Aranızda avukat var mı çok acil

Size değil konu sahibinin söylemine varoşça demiş sakin olun

Eşim avukat ama bu kadar saçma bir olayı anlatıp bilgi almak istesem vereceği tepkiyi az çok tahmin edebiliyorum Olayın bunlarla alakası yok ama bıçaklama ve olayı üstüne alma var.Eşimin söyleyeceği ilk şey hayatın olağan akışına ters

Gerçekten bir avukatın bir online platformdan bilgi vereceğini mi düşünüyorsunuz? İnsanlar para kazanmak için avukat oluyor.
Eşim durumu iyi olmayanlara yakın çevresine eş dost akrabaya ücretsiz ya da az ücretle yardımcı oluyor.Hatta fikir dahi veriyor.Ama işi dilenciliğe dökenlere karşı asla yardımcı olmuyor.

Kardeşinin karısına gelinim/ gelinimiz diyorlar hep bence o da garip. Bunu ilk kez görüyorum ama

Eşim durumu iyi olmayanlara yakın çevresine eş dost akrabaya ücretsiz ya da az ücretle yardımcı oluyor.Hatta fikir dahi veriyor.Ama işi dilenciliğe dökenlere karşı asla yardımcı olmuyor.

Benim kuzenimde avukat oda benzer şeyler yapıyordur o ayrı ama kavga, bıçak, yalan beyan, yoğun bakım gibi bir mevzu da online beleş avukat apayrı. Böyle bir konuda parası olmayana devlet avukat atıyor sanırım. Basit bir kavga değil ki.

Aynen öyle

Artık yatari var , min 2.5 yıl. Bıçağı kanitlasan da kaçışı yok

Madem bu kadar düşünüyorsunuz Parasını verip danışmanlık alın bir avukattan olay bu kadar ciddi ise . Burdan alacağınız yarım kuruş akıl adam yaralama suçundan damadinizi kurtaramaz.

Kardeşiniz nisan atsın.3 kardes te sıkıntılı.niye tanımadığı birinin motorunu yaparken saldırıya uğrasin.bana inandırıcı gelmedi.diyelim ki gerçek insan satırla bıçakla kavgaya gidiyorsa zaten kanında vardır demekki.kardesinizi kurtarın harcamayın.ayrica damat değil enisteniz oluyor

21 yaşında elinde bıçakla kavgaya giden biri için düşündüğünüz şey avukat mı cidden mesela ailecek kardeşinizi bu adamdan kurtarmayı düşünebilirsiniz. Silah diyosunuz muşta diyosunuz yoğun bakım diyosunuz bunlar nasıl ortamlar, siz sürekli arada kaynamislar suçları yok demeye getiriyorsunuz da, doğru düzgün aile çocuğunun da aklına bıçak alıp kavgaya gitmek gelmez

Damadınız yarın bir gün kardeşinizi de kameraların görmediği yerde bıçaklar öldürür belki o zaman empati yaparsınız milletle. Kardeşim çok seviyor diyorsunuz ama siz de pek meraklısınız boş beleş serserilere. Türkiye Barolar birliğine haber salın avukat ordusu yollasınlar kurtarın mahalle kekolarını. Göğsünüzü gere gere damadım diye yine gezersiniz ortada.

21 yaşında elinde bıçakla kavgaya giden biri için düşündüğünüz şey avukat mı cidden mesela ailecek kardeşinizi bu adamdan kurtarmayı düşünebilirsiniz. Silah diyosunuz muşta diyosunuz yoğun bakım diyosunuz bunlar nasıl ortamlar, siz sürekli arada kaynamislar suçları yok demeye getiriyorsunuz da, doğru düzgün aile çocuğunun da aklına bıçak alıp kavgaya gitmek gelmez
Kardeşinin karısına gelinim/ gelinimiz diyorlar hep bence o da garip. Bunu ilk kez görüyorum ama
Ay anksiyetem tuttu anılarım depreşti benim kocamın dötü boklu kardeşi de benim için sürekli bizim gelin bizim gelin diye konuşuyordu. Neyse konu sahibini bende kayınvalide sandım hiç bu tarafından aklıma gelmedi

21 yaşındaki adamın nişanlısı kaç yaşında… kız ya küçüktür, yada yaşıt… onu o ortamdan uzaklaştırmakla ile başlayın. Taşının oradan. Çukur diye dizi vardı, eşim izlerdi oradakiler gibi bir yaşam…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…