• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler aranıza hoşgeldim ...=)

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
arkadaşlar bugün çok mutluyum bebeğim hudd dan çıkmış küvez içi oksijen veriyorlar,henüz mide hortumu çıkmamış hala OG ile besleniyor hemşireler emzik istediler benden,emme refleksi daha da güçlenirmiş,biberonu ememiyormuş ,
2.110 gr 59.günümüz çook tatlı olmuş maşallah
bugünleri gördümya binlerce şükür rabbime ynlz,yağmurlu sizlerden de böyle güzel haberler bekliyorum dua ediyorum canlarım Allaha emanet olun ....

arkadaşlar bugün çok mutluyum bebeğim hudd dan çıkmış küvez içi oksijen veriyorlar,henüz mide hortumu çıkmamış hala OG ile besleniyor hemşireler emzik istediler benden,emme refleksi daha da güçlenirmiş,biberonu ememiyormuş ,
bugünleri gördümya binlerce şükür rabbime ynlz,yağmurlu sizlerden de böyle güzel haberler bekliyorum dua ediyorum canlarım Allaha emanet olun ....

supper haber hazırlan annesi surda en fazla bir haftan kaldı bebisin gelicek evine eksiklerini al cunku cıkamıcaksın evden bir sure valla cok sevindim Allahım bi daha ayırmasın siziopuyorumnanaktan

cok sevindim canim..ne güzel haberler vermissin bize...yakinda kavusursunuz insaallah,,bebisinde sana kavusmak istiyo belliki mücadeleyi hic birakmadi sana hep güzel haberler verdi..benim melegimde emzik emio,,,kocaman yüzü kadar emzigi hic düsürmeden emio..cok cok bi cekiyoki yavrum yiyesim gelio ozaman onu...allahim ne güzel biseymis anne olmak ... rabbime sükürler olsun iyiki kizimi verdi bana .... insallah sagliginida vericek...canimm allaha emanet ol...bebisinide öp benim icin..

supper haber hazırlan annesi surda en fazla bir haftan kaldı bebisin gelicek evine eksiklerini al cunku cıkamıcaksın evden bir sure valla cok sevindim Allahım bi daha ayırmasın siziopuyorumnanaktan

teşekkür ederim ececim,darısı benim gibi bekleyen bütün annelerin başına =)

cok sevindim canim..ne güzel haberler vermissin bize...yakinda kavusursunuz insaallah,,bebisinde sana kavusmak istiyo belliki mücadeleyi hic birakmadi sana hep güzel haberler verdi..benim melegimde emzik emio,,,kocaman yüzü kadar emzigi hic düsürmeden emio..cok cok bi cekiyoki yavrum yiyesim gelio ozaman onu...allahim ne güzel biseymis anne olmak ... rabbime sükürler olsun iyiki kizimi verdi bana .... insallah sagliginida vericek...canimm allaha emanet ol...bebisinide öp benim icin..

teşekkür ederim ynlz,darısı başına inşallah hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim canım en kısa zamanda hayırlısıyla kızına kavuş :ecrin_bebek:

oh çok şükür
:Saruboceq: allah'ım tez zamanda sağlıcakla evinize götürmeyi nasip etsin yavrunu

canımmm çok geçmiş olsun senin hikayeni baştan daha yeni okudum Allah bebeğinin yardımcısı olsun bak ne güzel ilerlemiş bebeğin bu zorlu yolda MAŞALLAH geriside gelicek inşallah bende başta umutsuzdum ama şimdi çok biliyorum ve gerçekten inanıyorum artık oğlumun evimize geleceğine .benim oğlumda YUSUF senin oğlunun adaşı kader ortağı yani bizim 19. günümüz küvezde 29 artı 5 de 1110gr dünyaya geldi ama mücadeleye ara vermeden devam ediyoruz 1300gr olduk şimdilik .bende preeklampsiden sonra help sendromu olmuştum yani bende son anda kurtuldum ÇOK şükür ALLAHıma bizi kurtardı bebişlerimizide sağ salim nasip edicek bize dualarımdasınız iyi haberlerinizi alıcaz inşallah

