- Konu Sahibi selenayusuf
canım merak etme huddan cuktıysa ıyı olucak demektır........benımkıler uzun sure kaldı hudda.....sonra yavas yavas beslenmelerı duzeldı .........ınş guzel gunler yaıkkn canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok saolun çok iyisiniz iyiki varsınız yarın bebeğimin yanına gidicem güzel haberler veririm hepinize inşallah
inşallah evladın sağsalim çıkar hastaneden,,moralini yüksek tut...dualarım seninle ve kuzunla..
konyada hangi hastanede yatıyor..??
canım seni çok iyi anlıyorum Allahım sana güç kuvvet versin moralini daima yüksek tut evde sana ihtiyacı olan bir bebeğin daha var 8 yaşında olsada
ben de senin yaşadıklarının tam tersini yaşadım büyük oğlum 32 haftalık prematüreydi, küçük oğlumda şimdi 3 aylık 38 haftalık doğdu bana mucize gibi geldi zamanında doğması abisi onu çok istedi ben hep onun dualarıyla olduğuna inanıyorum eminin ablasıda Yusuf için dua ediyordur rabbim görür onu
offf çok karışık yazdım ama napiiim çok zor duygular bunlar sizler beni amlarsınız
teşekkür ederim,bebeğim tıp fakültesinde yatıyor sizde Konya da oturuyorsunuz herhalde
arkadaşlar dün bebeğiin yanına gittim,durumu aynı dediler hudd denilen aletle nefes alıyor,1 620 gr ,dün ilk defa ağlama sesini duydum,öncesinde yavrum ağladığında hiç sesi çıkmıyordu şimdi çıkar olmuş yıkıyor ortalığı beni o kadar mutlu etti ki,kucağıma alıp eve götürmek istedim hiç kıyamıyorum ben ona,altını ilk defa açtım temizledim tam altını silerken sen kaşla göz arası bi güzel işe,küvezinin içini batırdı,hemşireler kızdılar hep bunu yapıyor dediler ne zaman altını açsalar tetikte bekliyormuş hemen çişini yapıyormuş canım oğlum ,ne kadar küçük ve savunmasız ,yoğun bakıma yeni bebekler gelmiş,durumları kötü,anneleriyle tanıştım Allahım ne kadar zor,birinin kafasında sürekli büyüme varmış havale geçiriyor,diğerinin beyninde su topluyormuş beyin ameliyatı olacakmış ,Allahım annelerine sabır meleklerine şifa versin ,beterin beteri varmış arkadaşlar,dualarım yoğun bakımda yatıpda şifa bekleyen bütün bebeklere ve onların vefalı annelerine ,mübarek gün hepsi iyileşir de annelerinin kucaklarına kavuşurlar ...amin