- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
allah mutlulugunuzu artırsın...ben ondan baskasıyla evlenmeyi düşünmedğim için aman bişey olsaydı bakire olmayacam baskasıyla nasıl evlencem diye düşünmedim . bunu kocişimle yani o zamanlar nişanlımla yasamak istedim. bence bu düşünce saçma zaten nişanlıyken beraber uyuyoduk gönlümüzce sevişiyoduk sadece bekaret gitmedi diye baskasıyla hiçç birşey olmamıs gibi mi evlenilecek ... yasadım cok ta mutluyum düğün gecesi onun stresini çekmedim balayında yara bereyle ugrasmadım . kocamla ayrılsaydık ta allah korusun baskasıyla zaten evlenmezdm .
yav yapmayin Allah askinda..dini nikah diyoruz..Allah katinda caiz hatta sevap bile dusun yani esinle birlikte olmak
haaa ama bunu duyan olursa catladin mi simdiden verdin derler adamhihaho
eskiden insanlar bukadar azgınmıydıkı hmm
allah korusun ondan baskasının olmayı bana nasip etmesinallah mutlulugunuzu artırsın...
gölünü başkasına kaptırsaydın evlenırdın...
Şu yazdıklarınızı açıklayın yeter laf kalabalığı yapmayın.şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..
abooo kiz sen hangi devirde yasiyorsuneskiden insanlar bukadar azgınmıydıkı hmm
düğün olmadan önce imam nikahı yapılıorya.. sonra bagzıları nasılsa imam nıkahım var düğünden önce olsada olur diolarya... işte o düşünce yanlışş...Ya Allah aşkına ne alakası var şimdi?
Sen dedin ya imam nikahı olsa bile yapılmaması gerekiyor ben de nedenini soruyorum.
Evlenebilirdi ne var bunda?allah mutlulugunuzu artırsın...
gölünü başkasına kaptırsaydın evlenırdın...
tasası senı aldı galıbaŞu yazdıklarınızı açıklayın yeter laf kalabalığı yapmayın.
sen cok sacmalıon yazmak için yazıon .. he ondan baska dersın varmı bacımEvlenebilirdi ne var bunda?
Boşandıktan sonra evlenmekte günah o zaman ne de olsa başkasının koynuna giriliyor.
Ben saçmalıyorum ama senin açıklamaların çok mantıklı maşallah tebrik ederim.sen cok sacmalıon yazmak için yazıon .. he ondan baska dersın varmı bacım
sagolBen saçmalıyorum ama senin açıklamaların çok mantıklı maşallah tebrik ederim.
Canim hangi devirde yasiyorsun sen? Bu kadar dert etceksen yapmicsktin o isi.ben ewlenmeden verdim.esim bunu biliyordu hic bi dorun yok bebrgimiz var simdi mutlu mesut geciniyoz.Canlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara
yada kaybettim . hükümsüzdür gibi. :)Bakirelik kaybolatasıbilen bir varlık değildir, bunu hatırlarsanız bunalımdan çıkarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?