aaaa evet aynı gün doğum yapmışız ,21 şubatta doğdu yavrum 9 mayıs son doğum tarihi görünüyordu =( yavrucak anasının karnında rahat rahat durucakken erken davrandı birsürü acılar çekti,küvez onun anne karnı oldu,bazen kendimi o kadar çok suçluyorumki,bu duruma mani olamadım diye,belliydi hamileleik boyu çok şişmiştim,vücudum o kadar çok ödem toplamıştı ki,yürüyemez bir duruma gelmiştim,ama doktorum bana herşey normal diyordu bende yadırgamıyordum,çok kilo alıyorsun diyet yap diyordu doktorum,meğerse onlar kilo değil ödemmiş,yavaş yavaş zehirleniyormuşum,beni hiç uyarmadı ne bileyim böyle bir rahatsızlık olduğunu,ilk doğumumda çok çok iyiydim oysaki,doktorum beni hiç uyarmadı,tıp fakültesine gitsem hemen beni hastaneye yatırırlarmış belki de böyle olmayacaktı,ölümden döndüm yavrum prematüre doğdu,çok şükür şimdi ki halime ama asla doktorumu affetmiycem ,bütün acılarımın sebebi o ,
nöbet geçirip beni acil tıp fakültesine götürdüklerinde sedyeye sığmamış taşmışım,orada ki doktorlar bu kadının doktoru kim bu hale gelene kadar hiçmi müdahale etmedi demişler doktorumu suçlamışlar,ama iş işten geçmişti,herşey olmuş bitmiş,bense olanlardan hiç haberim yok ölümün eşiğinden dönmüşüm,:çok üzgünüm:
ay ne kadar çok yazmışım neyse canım bazen olanla ölüme çare bulunmuyor,ynlz inşallah seneye yavrularımızın doğumgünlerini beraber kutlar,mutluluğumuzu paylaşırız benim kader arkadaşım ,bebeğini ve seni çook öpüyorum opuyorumnanaktan