çok sevindim canım benim artık kavuşmanız yakındır demek..
dualarında beni de unutmadığın için Allah razı olsun, inşallah üçümüzde tez zamanda sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
bendende haberler güzel, küvez içi oksijeni iki gündür kapalı Utkumun,oda oksijeniyle solunum yapıyor.beslenirken biraz sıkıntısı oluyomuş ama yinede OG yi çıkarmışlar,mamasının tamamını biberonla vermeye başlamışlar.Bizim 4 ay oluyo,Allahım sonumuzu güzel eyler inşallah..

ne güzel bi hafta,sendende haberlerin iyi olmasına çok sevindim..maaşallah,Allah nazarlardan saklasın senin kızın en miniği,ve çok iyi mücadele ediyo.emziği coklatan biberonuda coklatır yakında hele biraz daha kilo alsın,gücünü toplasın.ya anlatamam ne kadar sevindiğimi...............

yarın 23 nisan...yusuf utku ve ylnzın kızının küvezdeki bayramı kutlu olur,annelerine doğru koca bi adım daha atmaları nasibolur inşallah

canımmm çok geçmiş olsun senin hikayeni baştan daha yeni okudum Allah bebeğinin yardımcısı olsun bak ne güzel ilerlemiş bebeğin bu zorlu yolda MAŞALLAH geriside gelicek inşallah bende başta umutsuzdum ama şimdi çok biliyorum ve gerçekten inanıyorum artık oğlumun evimize geleceğine .benim oğlumda YUSUF senin oğlunun adaşı kader ortağı yani bizim 19. günümüz küvezde 29 artı 5 de 1110gr dünyaya geldi ama mücadeleye ara vermeden devam ediyoruz 1300gr olduk şimdilik .bende preeklampsiden sonra help sendromu olmuştum yani bende son anda kurtuldum ÇOK şükür ALLAHıma bizi kurtardı bebişlerimizide sağ salim nasip edicek bize dualarımdasınız iyi haberlerinizi alıcaz inşallah

arkadaşım Allah bağışlasın kuzucuğunu,analı babalı büyüsün,hiç üzülme ,umudunu asla yitirme iyi olacak ve evinize gelecek yusuf bebek ,bak inanki benim oğlumda çok zor yollardan buralara geldi,Yusuflar çok sağlam ve dirayetli oluyorlar bide çoook tatlı :emir_bebek::ecrin_bebek:

yarın 23 nisan...yusuf utku ve ylnzın kızının küvezdeki bayramı kutlu olur,annelerine doğru koca bi adım daha atmaları nasibolur inşallah

çok saol yağmurlu ,inşallah seneye ellerinden tutar bayram yerine götürürüz kuzucuklarımızı alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:

çok sevindim canım benim artık kavuşmanız yakındır demek..
dualarında beni de unutmadığın için Allah razı olsun, inşallah üçümüzde tez zamanda sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
bendende haberler güzel, küvez içi oksijeni iki gündür kapalı Utkumun,oda oksijeniyle solunum yapıyor.beslenirken biraz sıkıntısı oluyomuş ama yinede OG yi çıkarmışlar,mamasının tamamını biberonla vermeye başlamışlar.Bizim 4 ay oluyo,Allahım sonumuzu güzel eyler inşallah..

dile kolay 4 ay ahh ahh ne diyim ,en kısa zamanda Allah kavuşmanızı nasip etsin Utku bebeği benim yerime kokla annesi benim bugün 62.gün ,günler geçtikçe beklemesi daha bir zorlaşıyor,dün emzik götürdüm hemen aldı sündüre sündüre emdi ,yorulunca attırıyor ,en yakın zamanda gelirler kuzucuklar evlerine inşallah ,hep böyle güzel haberler alırız arkadaşım Allaha emanet ol...a.s.

