cehennem degilde bacim, gunah yani..cok matah birseymis gibide gostermeyin lutfen..dalga gecer gibi soylemeyin rica ederim. Allahla sen ve yaptigin kisi arasinda...hocam ben nikahımız yokken yaptımatın beni cehenneme
Nasıl anlamış ki
ha ha ha ha ha ha ha haNe yani "ben birini öldürdüm çok pişmanım acaba aranızda başka katil var mı? dünyada benden başka katil varsa içim rahat edecek" der gibi. Sana ne kimin ne olduğundan. Her koyun kendi bacağından asılır.
Sanki burada biri çıkıp ben varım dese tutup kolundan sevdiğin adama gösterip ama bak bu da evlendiğinde bakire değilmiş diyerek içini mi rahatlatacaksın?
cehennem degilde bacim, gunah yani..cok matah birseymis gibide gostermeyin lutfen..dalga gecer gibi soylemeyin rica ederim. Allahla sen ve yaptigin kisi arasinda...
yav yapmayin Allah askinda..dini nikah diyoruz..Allah katinda caiz hatta sevap bile dusun yani esinle birlikte olmakneysehh siz varın öyle bilin..
evet bir sakin olabilseler
Yalnız olmadığıma sevinicem
Ne olacaktı?şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..
bence ben kızlığımı kaybettim böyle biri alır diye kendini kahrediyor kimse kabul etmez diye rahatlayacağım demesi bundan
sırf bu yüzden böyle insanlarla hata yapar okuyup yükselip önüne bakmalı şu an ark. için önemli
çok sinsi gördüm senitakdir aldım mi hahahaha :)
ya dini yorum yapaydin bende bi güzel kibleyeydim seni tüh olmadi
kime göre günah sana görecehennem degilde bacim, gunah yani..cok matah birseymis gibide gostermeyin lutfen..dalga gecer gibi soylemeyin rica ederim. Allahla sen ve yaptigin kisi arasinda...
olan kıza olacaktı.. hele bide korunmamışsaNe olacaktı?
Bir şey biliyorsan söyle de biz de öğrenelim.neysehh siz varın öyle bilin..
hahaha evet orasi oyle..elhamdulillah muslumanim..sende oyleysen sanada gunah ama degilsen bilemem canimkime göre günah sana göre
ben ondan baskasıyla evlenmeyi düşünmedğim için aman bişey olsaydı bakire olmayacam baskasıyla nasıl evlencem diye düşünmedim . bunu kocişimle yani o zamanlar nişanlımla yasamak istedim. bence bu düşünce saçma zaten nişanlıyken beraber uyuyoduk gönlümüzce sevişiyoduk sadece bekaret gitmedi diye baskasıyla hiçç birşey olmamıs gibi mi evlenilecek ... yasadım cok ta mutluyum düğün gecesi onun stresini çekmedim balayında yara bereyle ugrasmadım . kocamla ayrılsaydık ta allah korusun baskasıyla zaten evlenmezdm .şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..
eskiden insanlar bukadar azgınmıydıkı hmmBir şey biliyorsan söyle de biz de öğrenelim.
Eskiden resmi nikah yoktu Neye dayandıracaksın bu yazdıklarını merak ettim.
bu kadar hayatlarını altust edeceklerine ben fetva veriyorum gitsin diktirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?