Size değil konu sahibinin söylemine varoşça demiş sakin olunVaroş olan siz ve sizin çevreniz ben ömrüm de böyle bir şey yaşamadım polis aramak varken ateşe körükle gitmek öfke kontrol problemi olana eğitilmemiş cahil kesim olan siz varoşlara ait git bedava avukat dilenciligi yap şimdide bu çıktı zaten sanal dilencilik
Eşim avukat ama bu kadar saçma bir olayı anlatıp bilgi almak istesem vereceği tepkiyi az çok tahmin edebiliyorumDamadım kavga etmiş bıçakla kameralarda görüntüleri var bıçaklayan aslında kardeşi ama suçu üstüne almış durum şu ki olayın bunlarla hiç alakası yok sizi daha çok meşgul etmeyeyim eğer aranızda avukat var sa bu konuda bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun çok acil
Özür dileriiiimmmmm konu sahibi sandım valla Ahmet Mattia zaten içimde yara böyle serseriler yüzünden pırlanta gibi bir çocuk yok olduBana neden kızıyonBen sizin dediğinize katılarak, konu sahibinin hayatı için bunu dedim.
Biliyorum ayolSize değil konu sahibinin söylemine varoşça demiş sakin olun
Eşim durumu iyi olmayanlara yakın çevresine eş dost akrabaya ücretsiz ya da az ücretle yardımcı oluyor.Hatta fikir dahi veriyor.Ama işi dilenciliğe dökenlere karşı asla yardımcı olmuyor.Gerçekten bir avukatın bir online platformdan bilgi vereceğini mi düşünüyorsunuz? İnsanlar para kazanmak için avukat oluyor.
Kardeşinin karısına gelinim/ gelinimiz diyorlar hep bence o da garip. Bunu ilk kez görüyorum amaDamadım ne ya, bu ne saçma bir tabir. İnsan kardeşinin nişanlısından niye böyle bahseder?
Ayrıca işgüzarlığa gerek yok. Ciddi bir adli vaka var ortada. Yok mu bu adamın ailesi? Tutsunlar bir avukat neyse çaresi bakılsın.
Sitedeki avukatların da başka derdi yok burda Allahın serserisine hayrına danışmanlık yapacaklar.
‘damadımız’ dese yine bir nebze anlayacağım da…Kardeşinin karısına gelinim/ gelinimiz diyorlar hep bence o da garip. Bunu ilk kez görüyorum ama
Eşim durumu iyi olmayanlara yakın çevresine eş dost akrabaya ücretsiz ya da az ücretle yardımcı oluyor.Hatta fikir dahi veriyor.Ama işi dilenciliğe dökenlere karşı asla yardımcı olmuyor.
Aynen öyleBenim kuzenimde avukat oda benzer şeyler yapıyordur o ayrı ama kavga, bıçak, yalan beyan, yoğun bakım gibi bir mevzu da online beleş avukat apayrı. Böyle bir konuda parası olmayana devlet avukat atıyor sanırım. Basit bir kavga değil ki.
Artık yatari var , min 2.5 yıl. Bıçağı kanitlasan da kaçışı yokDamadım kavga etmiş bıçakla kameralarda görüntüleri var bıçaklayan aslında kardeşi ama suçu üstüne almış durum şu ki olayın bunlarla hiç alakası yok sizi daha çok meşgul etmeyeyim eğer aranızda avukat var sa bu konuda bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun çok acil
Ay anksiyetem tuttu anılarım depreştiKardeşinin karısına gelinim/ gelinimiz diyorlar hep bence o da garip. Bunu ilk kez görüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?