktı, almadım herşeyi.
benim herşeyim var çeyizimde dedim. götürdüm bıraktım. hadi hatrı kalmasın diye bikaç şey aldım.
o da oğlu 1-2 ay çeyiz gelene kadar idare etsin diye koydu ama biliyordu oğlunun bekarlıktan kalma eşyaları olduğunu.
neyse ben üstüne basa basa nişanlıma da dedim, sakın alma bişey herşey var. ben atarım haberin olsun dedim.
daha napim kızlar. işte kaynanalığın girişleriydi bunlar, beni sessiz buldu ama yok. gösterdim tavrımı.

karantina arkadaşım, doğum günü süprizi sormuşsun.
zaten balayı paketinin içiinde o şampanyalar pasta yemek vs. var.
sen orjinal bişey bulmalısın.
otelde canlı müzik varsa orda olacağın sıralarda, mesela isminiz anons edilerek süpriz romantik bir dans olabilir.
odada değişik bişey hazırlatabilirsin. ama o değişik ne olur bilemem, aklıma gelmedi :)

karantina arkadaşım, doğum günü süprizi sormuşsun.
zaten balayı paketinin içiinde o şampanyalar pasta yemek vs. var.
sen orjinal bişey bulmalısın.
otelde canlı müzik varsa orda olacağın sıralarda, mesela isminiz anons edilerek süpriz romantik bir dans olabilir.
odada değişik bişey hazırlatabilirsin. ama o değişik ne olur bilemem, aklıma gelmedi :)

işte bende değişik bsyler düşünuyorumda bulamıyorum bi türlü. şu anons ve dansta aklımda olsun tesekkur ederım:) keske benım doğum gunum olsaydıda nişanlım napsam dıye düşünseydı yaa:))

hazırlık felan gitmiyor canm ya bizde ev bulamadık zaten ev olmayınca eşya işide olmuyor.

ALlah yardımcımız olsun

Valla biraz geç kalmışsınız sanki gerçi düğün tarihini tam bilmiyorum ama.. Biz eşyaları aldık 44 gün var düğüne ama hala bitmeyen bi dünya şey var.. :(

bu hafta nikah şekeri ve davetiyeyi halledip haftaya da kına malzemelerini almayı düşünüyorum.. Eşyalarımız eylülün ilk haftası geliyor daha halı perde avize var off off hele bir de çalışınca öyle zorki :(

hazırlık felan gitmiyor canm ya bizde ev bulamadık zaten ev olmayınca eşya işide olmuyor.

ALlah yardımcımız olsun

senle aramda 1 hafta var olsun ya elbet olucak ben hep önümde hala 1,5 ay var diye ümitleniyorum bakalım yarın bizimde ev sahibiyle görüşmemiz var inş olur siz nerede oturcaksınız?

Valla biraz geç kalmışsınız sanki gerçi düğün tarihini tam bilmiyorum ama.. Biz eşyaları aldık 44 gün var düğüne ama hala bitmeyen bi dünya şey var.. :(

bu hafta nikah şekeri ve davetiyeyi halledip haftaya da kına malzemelerini almayı düşünüyorum.. Eşyalarımız eylülün ilk haftası geliyor daha halı perde avize var off off hele bir de çalışınca öyle zorki :(

eksik çok ama kısmet işte olmayınca olmuyor hayırlısı cnm ne diyim Rabbim nasip ettiyse bir sebep gönderir inş.

senle aramda 1 hafta var olsun ya elbet olucak ben hep önümde hala 1,5 ay var diye ümitleniyorum bakalım yarın bizimde ev sahibiyle görüşmemiz var inş olur siz nerede oturcaksınız?

inş. olur cnm ya.

Bnm biraz sıkıntılı bazı şeyler duruma göre artık şekillenecek herşey.

Allahım hayırlısını versinn...

eksik çok ama kısmet işte olmayınca olmuyor hayırlısı cnm ne diyim Rabbim nasip ettiyse bir sebep gönderir inş.

inş. olur cnm ya.

Bnm biraz sıkıntılı bazı şeyler duruma göre artık şekillenecek herşey.

Allahım hayırlısını versinn...

Allahım yardımcımız olsun inşallah

Back