gnr my Kayıtlı Üye 17 Kasım 2009 1.240 0 116 İstanbul 20 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gnr #1 Fotoğrafçık mezunu olup yada fotoğrafçılık kursalarına gidip aramızda çalışan arkadaslar varmı fotoğrafçılık sektöründe ben çomü den mezun oldum hala iş aramaktayım :çok üzgünüm:
Fotoğrafçık mezunu olup yada fotoğrafçılık kursalarına gidip aramızda çalışan arkadaslar varmı fotoğrafçılık sektöründe ben çomü den mezun oldum hala iş aramaktayım :çok üzgünüm:
yliza Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2008 45 1 621 47 Aydın 26 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gnr #2 Yabancı dilinde varsa otelleri araştır istersen. Otellerde stant kurup otel müşterilerinin fotoğraflarını prof.ce çekerler ve satarlar. Kış sezonuna girdik uludağ, kartalkaya otellerini internetten araştır. ış ilanları bulabilirsin belki. Yazada yazlık otelleri.yabancı dil + ıletişiminde güçlüyse güzel kazanırsın.
Yabancı dilinde varsa otelleri araştır istersen. Otellerde stant kurup otel müşterilerinin fotoğraflarını prof.ce çekerler ve satarlar. Kış sezonuna girdik uludağ, kartalkaya otellerini internetten araştır. ış ilanları bulabilirsin belki. Yazada yazlık otelleri.yabancı dil + ıletişiminde güçlüyse güzel kazanırsın.