Maşallah canım inşallah çok yakında alacaksın kuzucuğunu.

mehtap3,canım bende seni takip etmekteyim oğlunun durumunu,bence hiçbir şeyi kalmıycak ne olur bu kadar endişelenme,maşallah çok tatlı,hareketli,cin gibi bir bebek,tedavi sonucunda göreceksinki aslan gibi zıpır zıpr kaşturan bir delikanlı olacak,
:emir_bebek:

canim benim ne güzel yazmissin...insallah bebislerimizle beraber kutlariz bayramlari..bu arada benim melegimin ismi GÖKCE ... dualarda bulusmak dilegiyle...

teşekkür ederim ynlz,darısı başına inşallah hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim canım en kısa zamanda hayırlısıyla kızına kavuş :ecrin_bebek:

canim hep iyi haberler duyuyorum ya icim rahatlio...sanki benim kuzumdan iyi haberler aliomusum gibi...masallah yusufumuza annesine kavuscagi günler yaklasti:lepi: bugün hemsire ablasi izin verdi ilk defa kizimin saclarini taradim ,, dudaklarina ,, yanaklarina krem sürdüm :)) anlatilmaz duygular yasio insan ,,, bi anne bebgine dokundugu icin ,,sacini taradigi icin bu kadar sevinirmi utanmasam aglicaktim :kedi: allahim icimdeki korkular bitsin artik,,yavrum yanimda olsun ,, bütün melekler annesinin kucaginda olsun ,, hic ayirmasin rabbim ,,,,

canim seninle ayni günmü dogum yapmisiz biz tarihi yazarmisin merak ettim..ben 21 subatta dogum yaptim ... dogum günlerini beraber kutlariz :)))

canim seninle ayni günmü dogum yapmisiz biz tarihi yazarmisin merak ettim..ben 21 subatta dogum yaptim ... dogum günlerini beraber kutlariz :)))

aaaa evet aynı gün doğum yapmışız ,21 şubatta doğdu yavrum 9 mayıs son doğum tarihi görünüyordu =( yavrucak anasının karnında rahat rahat durucakken erken davrandı birsürü acılar çekti,küvez onun anne karnı oldu,bazen kendimi o kadar çok suçluyorumki,bu duruma mani olamadım diye,belliydi hamileleik boyu çok şişmiştim,vücudum o kadar çok ödem toplamıştı ki,yürüyemez bir duruma gelmiştim,ama doktorum bana herşey normal diyordu bende yadırgamıyordum,çok kilo alıyorsun diyet yap diyordu doktorum,meğerse onlar kilo değil ödemmiş,yavaş yavaş zehirleniyormuşum,beni hiç uyarmadı ne bileyim böyle bir rahatsızlık olduğunu,ilk doğumumda çok çok iyiydim oysaki,doktorum beni hiç uyarmadı,tıp fakültesine gitsem hemen beni hastaneye yatırırlarmış belki de böyle olmayacaktı,ölümden döndüm yavrum prematüre doğdu,çok şükür şimdi ki halime ama asla doktorumu affetmiycem ,bütün acılarımın sebebi o ,
nöbet geçirip beni acil tıp fakültesine götürdüklerinde sedyeye sığmamış taşmışım,orada ki doktorlar bu kadının doktoru kim bu hale gelene kadar hiçmi müdahale etmedi demişler doktorumu suçlamışlar,ama iş işten geçmişti,herşey olmuş bitmiş,bense olanlardan hiç haberim yok ölümün eşiğinden dönmüşüm,:çok üzgünüm:
ay ne kadar çok yazmışım neyse canım bazen olanla ölüme çare bulunmuyor,ynlz inşallah seneye yavrularımızın doğumgünlerini beraber kutlar,mutluluğumuzu paylaşırız benim kader arkadaşım ,bebeğini ve seni çook öpüyorum opuyorumnanaktan

benim prematüre oğluşum şimdi 16 yaşına basmak üzere zaman bütün acıları unutturuyor.büyümeyecek diye hiiç üzülmeyin benim yakışıklı yaşıtlarındanda boylu postlu ve sağlıklı çooook şükür rabbime

Back