aramızdaki soğukluk

zoobie

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
1
0
16
İstanbul
merhaba kızlar. benim 4 yıllık bir arkadaşım var. lisede 3 sene aynı sınıftaydık. üniversitede ayrı üniversiteler ama aynı şehirdeyiz. 30 dakika mesafemiz. geçen sene ilk senemiz üniversitede hep görüşürdük ederdik mesajlaşırdık. haftada 1 görüşürdük. çünkü zaten başka kişilerle de gezmezdik bölümden falan arada belki. bu sene ise yeni başladı ama görüşmüyoruz hiç ve sınavlar başlayacak. ben geçen hafta görüşelim dedim. mesaj at dersten çıkınca dedim tamam dedi ama atmadı. ikimiz de ablalarımızla evlerde kalıyoruz. onun kampüsü ise bizim eve 5 dakika zaten görüşmeye zaman var yani. 1 ay önce görüştük hayatımda gelişmeler var aslında. konuştuk biraz o çocuğu da gördüm anlatmıştım ya sana dedim kim hatırlamıyorum dedi. geçen sene anlattığım kişi hakkında hatırlaması için konuştum biraz ama hatırlamadı tabi. neyse ben yine de olayları birazcık anlatabildim o öyle yapınca ben de anlatamadım hiç de sormadı zaten. ben olsam ne bileyim aa kim unutmuş olabilirim anlat falan derim yok yani. sonra dedim bugün durgunsun sanki yoo dedi bana öyle gelmiş neyse dedim ayrıldık. anlatacağım çok şey var aslında ama hiçbir şey anlatamadım ona. o ne yapıyor hiç bilmiyorum zaten. ev arkadaşı olmuş mesela yeni öğrendim sosyal ortamda gördüm de naber diye konu açtım. ortaokul arkadaşım var kaç km uzaklıkta ama bi şekilde önemli şeyleri bilir o. liseden başka arkadaşım var o da öyle. onlar da anlatıyor çünkü. bu arkadaşımla demiştik olursa bir şey anlatacağız bak birbirimize diye. çünkü ikimizin de olmadı şu ana kadar sevgiliymiş falan okuduk durduk hep :) dertleşirdik bu konuda kız muhabbetleri işte. bu aralar çok gelişmeler var ama paylaşamıyorum onla. ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…