- Konu Sahibi selenayusuf
-
canım öncelikle geçmiş olsun...
tabiki dua ederiz...
sen moralini yüksek tut..
güçlü ol bu bebeğinede yansıyor..
inşallah Allahın izni ile enkısa zamanda oğlun kucağında olur...
teşekkür ederim mehtap3,bugün 45. gün sevindirici gelişmeler oluyor ama doktorlar hep en kötüsünü söyleyip moral bozuyorlar cuma günü makineden ayrıldı yavrum hudd denilen aletle nefes alıyor,şu anda 1 620 gr beyninde kanama olup olamdığına bakmak için mr a girecek inşallah yoktur çok korkuyorum ne zormuş ,ilk bebeğim çok sağlıklı dünyaya geldi 5 yıl uyku problemi oldu hiç uyumuyordu ne kadar çok dert yanmıştım uyumuyor diye şöyle bir dönüp bakıyorumda bunlar hiç dert edilecek şeyler deilmiş en büyük nimet sağlıklı bir bebeğinin olmasıymış .burası bana uğurlu gelirde inşallah bebeğimin hastaneden taburcu olduğunu da paylaşırım sizlerle ,çok içim yanıyor,Allah hiçbir anneyi ağlatmasın,evladıyla sınamasın ..amin
canım oncelikle bebegin hayırlı olsun Allah analı babalı buyuytsun ben dogum yaptıgımda ziyarete gelenler bunu soyleyemedi gecmis olsun deyip acıyarak bakıyolatrdı yok ole bisey evine gelecek annesi seni ona bagıslamıs zaten onu neden vermesin yuksek moral lutfen
çok teşekkür ederim Ececim ,banada etrafımdakiler acıyarak bakıyorlar,kimse anlamıyor beni bir evladın var nasıl olsa sana bişey olmadıya üzülme diyorlar ,hiç üzülmezmi insan bir anne olarak oda benim canım,tesellisi yok bu durumun insanın 10 evladı olsa hangi birinden geçebilir ,kızım 8 yaşında ona bir kardeş vermek için 4 yıl çabaladım,tedaviler gördüm inşallah oğlum iyi olacak ilk kez anne olupda benim durumumda olanlara Allah sabırlar versin ,bebeği olmayanlara da ALLAHIM tez zamanda kucakları dolu olsun ....:teselli:
Hiç kötü şeyler aklına getirme canım. Benim bebeğim de 28 haftalık doğdu. Ventilatörden kurtulduysa hiç korkma artık yavaş yavaş kilo alıp anneciğine kavuşacaktır Allah'ın izniyle. Beyninde kanama olup olmadığı ultrasonla da anlaşılır canım. Kranial USG çekildimi hiç?
Haklısın insan bazen şöyle geçmişe baktığında hiç dert edilmeyecek şeylere üzüldüğünü görüyor. Allah hiçbirimize bugünlerimizi aratmasın.:Saruboceq:
cok cok gecmıs olsun...Allah senı yawruna bagıslamıs. onuda sana bagıslar ınsallah sagsaglım cıkar evıne gelır. dualarım senınle...
merhaba arkadaşım..seni en ii anlıcak olan kişiler bizleriz..Allah sabır versin.yavrunu en yakın sürede sağlıkla kucağına alırsın inşallah..geçmiş olsun..
moralini çok yüksek tut tatlım meleklerini buna çok ihtiyacı var allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?